Workcation

Workation på Madeira

Jobba på distans från Madeira.

Är det något vi lärt oss, så är det att det fungerar riktigt bra att jobba på distans. Så varför inte kombinera effektiva arbetsdagar på ett av våra hotell på Madeira med äventyrliga upplevelser, skönt poolhäng och träning? 

På Madeira kan du starta din arbetsdag med en vandring i natursköna omgivningar, äta en god frukostbuffé som ger dig energi hela arbetsdagen och direkt när arbetsdagen är slut kan du ta ett dopp i poolen eller ta dig ut och upptäcka ön. Här tipsar vi om hotell som funkar bra för workation, och after work-aktiviteter du inte får missa! Häng med och se vilket kontor, eller ja, hotell, som passar dig bäst!

 


Upptäck Madeiras bästa workation-hotell
Hitta hotellet som passar din arbetsdag bäst

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter 22/23

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter 22/23

Högklassigt hotell med perfekt läge och mängder av sportaktiviteter. Perfekt val för dig som vill kombinera jobb utomlands med träning!

Melia Madeira Mare - vinter 22/23

Moderna och fina rum med alla de bekvämligheter man behöver under sin workation. Här finns även gym och ett omtyckt spa.
Sentido Galomar
För vuxna över 18 år

Sentido Galomar

Sentido Galomar, som endast välkomnar gäster över 18 år, har ett välutrustat sportcenter och härliga havspooler.

Orca Praia

Vakna till havets brus och njut av havsutsikten från din egen balkong. En grind från poolområdet leder direkt till strandpromenaden som tar dig in till shopping och restauranger i Lido.

After work på Madeira
Vad vill du göra när arbetsdagen är slut?

Vandring i makalös natur

En resa till Madeira är inte komplett utan en vandring där du får uppleva öns makalöst vackra natur och vandringsleder. 

Läs mer

Cykling i växlande landskap

Madeira är en drömdestination för den som gillar att cykla med mountainbike på stig i växlande landskap. Upptäck nya stigar varje dag, här finns tekniska trails och utmaningar för alla nivåer.

Läs mer

Ta ett dopp

På Madeira finns flera fina badanläggningar med klippor och trappor ner till vattnet, men du kan också bada vid klapperstensstränder, sandstränder med svart lavasand eller gyllengula, anlagda sandstränder.

Läs mer

Upptäck Madeira

 Upplev Madeiras vackra dramatiska natur med branta klippor, prunkande blomster och hisnande vyer över Atlanten.

Läs mer

Hitta hotellet för din workation