Tropical Attitude

 • På östkusten nära Île aux Cerf
 • För vuxna över 18 år

Tropical Attitude, på Mauritius östra sida nära paradisön Île aux Cerf, välkomnar vuxna gäster över 18 år. Här kan du slappna av vid det palmkantade poolområdet, äta gott på någon av hotellets restauranger och njuta av att bara vara. Halvpension ingår och vill du ha en extra lyxig semester bokar du en villa med privat pool.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Enrumsvilla med privat pool för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1354 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tropical attitute, nära den charmiga fiskebyn Trou d’Eau Douc, har ett fint poolområde med solstolar och parasoller som ingår. Poolbar.

På hotellet finns tre restauranger. Bor Lamer, är en kombinerad buffé- och a la carte-restaurang som erbjuder såväl lokala som internationella rätter och som använder mycket lokala råvaror. På Kot Nou serveras kryddiga lokala smårätter som tar med smaklökarna på en resa över ön. På hotellet finns även en food truck, Taba-j, med street food från Mauritius. Möjlighet finns även till hummermiddag i sanden under månens sken. Bar och en tebar med självservering. Vårdad klädsel - långbyxor (snyggare bermudashorts accepteras) för män under middagarna. Bordsreservation krävs i vissa av restaurangerna.

Vill du aktivera dig finns det mycket att göra på hotellet. Testa Tai chi eller vill du kanske spela boule, bordtennis eller ett brädspel i skuggan av ett banyanträd? Möjlighet finns även till snorkling, dykning och turer med hotellets glasbottenbåt. Båtturer, utan extra kostnad, till paradisön Île aux Cerf två gånger per dag. Är du morgonpigg får du inte missa att ta en promenad ner till piren och se solen gå upp i havet.

Shower och levande musik kvällstid. Spa med behandlingar mot avgift. Wifi ingår på hela hotellet. Lokal trafik.

Hotellets hållbarhetsarbete
Tropical Attitude, liksom alla hotell inom Attitude-kedjan, arbetar aktivt med miljö och hållbarhet. De kallar sitt arbete för "Positive Impact". De återplanterar bland annat mangrove längs med kusten, håller miljöutbildningar för sin personal, stödjer lokala hantverkare och musiker, samt sponsrar olika kulturevenemang.

Hotellet ger dig möjlighet att uppleva det äkta Mauritius genom en rad aktiviteter som de kallar Otentik experiences.

Måltider

Ingår:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Mot tillägg:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg innebär:

 • Frukostbuffé kl. 07.00-10.00.
 • Lunchbuffé eller lunch i food trucken, kl 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé eller middag i a la carte-restaurangen Kot Nou, kl. 19.00-22.00.
 • Kaffe, te och kakor i Taba-J.
 • Snacks (kvällstid).
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.30.
 • 20% rabatt på en massage (dagtid mellan kl. 9.00-14.00.)
 • Möjlighet att äta frukost, lunch eller middag på ett av systerhotellen på ön. Transfer ingår ej.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatorisk att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Välkommen till Paradise Cove Boutique Hotel, ett femstjärnigt hotell endast för gäster över 18 år i orten Anse La Raie på norra Mauritius. Hotellet, som ingår i "Small luxury hotels of the World" ligger vid en privat lagun som kantas av palmer. Här kan du koppla av och njuta av att bara vara.

Lagoon Attitude

Det moderna hotellet Lagoon Attitude passar perfekt för en avkopplande semester med sol och bad. Hotellet ligger på Mauritius norra kust, i strandområdet Anse la Raie, intill en vacker lagun med klart vatten. Njut av stranden, infinitypoolen, flera restauranger av hög klass, lugnande spa och flera aktiviteter. Hotellet välkomnar endast gäster över 18 år.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger precis vid stranden i Balaclava, söder om Grand Baie på Mauritius. Här blandas modernitet med traditionella inslag och lokala hantverk bland lummiga trädgårdar. Här kan du njuta av två poolområden, tio olika restauranger och aktiviteter för både stora och små.

Sunrise Attitude

Det lugna vuxenhotellet Sunrise Attitude ligger vid en av Mauritius finaste stränder i Belle Mare, på öns östkust. Hotellet välkomnar endast gäster över 18 år. Här kan du njuta av två pooler, avkopplande spa och god mat på flera restauranger. Koppla av vid den kritvita stranden eller testa på aktiviteter som yoga eller följ med ut på havet med hotellets glasbottenbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisön Mauritius norra del, nära den fina stranden Pereybere Beach. Runt poolområdet vajar stolta palmer och här väntar soliga och sköna semesterdagar där halvpension ingår. Här finns ett ypperligt tillfälle att prova på SUP, snorkling, dykning, kitesurfing och kanske till om med djuphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du Friday Attitude är det "fredag hela veckan" för dig och din familj eller dina vänner. Det är bara några steg ner till den mjuka och härliga stranden vid Indiska oceanen - perfekt för barfotapromenader. Halvpension och en tur till badparadiset Ile aux Cerfs ingår. All Inclusive finns för en extra bekväm semester.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude är en egen pärla på paradiset Mauritius norra kust. Här väntar barfotapromenader på kritvita stränder som kantas av palmer och utanför hotellet ligger fyra öar som du vid lågvatten kan vada ut till. Mellan promenaderna kan du koppla av vid någon av hotellet pooler. Hotellet har flera restauranger och halvpension ingår. All Inclusive finns mot tillägg.

Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkt på den fina paradisstranden vid Indiska oceanen där solnedgången är som vackrast. Hotellet är ett vuxenhotell med åldersgräns 18 år och här finns massor med aktiviteter, allt från barfotapromenader i vattenbrynet, kajak och snorkling till turer med glasbottenbåt och djuphavsfiske.