Rumstyper på Kuramathi Maldives

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrummen i bungalower som ligger inbäddade i öns tropiska grönska. En dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. iPod-docka. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen med dusch, en jacuzzi utomhus samt wc. Trädäck på framsidan av bungalowen med en dagbädd och solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

  • Pool- och strandhanddukar finns i rummet.

Antal personer: 1-3 personer

Seafront Villa

Seafront villorna ligger på lagunsidan av ön, inbäddade i tropisk grönska bara några steg från stranden. En dubbelsäng och en dagbädd finns i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. iPod-docka. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen med dusch och wc. Trädäck på framsidan av villan med en dagbädd och solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

  • Pool- och strandhanddukar finns i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Villa superior

Villa superior ligger inbäddade i öns tropiska grönska. En dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Kaffemaskin Espresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. iPod-docka. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen med dusch, en jacuzzi utomhus samt wc. Trädäck med en dagbädd och solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

  • Pool- och strandhanddukar finns i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa

Water Villa – en riktig semesterdröm byggd på pålar ute i havet, nära husrevet. Villorna har en dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar. Espresso kaffemaskin. Tv med satellitkanaler. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen och har en dusch, en jacuzzi utomhus och wc. Trädäck med panoramautsikt över havet med solstolar, parasoll och en trappa ner i Indiska oceanen. Städning 7 ggr/vecka. Åldersgränsen för att bo i den är rumstypen är 12 år eller äldre. Pool- och strandhanddukar finns i villan.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa Superior

Water Villa Superior – byggd på pålar ute i mitten av den turkosblå lagunen. En dubbelsäng och en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Vinkyl med vin från hela världen. Minibar. Kaffemaskin Espresso. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar. Hårtork. Badrummet är delvis öppet mot himlen och har en dusch, ett badkar och wc. Trädäck med panoramautsikt över havet med solstolar och parasoll samt en trappa ner i Indiska oceanen. Städning 7 ggr/vecka. Åldersgränsen för att bo i den är rumstypen är 12 år eller äldre.

  • Flytväst samt pool- och strandhanddukar finns i villan.

Antal personer: 1-3 personer.