Kundomdömen om Caju Le Petit Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och frukosten
-
Små rum,inget bord eller stolar.såg inte ut som på hemsidan.Frukost serverades tidigast 08 vilket gjorde det svårt att hinna med på utflykter då du måste ta dig till en upphämntningsplats.

Bekräftad gäst: 2023-01-24


10 av 10

+
Frukosten!
-

Bekräftad gäst: 2023-01-17


8 av 10

+
det var nära gångavstånd till centrum bra för oss gammla.
-
frukosten först fick man kaffe seda fick man vänta på maten då var kaffet kallt.

Bekräftad gäst: 2022-12-20


10 av 10

+
Allt men frukosten måste få ett extra plus. Jo, servicen i frukostmatsalen måste även de premieras.
-

Bekräftad gäst: 2022-12-20


9 av 10

+
God frukost bra rum balkong
-

Bekräftad gäst: 2022-12-19


10 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

33 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-11-05

av Ronny_R30 Tyresö, Sverige

Mycket trevligt modernt och välskött boutique hotell centralt i Funchal

Mycket trevligt modernt och välskött boutique hotell centralt i Funchal vid en av gågatorna. Vi fick ett helt fantastiskt hörnrum med utsikt åt flera håll med en liten balkong mot gågatan. Sköna sängar och mycket rent rum som dessutom städades utmärkt varje dag. Hotellet har ett lugnt läge. Mycket hjälpsam receptionspersonal. A la carte frukosten var riktigt bra men ganska begränsat utbud. Serveringen var långsam och det var svårt att få personalens uppmärksamhet vilket gjorde att frukostbesöket tog ganska lång tid.

 
2023-02-01

av MaryS4938

Excellent location

A lovely little hotel, clean and imaginatively renovated. A very good location right in the centre. Welcoming staff and a good breakfast. A tip though, the superior rooms really vary due to the nature of the building. Our room just did not seem to be the same quality as the photo on Booking.com. ( I gather this will be changed)

 
2023-01-13

av Fredbell1234 Fareham, Storbritannien

Great visit

Just spent 3 nights there. The hotel is in a great position and in a really atmospheric part of the town. Our room had a balcony with a great view over Funchal.Staff were very friendly and helpful. The breakfast was excellent and we looked forward to it every day. Definitely go again.

 
2023-01-11

av familjen932 Stockholm, Sverige

Perfect location and very nice service

This hotel is ideally situated in the very heart of Funchal. Close to everything! Fresh rooms, nice design, nice balcony and very good breakfast. We really enjoyed our stay and would happily return another time.

 
2023-01-04

av 126lindens

Little Caju a lovely stay

What a lovely location and such a comfortable friendly hotel. The breakfast choices were perfect and all made to order. In a pretty street with shops and restaurants. Everything was an easy stroll. Would rebook with pleasure.