Kombinera jobb med lata dagar vid poolkanten

Workation på Madeira

Jobba på distans från Madeira

Är det något vi lärt oss, så är det att det fungerar riktigt bra att jobba på distans. Så varför inte kombinera effektiva arbetsdagar på ett av våra hotell på Madeira med äventyrliga upplevelser, skönt poolhäng och träning? 

På Madeira kan du starta din arbetsdag med en vandring i natursköna omgivningar, äta en god frukostbuffé som ger dig energi hela arbetsdagen och direkt när arbetsdagen är slut kan du ta ett dopp i poolen eller ta dig ut och upptäcka ön. Här tipsar vi om hotell som funkar bra för workation, och after work-aktiviteter du inte får missa! Häng med och se vilket kontor, eller ja, hotell, som passar dig bäst!

4 fördelar med att jobba på distans från Madeira

  1. Flexibilitet - Att jobba på distans ger dig möjligheten att arbeta när det passar dig bäst och anpassa din arbetsdag efter dina personliga behov och önskemål.

  2. Bättre balans mellan arbete och fritid - Genom att arbeta på distans kan du undvika stressen och den tidskrävande pendlingen till och från arbetsplatsen. Det kan ge dig mer tid och energi att spendera på saker som du tycker om att göra på fritiden.

  3. Ökad produktivitet - Många som arbetar på distans upplever en ökad produktivitet eftersom de kan arbeta i en miljö där de känner sig bekväma och avslappnade.

  4. Möjlighet att utforska nya platser - Att jobba på distans från Madeira ger dig möjlighet att resa runt och upptäcka allt som ön har att erbjuda. Eftersom du kan arbeta var som helst med en internetuppkoppling, kan du kombinera arbete med nöje och uppleva allt som Madeira har att erbjuda.

 


Upptäck Madeiras bästa workation-hotell
Hitta hotellet som passar din arbetsdag bäst

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Högklassigt hotell med perfekt läge och mängder av sportaktiviteter. Perfekt val för dig som vill kombinera jobb utomlands med träning!

Sentido Galosol

Sentido Galomar, som endast välkomnar gäster över 18 år, har ett välutrustat sportcenter och härliga havspooler.

After work på Madeira
Vad vill du göra när arbetsdagen är slut?

Vandring i makalös natur

En resa till Madeira är inte komplett utan en vandring där du får uppleva öns makalöst vackra natur och vandringsleder. 

Läs mer

Cykling i växlande landskap

Madeira är en drömdestination för den som gillar att cykla med mountainbike på stig i växlande landskap. Upptäck nya stigar varje dag, här finns tekniska trails och utmaningar för alla nivåer.

Läs mer

Ta ett dopp

På Madeira finns flera fina badanläggningar med klippor och trappor ner till vattnet, men du kan också bada vid klapperstensstränder, sandstränder med svart lavasand eller gyllengula, anlagda sandstränder.

Läs mer

Upptäck Madeira

 Upplev Madeiras vackra dramatiska natur med branta klippor, prunkande blomster och hisnande vyer över Atlanten.

Läs mer

Hitta hotellet för din workation