Lisboa Plaza

Lisboa Plaza är ett fint hotell som ligger i de äldre stadsdelarna av Lissabon och härifrån har du nära till de flesta av stadens sevärdheter. Här bor du i bekväma rum där frukost ingår.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Större dubbelrum för 1-3 personer

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2080 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Här bor du mitt i staden, men innan du ger dig ut för att upptäcka den glöm inte att äta frukost, som på Lisboa Plaza serveras i hotellets café. Här finns också en bar, en solterrass och ett gym.

Wifi i allmänna utrymmen. Tvättomat. Stadstrafik.

150 meter till tunnelbanestationen Avenida. 1,7 kilometer till Castle of Sao Jorge och strax bakom hotellet ligger den botaniska trädgården.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Lissabon

PortoBay Liberdade

På en tvärgata till Avenida da Liberdade i Lissabon hittar du femsoliga hotell PortoBay Liberdade. Hotellet har allt du behöver för en lyxig semester i en storstad. Boosta lite energi i hotellets spa med inomhuspool och gym, drick något gott från hotellets vinkällare tillsammans med god mat och fyll upp resväskan med något från stadens lyxbutiker.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês är ett fint hotell mitt i Lissabons centrum. Hotellet ligger nära tunnelbanestationen Marquês de Pompal och ett kvarter bort ligger Avenida da Liberdade med sina träd som skuggar de många uteserveringarna och lyxbutikerna.