Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2976 omdömen
Utmärkt
 
1964
Väldigt bra
 
773
Bra
 
164
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-04-24

av peka62 Västerås, Sverige

Härlig vistelse på Mauritius

Ett fint hotell vid stranden! Fina solnedgångar. Väldigt service vänlig och trevlig personal. Överraskande god och variationsrik mat. Enkelt och billigt att ta en taxi till andra stränder. Åk med på utflykten till paradisön med katamaran.

 
2020-03-12

av Marianne L Kristianstad, Sverige

Hotel Recif Attitude Mauritius

Hotellet har ett bra läge, lugnt och med bra plats för alla.Hotellet är trevligt men något slitet. Det finns ett rev utanför som är bra att snorkla i med förhållandevis mycket fisk. Maten är överlag bra, något mer varierande rätter i kvällsbuffén hade varit önskvärt. Lättlunch kan köpas med trevliga inhemska smårätter. Live musik/underhållning erbjuds i stort sett varje kväll. Personalen är fantastiskt trevliga och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera detta hotell. Marianne och Bea, rum 130.

 
2020-01-18

av lottagh Uppsala, Sverige

Wonderful Holiday in Recif Attitude

Vi har haft två fantastiska veckor här! Förstklassisk service av personalen. Trevliga, vänliga och alltid tillmötesgående. Rummen håller bra standard, stora rum, bra städning och två toaletter! Utsikten fantastisk, havet fantastiskt. Infinitivepoolen så mysig. Säkerheten proffsig. Spaavdelningen bra. Maten jättegod och varierad. Trevliga promenadvägar längs strand och park. Vi kan verkligen rekommendera hotellet på alla sätt och vis.

 
2020-01-18

av Inspiration786551

Holiday

Fantastiskt och trevlig personal bra faciliteter bra rum. Mycket god mat frukost,lunch och middag. Bra strand häng. Bra kommunikation med grand baie o port louis.mycket bra säkerhet Härligt väder i 2 veckor.

 
2019-12-03

av Pilt Hällevik

Trevligt, lugnt och enskilt.

Ett trevligt hotell med perfekt läge vid en liten strand där dagarna tyvärr försvann alldeles för fort. Var lite långsam incheckning men det kompenserades med att de bjöd på både lunch och dricka. Nära till allt men ändå enskilt, en liten pärla. Lägg sedan till att deras taxi-service i form av Tasmeem Zeba Dilmahomed är helt perfekt. Hon transporterar runt en säkert i den annars hektiska trafiken. Jag rekommenderar verkligen folk att kontakta henne, hon löser alla önskningar.