Rumstyper på Kuramathi Maldives

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrummen i bungalower som ligger inbäddade i öns tropiska grönska. Trädäck på framsidan av bungalowen med en dagbädd och solstolar. En dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Pool- och strandhanddukar. Badrockar. Hårtork. Badrum, som är delvisunder öppen himmel, med dusch, en jacuzzi utomhus samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer

Seafront Villa

Seafront villorna ligger på lagunsidan av ön, inbäddade i tropisk grönska bara några steg från stranden. En dubbelsäng och en dagbädd finns i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. iPod-docka. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen med dusch och wc. Trädäck på framsidan av villan med en dagbädd och solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

  • Pool- och strandhanddukar finns i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Villa Superior

Villa Superior med balkong eller terrass. Villan ligger inbäddad i öns tropiska grönska och har ett trädäck med en dagbädd och solstolar. En dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Espressomaskin och vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Pool- och strandhanddukar. Badrockar. Hårtork. Badrum, som är delvis under öppen himmel, med dusch, en jacuzzi utomhus samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa

Water Villa – en riktig semesterdröm byggd på pålar ute i havet, nära husrevet. Trädäck med panoramautsikt över havet med solstolar, parasoll och en trappa ner i Indiska oceanen. En dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift. Kaffemaskin Espresso. Tv med internationella kanaler. Pool- och strandhanddukar. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen och har en dusch, en jacuzzi utomhus och wc. Städning 7 ggr/vecka. Ta gärna med egna badskor då bryggorna ut till villan och trädäcken blir väldigt varma av solen.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa Deluxe

Water Villa Deluxe är byggd på pålar ute i mitten av den turkosblå lagunen. Trädäck med panoramautsikt över havet med solstolar och parasoll samt en trappa ner i Indiska oceanen. En dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Vinkyl med vin från hela världen och minibar mot avgift. Espressomaskin. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Flytvästar samt pool- och strandhanddukar finns i villan. Badrockar. Hårtork. Badrum, som är delvis under öppen himmel, men en dusch, ett badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Ta gärna med egna badskor då bryggorna ut till villan och trädäcken blir väldigt varma av solen.

Antal personer: 1-3 personer.