Kundomdömen om Tropical Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1856 omdömen
Utmärkt
 
1567
Väldigt bra
 
226
Bra
 
39
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2024-01-11

av Anna-Carin F Jönköping, Sverige

Enkelt hotel med fantastisk service! Saknar strand.

I helhet var vår upplevelse av hotellet bra. Hotellet ser dock finare ut på bilderna än i verkligheten. Ganska enkelt hotell med enkla, lite slitna rum. Det som drar upp betyget från 3 till 4 är personal och service. Otroligt hjälpsam och gullig personal! Det vi blev mest besvikna över var att det inte går att bada i havet någonstans vid hotellet. En bra sak att även när det var mycket gäster kändes det som det var gott om plats. Fanns alltid solosångar och bord lediga. Mat och dryck var helt okej med bra variation. Vi hade all Inclusive och kände att det var bra med fina bufféer och fritt att boka i a la cartre restaurangen kvällstid. Dock hade man önskat större utbud under eftermiddagen. Nu fanns bara the och kakor. Skulle inte ha något emot att bo här igen men med tanke på priset levde de inte riktigt upp till våra förväntningar tyvärr.

 
2024-01-06

av theodor s

Nice hotel in Mauritius

Vi fick ett bra bemötande av front Office och Guest Experience. Restaurangerna har ett bra utbud och ett genuint intresse av att alla ska känna sig nöjda. Rum och städ är jättebra och vi kan varmt rekommendera detta!

 
2023-11-30

av Mauritius2023

Another rainy day in paradise 😍

Från första stund älskade vi det här hotellet. All personal hade allt som oftast ett leende på sina läppar. Tyvärr regnade det hela första veckan, men vi njöt ändå, men visst vart den andra veckan klart bättre 🙂 Det vi tyckte var synd var att vi inte visste att det var meningen att man skulle boka sig för bussen på Diwalifirandet. Det hade varit en kul upplevelse. Det var mycket muntlig information vid ankomst och när man varit på resande fot i 24 timmar med lite sömn, är det svårt att ta in allt. Det tog oss några dagar att förstå vad stjärnan betydde efter vissa saker på ”dagens händelselista”. Önskar att man fick ett litet häfte med hur saker och ting fungerar, så slipper man fråga om ”allt”. Det vi vill trycka på är den omtänksamhet som finns bland personalen gentemot gästen. Dottern hade ont i magen en morgon - både städerskan, och en servitör (som erbjöd snällare mat) frågade hur det var med henne. Jag föll illa och efter bara några minuter hade jag 6-7 personal runt mig, som plåstrade om och brydde sig ❤️ Jag bet ihop, men två dagar efter vart det ett sjukhusbesök. Ge våra bästa hälsningar till: RAM, SUNIL och CHRISTOPHE - vilka underbara människor! De gjorde våra måltider till en glädjestund! Även kvinnorna och de yngre killarna såklart. Och till DEEPA - denna underbara kvinna som uppfyllde våra förfrågningar och gav oss vackra djur på sängen varje dag. Och den unga, go’a tjejen i butiken - vilken stjärna! Vi längtar redan tillbaka och någon gång kommer vi, frågan är när ❤️

 
2022-11-23

av Stefan P

Två fantastiska veckor

Ett fantastiskt ställe för total avkoppling och påfyllning av energi. Hotellets personal är hjälpsamma och trevliga med ett leende på läpparna. Vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka. Det finns en ö utanför som man kan boka sig på, hotellet kör och hämtar utan extra kostnad. Den är verkligen värt ett besök då det är fantastiskt vackert. Efter en lyckad fisketur vill vi tacka kocken Vikash som tillredde fångsten på ett utsökt sätt, det smakade fantastiskt!!

 
2022-11-19

av Magnus B Trou d'eau Douce

Mysigt och trevligt hotell.

Har bott på hotellet några dagar nu och efter att ha läst många positiva recensioner här på TripAdvisor innan resan så kan jag bara hålla med. 😊 Lagom stort hotell så den trevliga personalen känner igen oss nu. Mycket serviceminded och hjälpsam personal. 🤗 Mysigt läge bland palmer och träd, välskött och trivsamt och rekommenderar att välja all inclusive. God och varierande mat i kvällsbuffén och till lunch så kan man välja bland olika toast, hamburgare, pizza mm. Vi kan tänka oss att åka tillbaka hit igen. ❤️ Magnus & Nina