Resor till Vila Real de Santo Antonio

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Vila Real de Santo Antonio ligger vid floden Guadiana på gränsen till Spanien. Här kan du bada vid fina sandstränder, upptäcka ett rikt naturreservat och gå på upptäcktsfärd och känna historiens vingslag. Bo lyxigt på Grand House Algarve, unna dig ett nyttigt mineralbad i ett saltat spa eller hyr en bil och upptäck Algarvekusten med charmiga kuststäder och flera fina golfbanor. Lägg därtill över 3 000 soltimmar varje år i ett behagligt klimat året runt.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Populära hotell – Vila Real de Santo Antonio


Fakta om Vila Real de Santo Antonio

Tidsskillnad

Svensk tid - 1 timme.

Valuta

Euro (EUR)

Transfer

När du reser hit landar du på Faro flygplats. Transfer från Faro flygplats till Vila Real de Santo Antonio tar ca 60 minuter och kan köpas som tillval från Apollo.

Stränder

Söder om Vila Real de Santo António ligger Atlanten med en tre kilometer lång kustremsa med breda sandstränder. Till stranden Praia de Santo António är det ca 3 kilometer från Vila Real de Santo Antonio. Stranden sträcker sig bort till det lilla samhället Monte Gordo och du tar dig fram på gång- och cykelbanan. Här går även minitåget mellan de två orterna. Havet, pinjeträden och timjan ger en härlig blandning av dofter.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 17°c
mar 19°c
apr 21°c
maj 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 20°c
dec 17°c

Alla orter Algarve

Albufeira

Södra Portugal och Algarvekusten har varit ett populärt resmål för golffantaster länge! Här finns ett brett och livligt nöjesutbud, milslånga stränder som omgärdas av vackra och karaktäristiska klippor, flera högklassiga golfbanor – och ett behagligt klimat året om.

Tavira

Tavira ligger på Algarvekusten bara tre mil från spanska gränsen. Staden kan stoltsera med ett naturreservat, fina sandstränder, antika broar, färsk fisk på tallriken och två av Portugals kanske bästa golfbanor. Här bor du bra på Apollos hotell AP Cabanas Beach & Nature och från hotellet tar du dig till stranden med en soldriven båt.

Faro

Med dramatiska klippor som skjuter över havet har Faro i Portugal blivit känt för sin utmärkta position på Algarvekusten. Res till Faro och få en känsla av det genuina Portugal, där dagarna med enkelhet spenderas på sköna sandstränder eller bland medeltida sevärdheter. Boka flyg och hotell till Faro med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.