Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 130 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det va rent o jättefin lägenhet
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Pris o Kvalite
-
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Nytt fräscht sköna sängar tyst ac tvättmaskin diskmaskin
-
Tips på små förbättringar: helkroppsspeglar i sovrummen, golvskrapa i duschen .Ställ in några TV kanaler på tv.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Storleken på lägenheten
-
Kanske kunde haft en bar

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Mycket fräscht. Sköna sängar. Nära havet. Fantastisk värd.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Nytt o modernt o fräscht
-
Receptionen öppen mer ...och en lapp på svenska när det ska vara öppet! Ringo var mycket trevlig o hjälpsam när han var där! Borde åtminstone oxå finnas en Apollopärm i receptionen på Svenska eftersom vi aldrig såg röken av nån Apollo - värd.. annat än vid ankomsten till flygplatsen . Ett info möte på svenska hade vi uppskattat oxå!

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Bra läge, havet tvärs över gatan, pool på taket, moderna och fina lägenheter.
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-07-24

av Mittikaosetmed6 Borås, Sverige

Mycket trevligt

Mycket rent och fräscht. Vi bodde i en etta (rum 213) i samma byggnad som poolen. Stannade en vecka. Det fanns allt som man kan tänkas behöva det enda vi saknade va en sax. Dom hade till och med kaffebryggare. Lagom stort och extremt rent. Både inne och ute. Trevlig personal i receptionen.

 
2023-06-03

av Albin J

Kanon hotell

Kanon hotell, nyrenoverade rum som var fina och fräscha. Fint poolområde uppe på taket med bra solsängar och parasol. Bra städning på rummet byte av handukar osv. Bäst av allt var dock managern på hotellet som var supertrevlig och hjälpsam. Efter utcheckning kunde vi stanna kvar på hotellet, sola,bada och ha tillgång till dusch, toaletter och handdukar. Var det något vi behövde hade vi möjlighet att ringa till managern dygnet runt om det skulle behövas. Restaurangen som ligger i byggnaden jämte hotellet var även väldigt bra och ett nära och säkert kort. Smidigt med matbutik ca 50 meter från hotellet.

 
2022-07-26

av miriamashaa

Spacious apartment with lovely view of the sea

We stayed in this place in 2018 I think and not 2021, so we stayed in the apartment at the front of the road. We got the top floor apartment and it was so lovely. Did not have a elevator, but for us it was just fine to get that exercise. Had a good size bedroom , living room/ kitchen and bathroom. Also a cute little veranda on the side. Lovely view and very hot that summer. Lovely staff that actually drove us to the ferry to go to Hvar and the bus stop was a couple of minutes away so we could get into Split city centre in about 40 minutes. Being the apartment was a little shop so we could by eggs and bread for breakfast to make ourselves in our kitchen in the apartment. Also had a washer in the bathroom so don't need to take too much clothes with you. Would gladly stay here again

 
2022-05-24

av Excursion16767691983 Norge

Excellent.

Excellent service from the staff - specially Vinko, the mamager. Ho gives the extra for your best experience. If you have any questions about renting a car, taking the bus, good restaurants, boat trips og whatever. Vinko has the answare. The apartment is very nice, with good aircondition.

 
2021-09-11

av KatrineH125 Kvernevick, Norge

Best week at the Ringo Apartments

Our stay at Ringo Apartments has been fantastic. Nice apartments that has everything you need. Its even better than the pictures on the website. Mr Ringo himself is at your disposal 24/7 and has been very helpful. We highly recommend to stay at Ringo Apartments when visiting the Split/Podstrana area. 👌