Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

6121 omdömen
Utmärkt
 
4744
Väldigt bra
 
1053
Bra
 
238
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2021-01-20

av 539anettel Göteborg, Sverige

Härligt och vackert hotell

Här trivdes man gott, mycket trevlig personal och högsta klass på mat. Flera pooler, underbart rum o bästa drinkar. Avkopplande men se till att åka runt och se er omkring på denna vackra, vänliga ö. Enda anledningen att jag inte ger 5 plus är stranden. Den är vacker men grumligt vatten, detta visste vi innan och bodde även på andra ställen på ön så inga problem för oss. Ön man ser utanför hade klaraste vattnet, vi åkte en katamarantur dit.

 
2019-11-23

av bugaspraengd Mougins, Frankrike

Industry

Efter 3 veckor i Sydafrika på fantastiska hotell och många positiva naturupplevelser kom vi till Zilwa för att vila upp oss och bada i Indiska Oceanen. Hotellets strand är liten och trång. Vattnet grumligt. Efter att ha gått ut 5 meter i vattnet kan man inte se fötterna... Våra intryck är: Hotellet är stort med massor av gäster så det känns som en industri. 3 poäng Beach front rummen är enkla med rått betonggolv och fin utsikt. Charmigt. Lagom stora rum. Bra AC. Kul öppen planlösning mellan sovplats och dusch. Ok om man är ett par. Annars inte speciellt privat. 3 poäng Poolområde 4 poäng Strand och vatten i havet 1 poäng. Tag taxi 30 minuter till Mont Choisy Beach. Kostar 1.600 Rupies (40€) including retur. Frukost 4 poäng Buffé dinner 1 poäng WI-FI. Mycket bra 5 poäng

 
2019-07-14

av Ida A

Underbart hotell

Ett hotell som erbjuder flertal aktiviteter och utmärkt service! Jag kan stärkt rekommendera detta hotell. Spaupplevelsen var utmärkt och maten på strandresturangen och på indiska resturangen var utsökt. Jag rekommenderar även att boka en dag med katamaranen och en dag med speedboat då de är utmärkta sätt att se kristallklart vatten och se fler delar av Mauritius.

 
2019-02-27

av Petra E Camaiore, Italien

Superhärligt hotell - som kan bli ännu bättre

Detta är ett hotell som är suveränt. Det är ett mysigt ställe med flera olika byggnader. Stränderna är fina och vattnet jättehärligt. Flera olika pooler finns också. Vi ÄLSKADE detta hotell! Fantastisk personal på alla sätt och vis. Vi reste med vår 2,5 åring och han älskade stället också. Det finns en barnklubb som vi besökte, den passar nog bättre för lite äldre barn. Maten på hotellet är riktigt god. Det finns massa aktiviteter som ingår i priset, t.ex kajaker, glasbotten båt, snorkling. Riktigt kul! Men. Det finns några förbättringsområden: - Solstolarna! Det kan inte vara okej att lägga handdukarna redan vid 08 på morgonen och "paxa" stolarna hela dagen. Jag såg flera gånger stolar som stod helt outnyttjade hela dagen bara för att någon har lagt sin handduk där. Så, köp fler stolar så att de räcker till alla eller inför regler på hur länge man kan "paxa" en stol - Servicen i a'la carte restaurangerna. Vi åt på både Siaw och Tadka och tyvärr var servicen riktigt riktigt långsam. Till exempel på Tadka så tog det 25 min innan vi fick beställa... Det är lite synd när sittningen bara är 1,5 timme. Men trots min kritik ovan så skulle jag väldigt väldigt väldigt gärna komma tillbaka. Vi älskar som sagt stället.

 
2018-12-29

av Linnea198 Tyresö, Sverige

Bästa hotellet!

Fantastiskt hotell för hela familjen. Finns flera pooler och fina stränder. På julafton var det fint firande med fantastisk buffé och på juldagen ordnade de firande för barnen med tomte som kom flygande över vattnet samt paketutdelning och show. Inget är svårt eller jobbigt, personalen finns alltid tillgänglig och ordnar allt man behöver hjälp med. Alltid trevliga. Maten är god och fräsch, en hel del variation. Vi var här 11 dagar och hann inte bli trötta på maten. Vi provade även den indiska och den kinesiska restaurangen (boka i tid!) och blev väldigt imponerande av kvaliteten.