Ringo

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Lägenhetshotellet Ringo ligger precis vid stranden i Podstrana, en mil utanför Split. Lägenheterna är ljusa och moderna och på taket finns ett mindre poolområde. När det är dags för kvällens middag finns det några mysiga tavernor och restauranger i Podstrana.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-2 personer. Mindre tvårumslägenhet för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Trerumslägenhet för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Riktigt fräscha rum och nära till alla affärer, strand och restauranger
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 18 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 40 m
Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ringo är ett modernt lägenhetshotell. Det består av två byggnader och ligger precis vid stranden, ca en kilometer från Podstrana. På taket till en av byggnaderna en finns hotellets lilla poolområde med pool och några solstolar samt parasoller. Strandhanddukar mot avgift.

Minilivs finns i närheten. Huvudväg måste korsas för att komma till stranden. Genomfartstrafik kan uppfattas som störande. Busshållplats precis vid hotellet. Ca 1 mil till centrala Split.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Split & Podstrana

Le Meridien Lav

Lyxiga hotell Le Meridien Lav är stället för dig som vill ha ett boende av högsta kvalitet. Hotellet som ligger söder om Split har finns flera restauranger och barer, ett härligt poolområde med en infinitypool, en strand och en egen marina. I hotellets fina spaavdelning kan du njuta av en inomhuspool, olika typer av bastun och en eller flera avkopplande behandlingar!