Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3094 omdömen
Utmärkt
 
2046
Väldigt bra
 
794
Bra
 
167
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2023-02-27

av j3nnymaaria Porvoo, Finland

Vackert och lugnt😍🌺

Härligt hotell, precis som på bilderna då vi bokade😍🌴 Stranden, trädgården, poolen, allt så vackert🌺 Vi var rätt lugn tid så ingen rusning nånstans. Morgonmålet var väldigt bra, mycke alternativ och dessutom steker köket tex. bacon och olika ägg. Det finns fler punkter att fylla vattenflaskor, behöver inte köpa nya👌🍶 Taxiservicen fungerade bra och chaffarna var trevliga🙂 Enda lilla minus av oss är att närmaste butik ligger ca. 1 km ifrån, inte så långt men lite jobbigt i hettan☀️Även restaurangerna är en bit ifrån och fler var stängda då vi var där. Finns dock restauranger på hotellet också. Närmaste ATM är ca. 3 km ifrån, man kan förvisso byta pengar även i hotellet men vi åkte till närmaste köpcenter för att lyfta. Allt som allt ett ljuvligt hotell för 100% relax, solnedgångarna och stjärnhimlen är också magiska😍🌅⭐

 
2023-01-26

av nattajo2

Fin liten pärla!

+ Fint hotell med väldigt bra läge vid stranden. Mycket fina solnedgångar som vi verkligen uppskattade. Härligt också med både pool och hav. Personalen är helt underbart vänliga och frukosten var toppen. Många skriver att det ligger lite off och ja det finns inga restauranger precis utanför men en promenad på 10-15 minuter så finns både affär och en del olika restauranger. Otroligt fin trädgårdsmiljö på hotellområdet som man märker att dom är måna om. - Tyvärr lite slitna rum men det gjorde iof inte så mycket för vår del. Lite väl hög volym på livemusiken i restaurangen på kvällen men det är ju en smaksak. Hade uppskattat lite mer variation på kvällsbuffén, det var gott men mycket smakade likadant. Rekommenderar det här hotellet om man uppskattar fina solnedgångar, möjlighet till både pool och strand/hav och vänlig personal. ♥️

 
2023-01-19

av Eva S Linköping, Sverige

Ett lätt o rätt val för en bra semester

Litet trevlig familjärt hotell direkt vid en liten ”egen” strand med rev utanför för bra snorkling. Färggranna fiskar, rockor o en o annan sköldpadda kan ses. Mycket trevlig o hjälpsam personal 😃 God o varierande mat. All inclusive eller halvpension är att föredra då restauranger saknas i närheten. Vi bodde beachfront o va väldigt nöjda med det. Lokalbussar (billiga) går till närliggande större fina publicbeacher o orter samt är en upplevelse i sig att åka med... Ett lätt o rätt val för semester på ett lite mindre o enklare (själva byggnaderna har några år på nacken) vuxenhotell.

 
2023-01-15

av Camilla S Bromma, Sverige

Sköna njutbara dagar

Personalen på Hotellet är supertrevliga, framförallt killarna i baren, restaurangen och mannen som tog våra väskor till taxin. Frukost och Middagsbuffen var båda goda och läget med pool och snorkelvänligt hav utanför dörren var perfekt. Det enda minus Hotellet får är deras a la carte som var det absolut vidrigaste vi någonsin ätit.

 
2022-04-24

av peka62 Västerås, Sverige

Härlig vistelse på Mauritius

Ett fint hotell vid stranden! Fina solnedgångar. Väldigt service vänlig och trevlig personal. Överraskande god och variationsrik mat. Enkelt och billigt att ta en taxi till andra stränder. Åk med på utflykten till paradisön med katamaran.