Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1170 omdömen
Utmärkt
 
880
Väldigt bra
 
147
Bra
 
70
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2022-09-20

av Agneta580 Helsingborg, Sverige

Fantastiskt hotell!

En oerhört angenäm vistelse på detta hotell! Stora rum med underbart sköna sängar, fint badrum och en härlig havsutsikt. Frukosten är den bästa jag har ätit, Här finns allt inkl. ett glas bubbel om så önskas. Poolområdet är fantastiskt vackert med en enorm pool. Det finns solsängar av olika modell, finns alltid lediga. Allt är nytt och jättefräscht. Personalen är mycket hjälpsamma och vänliga. Ett stort plus är att det är gångavstånd till Funchal centrum. Hotellet rekommenderas starkt!

 
2020-02-13

av kataril Uppsala, Sverige

Stort nytt hotell i Funchal

Gratis frukost för gästerna med stor frukostbuffé Infinity pool högst upp och stort poolområde bakom hotellet. Utsikt till havet. Flera barer och restaurang. Fräscha komfortabla rum och suiter. Receptionen hjälper till att ordna utflykter. Transfer till och från flygplatsen.

 
2019-07-31

av AndersJ570 Ystad, Sverige

Överreklamerat

Besökte detta hotell ihop med min hustru. Vi reser väldigt mycket och gick förbi mitt på dagen när det var väldigt varmt. Jag hade skjorta och alldeles nya välvårdade cityshorts. Vi ville ta något att dricka i baren på taket. Vi nekades att ta hissen upp på vår klädsel. Vi frågade då om vi bara kunde åka upp om kort för att se hur det ser ut för att sen komma tillbaka. Vi brukar inte snåla på rummen och kostnaden för dessa men Savoy Palace i Funchal. Vilket skitställe som inte ser nyttan i att visa upp sitt nybyggda hotell. Vi har nyss haft presidentsviten på Pestana Carlton vilket är hotellets finaste rum. Välj detta hotell i stället om Ni vill känna Er väl omhändertagna. Dessutom är inte Savoy Palace färdigbyggt så vill Ni ha lugnt och skönt utan en massa oljud så välj ett annat hotell.

 
2024-06-03

av 850in_sc Cascais, Portugal

Hotel excelente e serviço top

Estivemos quatro noites e fomos muito bem recebidos. Instalações excelentes, vista deslumbrante, quarto magnífico e serviço excelente. Empregados muito atenciosos e simpáticos. Limpeza top. Localização também ótima e relativamente perto do centro.

 
2024-05-26

av Maria Rita M

Dias memoráveis!!!

Dias memoráveis! Hotel fantástico, serviço de excelência… tudo pensado ao mínimo detalhe! Spa único , rooftop com infinity pool com vista mar e para cidade Funchal … vários restaurantes , ótimos !!! Recomendo um mínimo de 3 noites , em casal ou família…