Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med utsikt mot gatan, vissa med trädgårdsutsikt och vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapslar ingår och fylls på varje dag. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med två tvättställ, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41-47 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapslar ingår och fylls på varje dag. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med två tvättställ, dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum med skjutdörrar samt soffa och matplats. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapslar ingår och fylls på varje dag. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrummet består av en del med badkar och dusch, en del med två tvättställ samt en del med separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 77 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.