PortoBay Liberdade

På en tvärgata till Avenida da Liberdade i Lissabon hittar du femsoliga hotell PortoBay Liberdade. Hotellet har allt du behöver för en lyxig semester i en storstad. Boosta lite energi i hotellets spa med inomhuspool och gym, drick något gott från hotellets vinkällare tillsammans med god mat och fyll upp resväskan med något från stadens lyxbutiker.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1862 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

PortoBay Liberdade ingår i den välkända hotellkedjan PortoBay som är kända för sin fina service, goda mat och den höga standarden på rum och faciliteter. PortoBay Liberdade är inget undantag. Här kan du kombinera storstad med vila, avkoppling, god mat och träning.

À la carte-restaurangen Bistrô4 har hög klass på maten och en vinkällare av hög rang. I à la carte-restaurangen kan du äta frukost, lunch och middag. Kvällstid krävs bordsreservation och män måste ha långbyxor. I Aviatior6 kan du äta lättare snacks, middag och i drinklistan hittar du ett stort urval av drinkar. Under sommaren eller när vädret tillåter finns en bar och lounge på våning 7.

I hotellets spa kan du verkligen njuta av lugnet. Här finns förutom rum för skönhetsbehandlingar (mot avgift), även ett välutrustat gym, en uppvärmd inomhuspool, bastu och turkiskt bad. Jacuzzi och dusch finns på hotellets takterrass. Poolhanddukar finns att låna.

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering mot avgift. Stadstrafik. Till botaniska trädgården är det ca 700 meter och till Castelo De Sao Jorge ca 2,5 kilometer.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Säsongsinformation

  • Superiorrummen finns att boka för sommaren 2024
  • Deluxerummen finns att boka för vintern 2023/2024

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza är ett fint hotell som ligger i de äldre stadsdelarna av Lissabon och härifrån har du nära till de flesta av stadens sevärdheter. Här bor du i bekväma rum där frukost ingår.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês är ett fint hotell mitt i Lissabons centrum. Hotellet ligger nära tunnelbanestationen Marquês de Pompal och ett kvarter bort ligger Avenida da Liberdade med sina träd som skuggar de många uteserveringarna och lyxbutikerna.