Kundomdömen om Adaaran Prestige Vadoo

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

4292 omdömen
Utmärkt
 
3747
Väldigt bra
 
332
Bra
 
104
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2021-10-27

av Milla68R Uppsala, Sverige

Fina rum. Sämre restaurang.

Liten ö som ligger nära Male flygplats, ca 20 min med speedboat. Desinfektion av bagage vid ankomst. Daglig feberkontroll. Inga munskydd behövs. Personal har munskydd. Alla villor ligger på pålar i vattnet vilket gör att ön känns större. Sunrise villas är vända mot ön eller mot Males sky Line. Sunset villas ligger ut mot havet med fin utsikt. Den sistnämnda är dyrare. Båda har samma standard. Rummen är väldigt fina. En liten pool på altanen mot havet och en bubbelpool på baksidan med himlen som tak. Badrummet är rymligt och med en glasbotten så man kan se fiskar i havet under. Minibarens alkohol kostar extra trots all inclusive. Städning endast en gång per dag. Ett gemensamt poolområde med fin pool. Flera restauranger och två barer. Ett litet dansgolv. Restaurangen håller inte hög klass. Personalen verkar helt ny vilket kanske inte är så konstigt efter Corona. Men det är lite för många misstag och mycket lång väntetid även för första drycken. Dålig koll på vinerna. Cava från Frankrike (!!!) på menyn. Annars stort utbud på menyn.

 
2019-05-27

av rezhinaali Örebro, Sverige

Semester

Helt underbart att vara på denna ö. Magiskt vatten tillsammans med vitt sand överallt. Våran vänliga och duktiga butler, Manu förklarade allt och var vänlig redan vid check-in. Rekommenderar verkligen denna plats.

 
2018-04-14

av Christoffer L

Holiday

Otroligt lyxig resort, många vackra vyer. Personalen är extremt trevliga och ett stort extra tack till vår butler, Manu som såg till att allt var till belåtenhet. Maten är väldigt bra och det fanns ett bra utbud på olika rätter. Kommer definitivt resa tillbaka!

 
2018-02-12

av 745claesh Filzmoos, Österrike

Vadoo Island Maldiverna

Anläggningen ligger på bekvämt avstånd från Male flygplats med speedboat. Att vara här skall man max vara 4 nätter då det finns begränsat att göra. Anläggningen skulle behöva en klar ansiktslyftning och maten är medioker. Inte prisvärt för denna upplevelse. Kul att varit där men knappast åker vi tillbaka. Vackert och klart vatten och fin utsikt mot havet åt ena hållet. Åt det andra höll man på att bygga ny ö och man hörde grävskoporna nästan dygnet runt.

 
2018-01-21

av anderssonida1998 Vetlanda, Sverige

Mycket bra

Detta är ett riktigt bra boende! Kan starkt rekommendera. Det är väldigt fina rum med en underbar utsikt mot havet. Maten och servicen är kanon! Stranden och det klarblåa vattnet är underbart!! Jag kan verkligen tänka mig komma tillbaka.