Enrumslägenheter

Moderna enrumslägenheter med en dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Mindre tvårumslägenheter

Moderna, lite mindre, tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddfåtölj. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter med 3 ord. bäddar

Moderna trerumslägenheter med kombinerat vardagsrum och kök samt två sovrum. Ett sovrum har dubbelsäng och ett har en enkelsäng. Möjlighet till två extrabäddar. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn och vattenkokare. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler i vardagsrum och ett av sovrummen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Moderna tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och kök samt ett separat sovrum med en dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i extrasängar. Kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare. Vissa lägenheter har också diskmaskin och tvättmaskin. Tv med satellitkanaler i både vardagsrum och sovrum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 1-4 personer.