Deluxerum

Deluxerum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Du måste ha fyllt 18 år för att bo i den här rumstypen

Rumsstorlek: csa 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum deluxe

Familjerum deluxe med balkong eller terrass. Familjerummet består av två sovrum med ett badrum till varje rum. En dubbelsäng i ett sovrum. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa och i två enkelsängar i det andra sovrummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 3 barn/ungdomar upp till och med 17 år.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med terrass eller balkong. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn/ungdomar upp till och med 17 år.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerummet består av två superiorrum med gemensam ingång. Varje superiorrum har terrass eller balkong. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn/ungdomar upp till och med 17 år.

Juniorsvit

Juniorsvit med markterrass och havsutsikt. På terrassen finns soffa, bord och fåtölj. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Du måste ha fyllt 18 år för att bo i den här rumstypen

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med terrass eller balkong, vissa med begränsad havsutsikt och vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi och en soffa. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Du måste ha fyllt 18 år för att bo i den här rumstypen

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.