Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Mindre tvårumslägenheter

Mindre, tvårumslägenheter med balkong eller markterrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddfåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med interntionella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter med 3 ord. bäddar

Trerumslägenheter med balkong med begränsad havsutsikt. En av lägenheterna har en smal balkong där samtliga i lägenheten inte kan sitta samtidigt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med en enkelsäng. Möjlighet till två extrabäddar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kök med kokplattor, kylskåp, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv medinternationella kanaler i vardagsrum och ett av sovrummen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong , vissa med havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv medinternationella kanaler i både vardagsrum och sovrum. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.