Kundomdömen om Kuramathi Maldives

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

5577 omdömen
Utmärkt
 
4524
Väldigt bra
 
738
Bra
 
183
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2023-03-25

av MirandaK392 Sverige

Barfotadröm

Så otroligt vacker ö, grön och lummig. Många vackra blommor och växter. Välskött och ordnat. Som en dröm att gå runt barfota på alla sandstigarna omgiven av djungel och turkost hav. Snorklingen i hemrevet var kanon. Simmade med sköldpaddor, revhajar och massor av färgglada fiskar. Kan även rekommendera snorkling safari. På land stöter man på flygrävar och krabbor. Vi bodde i en beach bungalow med utomhusdusch, vilket var mysigt. Bra service på ön. Omväxlande och god mat på buffén. Många goda drinkar att välja på som alla ingick i all inclusive.

 
2023-02-02

av Travelwomen_12 Malmö, Sverige

En härligt grönskande ö.

Att vandra omkring på sand på hela ön var en härlig känsla, med lummig växtlighet. Hela ön är lagom stor, som en park. Sååå många fina restauranger med personligt inspirerande mat. Ett bra upplägg på ön från början till slutet. Tre olika receptioner, barer och restauranger jämt fördelade. Rummen med skön aircondition , mysiga sängar och fint inredda. Personalen omhändertagande och vänlig. Absolut att rekommendera i vintermånader. Nov-mars bästa tiden.

 
2022-12-12

av Jaana71 Bredaryd, Sverige

Bra service & fint boende

Ljuvlig ö med allt man kan önska om man gillar sol, bad, god mat & vattenliv! Bra service & bra utbud av restauranger. Fina boenden både vattenvillor & Beach hus. Fina korallrev runt ön där man enkelt kan snorkla. Magiska solnedgångar vid sandbukten. Grönt & lummigt, fina promenadvägar. Missa inte att boka sjöflygplan! Magiskt att flyga över öarna & landa på vattnet!

 
2019-07-03

av 88ceciliaw Skellefteå, Sverige

Paradis

Helt fantastiskt. Bra mat, bra service, rent fräscht. Andra gången vi är här. De byter jacuzzivattnet varje dag. Nya Strandhandukar utanför dörren varje dag. Stopp i ett handfat fixades samma dag. Samma temp dag som natt 29 grader. Olika mattema varje dag. Är man där när man fyller år blir man uppvaktad med sång och glasstårta (okt 16). Grön ö så man kommer lätt undan solen om man vill.

 
2019-03-18

av Nettan66 Göteborg, Sverige

Underbar resort!

Vi bodde en vecka i en beach bungalow. Vi hade en fantastisk semester! Personalen är fantastisk, så vänliga och hjälpsamma. Vi hade all inclusive och ”vår” restaurang hade väldigt god mat. Det blev aldrig tråkigt då det alltid fanns mycket att välja på. Vi testade den indiska a la carterestaurangen en kväll, mycket god mat! På ön finns flera trevliga barer. Resorten tar hand om ön på ett mycket bra sätt. Det kändes som att bo i djungeln. Det sopades och fixades hela tiden och var väldigt fin ordning. Alla borde någon gång besöka Maldiverna och då gärna Kuramathi!