Rumstyper på Coin de Mire Attitude

Deluxerum

Deluxerum med terrass eller balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum deluxe

Familjerum deluxe med terrass eller balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med terrass eller balkong. Familjerummet består av två sovrum och en balkong eller terrass med ett minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i våningsäng. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn och kokplattor, enkel köksutrustning samt matplats och en soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjesvit

Familjesvit med terrass eller balkong. Familjesviten består av två sovrum och en balkong eller terrass med ett minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i våningsäng. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn och kokplattor, enkel köksutrustning samt matplats och en soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med terrass eller balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.