Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Mindre tvårumslägenheter

Mindre, tvårumslägenheter med balkong eller markterrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddfåtölj. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter med 3 ord. bäddar

Trerumslägenheter med balkong med begränsad havsutsikt. En av lägenheterna har en smal balkong där samtliga i lägenheten inte kan sitta samtidigt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med en enkelsäng. Möjlighet till två extrabäddar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kök med kokplattor, kylskåp, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler i vardagsrum och ett av sovrummen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong , vissa med havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler i både vardagsrum och sovrum. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.