Kundomdömen om Tropical Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1478 omdömen
Utmärkt
 
1229
Väldigt bra
 
193
Bra
 
34
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-11-23

av Stefan P

Två fantastiska veckor

Ett fantastiskt ställe för total avkoppling och påfyllning av energi. Hotellets personal är hjälpsamma och trevliga med ett leende på läpparna. Vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka. Det finns en ö utanför som man kan boka sig på, hotellet kör och hämtar utan extra kostnad. Den är verkligen värt ett besök då det är fantastiskt vackert. Efter en lyckad fisketur vill vi tacka kocken Vikash som tillredde fångsten på ett utsökt sätt, det smakade fantastiskt!!

 
2022-11-19

av Magnus B Trou d'eau Douce

Mysigt och trevligt hotell.

Har bott på hotellet några dagar nu och efter att ha läst många positiva recensioner här på TripAdvisor innan resan så kan jag bara hålla med. 😊 Lagom stort hotell så den trevliga personalen känner igen oss nu. Mycket serviceminded och hjälpsam personal. 🤗 Mysigt läge bland palmer och träd, välskött och trivsamt och rekommenderar att välja all inclusive. God och varierande mat i kvällsbuffén och till lunch så kan man välja bland olika toast, hamburgare, pizza mm. Vi kan tänka oss att åka tillbaka hit igen. ❤️ Magnus & Nina

 
2022-10-06

av D3249GBjennyn Port Louis

Mycket bra

Ja, vad säger man efter 3 härliga veckor på detta hotell. Det är andra gången vi åkte hit, sist var 2019. Hotellet är supermysigt och personalen är så trevliga gör allt för att du ska ha en bra semester. Vi hade all inclusive båda gångerna och är nöjda med det. Vissa kvällar är det buffé och övriga kvällar får man välja från menyn. Allt är rent och snyggt på hotellet. Från hotellet kan du göra utflykter och det går båt från hotellet till lagunen Ile auf cerf. Allt är så bra och vi kommer åka hit igen. /Jenny och Stefan

 
2020-03-14

av MargaretaD_13 Karlstad, Sverige

Trevligt vuxenhotell

Trevigt hotell i fin miljö. Vi bodde i ett rum ut mot havet med jättefin utsikt. Somnade gott varje natt till vågornas brus. Blåste gaska ordentligt vid havet så ibland sökte vi lä vid en helt okey pool. Trevligt poolområde och dito bar!! Personalen var mycket serviceminded!! Vi hade halvpension och tyckte att maten var ok. Kanske läget varit perfekt på västsidan, utan blåsten?

 
2019-11-24

av leenamarjattal Taby, Sverige

Solsemester

Fantastiskt läge på detta hotell precis vid stranden under palmerna. Lugnt och trivsamt. Mycket rent. Ett 3-stjärnigt hotell som lätt skulle kunna få 4 stjärnor. Mycket vänlig och duktig personal. Musikunderhållning varje kväll. Bra lokala artister. Fantastiskt Spa. Vi hade halvpension. Mycket god mat med buffé och à la carte varvat. Kommer gärna tillbaka hit.