Tropical Attitude

Tropical Attitude, på Mauritius östra sida nära paradisön Île aux Cerf, välkomnar vuxna gäster över 18 år. Här kan du slappna av vid det palmkantade poolområdet, äta gott på någon av hotellets restauranger och njuta av att bara vara. Halvpension ingår och vill du ha en extra lyxig semester bokar du en villa med privat pool.

Få rabatt på din vintersemester!

Det ska löna sig att boka semestern tidigt. Få en boka-tidigt-rabatt på vinterns resor om du bokar före den 31 maj. Erbjudandet ger dig upp till 1 000:- rabatt på flera utvalda vinterresor under perioden 1 november 2022 – 31 mars 2023. Gäller inte gruppresor. Läs mer här »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Enrumsvilla med privat pool för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1100 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tropical attitute, nära den charmiga fiskebyn Trou d’Eau Douc, har ett fint poolområde med gratis solstolar och parasoller. Poolbar.

På hotellet finns tre restauranger. Bor Lamer, är en kombinerad buffé- och a la carte-restaurang som erbjuder såväl lokala som internationella rätter och som använder mycket lokala råvaror. På Kot Nou serveras kryddiga lokala smårätter som tar med smaklökarna på en resa över ön. På hotellet finns även en food truck, Taba-j, med street food från Mauritius. Möjlighet finns även till hummermiddag i sanden under månens sken. Bar och en tebar med självservering. Efter kl. 18.30 tillåts inga shorts (snyggare, längre shorts är okej, korta linnen eller flip flops i restaurangerna. Reservation krävs i vissa av restaurangerna.

Vill du aktivera dig finns det mycket att göra på hotellet. Testa Tai chi eller vill du kanske spela boule, bordtennis eller ett brädspel i skuggan av ett banyanträd? Möjlighet finns även till snorkling, dykning och turer med hotellets glasbottenbåt. Båtturer, utan extra kostnad, till paradisön Île aux Cerf två gånger per dag. Är du morgonpigg får du inte missa att ta en promenad ner till piren och se solen gå upp i havet.

Vill du uppleva det äkta Mauritius ska du inte missa att äta middag med en lokalbo! Några av medarbetarna på hotellet välkomnar dig hem till sin familj där ni tillsammans förbereder en middag som ni sedan avnjuter tillsammans. En upplevelse som många tidigare gäster säger var resans höjdpunkt. Inom ramen för vad hotellet kallar Otentik Experiences ges du även möjligheten att uppleva lokala hantverk och musik och delta i matlagningskurser.

Shower och levande musik kvällstid. Spa med behandlingar mot avgift. Gratis wifi över hela hotellet. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Mot tillägg:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Frukostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunchbuffé eller lunch i food trucken, kl 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé eller middag i a la carte-restaurangen Kot Nou, kl. 19.00-22.00.
  • Kaffe, te och kakor i Taba-J.
  • Snacks (kvällstid).
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.30.
  • 20% rabatt på en massage (dagtid mellan kl. 9.00-14.00.)
  • Möjlighet att äta frukost, lunch eller middag på ett av systerhotellen på ön. Transfer ingår ej.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatorisk att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Tropical Attitude är en del av projektet "Positive Impact" och jobbar mycket med lokal miljö och hållbarhet. De återplanterar mangrove längs med kusten, håller miljöutbildningar för sin personal, stödjer lokala hantverkare och musiker, samt och sponsrar olika kulturevenemang. Läs mer.

Hotellet ger dig möjlighet att uppleva det äkta Mauritius genom en rad aktiviteter som de kallar Otentik experiences. Läs mer.

Alla hotell, Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

I orten Anse La Raie på norra Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, ett femstjärnigt hotell endast för gäster över 18 år. Hotellet ligger vid en privat lagun som kantas av palmträd och här kan du koppla av vid infinitypoolen, njuta av härliga behandlingar i hotellets spa eller träna på gymmet eller ta en match på tennisbanan. På hotellet finns flera restauranger och barer och en kort bilresa bort ligger Grand Bay, där det finns ännu fler restauranger, strandbarer och butiker.

Lagoon Attitude

Det moderna hotellet Lagoon Attitude passar perfekt för en avkopplande semester med sol och bad. Hotellet ligger på Mauritius norra kust, i strandområdet Anse la Raie, intill en vacker lagun med klart vatten. Njut av stranden, infinitypoolen, flera restauranger av hög klass, lugnande spa och flera aktiviteter. Hotellet välkomnar endast gäster över 18 år.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger precis vid stranden i Balaclava, söder om Grand Baie på Mauritius. Här blandas modernitet med traditionella inslag och lokala hantverk bland lummiga trädgårdar. Här kan du njuta av två poolområden, tio olika restauranger och aktiviteter för både stora och små.

Sunrise Attitude

Det lugna vuxenhotellet Sunrise Attitude ligger vid en av Mauritius finaste stränder i Belle Mare, på öns östkust. Hotellet välkomnar endast gäster över 18 år. Här kan du njuta av två pooler, avkopplande spa och god mat på flera restauranger. Koppla av vid den kritvita stranden eller testa på aktiviteter som yoga eller följ med ut på havet med hotellets glasbottenbåt.