Kundomdömen om Adaaran Select Hudhuran Fushi

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

4770 omdömen
Utmärkt
 
3195
Väldigt bra
 
963
Bra
 
340
Mindre bra
 
149
Underkänt
 
123

5 senaste omdömen

2022-01-27

av 926mattir Stockholm, Sverige

Bra resort för den surfintresserade

Fantastik personal och trevlig ö som erbjuder både bra surf och dykning, och många fler aktiviteter. Restaurangerna är bra, men kan rekommendera att få tillgång till sunset restaurangen (ingår i Ocean Villa). Personalen på Sunset är toppen! Ön har en egen surfvåg och ordnar en båtresa per dag till andra surfplatser (lågsäsong). Surfguiderna är toppen!

 
2017-03-15

av Pia L Västra Torup, Sverige

Romanitisk vistelse

Att komma till detta paradis med kristallklart vatten, det mest omhändertagande personal som verkligen ser till att du har din underbaraste vistelse någonsin. Kumara är vår bästa vän och ser till att vi får den bästa maten, drycken och upplevelsen som vi kommer att minnas för alltid.

 
2016-08-21

av Slavisa J J Sverige

Bra hotell vid stranden

Vacker ö med vit sand, turkost vatten, flera stränder. Hotellet har olika villor, välj Beach villas som har havsutsikt samt egen strand bara några meter bort. Villornas badrum har även dusch utan tak, dvs bakre delen av badrummets tak är öppen och myggen finns i badrummet på kvällen/natten. Bufferestaurangen hade fin mat men golvet var täckt med sand vilket inte passade till fina skor på kvällen.

 
2013-08-04

av Moa-Linn Stockholm, Stockholms Län, Sweden

En helt fantastisk vecka

Otroligt vacker ö med vit sand, turkost vatten och bra snorkling. Vi spenderade en vecka på Adaaran och vi är mycket nöjda. Det är en väldigt avslappnande miljö med trevlig personal och god mat. Vi känner inte alls igen oss i de dåliga omdömena utan tycker tvärtom att det var lyxigt och trevligt. All personal gav oss ett bra bemötande och hälsade alltid artigt när vi mötte dem. Vi hade all inclusive och var överaskade över hur god maten var. (Prova dock inte vinet). Det finns flera barer där man kan sitta och ta en drink och prata eller spela kort och många små stränder där det är underbart att sola och bada. Snorklingen var bra förutom att det var ganska strömt och det kan bli höga vågor vid husrevet. Vi tog oss dock ut flera gånger när tidvattnet var lågt och det var aldrig några problem. Det är kort sagt den skönaste semestern vi haft! Det enda som var irriterande var att musik kunde höras från discobaren vissa kvällar på vissa delar av ön, det drar ner mysfaktorn.

 
2024-04-13

av Thomas V

Tolle Insel tolle Mitarbeiter

Tolle Insel.Besonderen Dank an Ksenia die sich wirklich um alles gekümmert hat und jederzeit erreichbar war. Dank auch an Sizleen unseren roomboy, der 2x pro Tag,immer sehr freundlich und hilfsbereit,unseren Bungi auf Hochglanz gebracht hat. Dank auch an sampat und aibu die uns am Beachgrill immer gut versorgt haben. Die Insel bietet Angebote und Abwechslung für jedermann. Alles war zu unserer vollsten Zufriedenheit. Wir kommen wieder. DANKE