Resor till Tucepi

Tucepi

  • Lugnt och barnvänligt
  • Underbar klapperstensstrand
  • Bra utgångspunkt för fantastiska utflykter

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Res till Tučepi, en pittoresk kuststad i Kroatien som lockar med härliga stränder, kristallklart vatten och en avkopplande atmosfär. Här väntar bland annat en av Makarska rivierans kanske finaste stränder, den flera kilometer långa klapperstenstranden lockar med bad i kristallklart vatten och avkoppling i pinjeträdens sköna skugga. Förutom att njuta av dagar fyllda med sol och bad i det Adriatiska havet kan du passa på att utforska Tučepis spännande historia och rika kulturliv.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Tucepi

Valuta

Euro (EUR).

Sedan 1 januari 2023 är euro Kroatiens officiella valuta.

Transfer

Transfer från flygplatsen i Split till de första hotellen i Tucepi tar ca 1 timme och 45 minuter. Vid kombinationsresa med Brac reser du via Splits hamn. Observera att transfertiden kan bli betydligt längre under högsäsong då trafiken är intensiv. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Den flera kilometer långa klapperstensstranden lockar med bad i härligt vatten och avkoppling i tallarnas sköna skugga.

Mer fakta

Väder

jan 10°c
feb 11°c
mar 14°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c
8,6 av 10 Tucepi
Våra gästers betyg, baserat på 618 omdömen

Alla orter Makarska rivieran

Podgora

Podgora är en mysig och gemytlig liten by som välkomnar alla besökare med öppna armar. Här kan du koppla av på den kilometerlånga stenstranden och njuta av god mat på byns restauranger. Namnet Podgora betyder ordagrant "under berget" i och med sitt läge vid foten av det imponerande bergsmassivet Biokovo som bäddar för en mäktig upplevelse, så glöm inte att ta med dig kameran!

Makarska

En resa till Makarska låter dig upptäcka en mysig hamnstad som är centrum för turismen på Makarska rivieran. Här hittar du fina stränder, god mat och en rik historia i en stad som har mycket att berätta.

Baska Voda

Vid foten av bergsmassivet Biokovo, alldeles nere vid havet ligger Baška Voda – ett riktigt guldkorn i Kroatien för alla som vill ha det lugnt omkring sig på semestern, men ändå ha gott om valmöjligheter gällande bad, restauranger och shopping. Här finns dessutom en lång och härlig strandpromenad som lockar många flanörer i kvällssolen.