Rumstyper på Bluesun Alga

Dubbelrum

Nyrenoverade dubbelrum med två separata sängar. Tv med satellitkanaler samt minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Observera att balkongerna inte är fritt hängande, utan inbyggda i fasaden. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 18-21 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Nyrenoverade enkelrum med tv med satellitkanaler samt minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Observera att balkongerna inte är fritt hängande, utan inbyggda i fasaden. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Bluesun Alga, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Nyrenoverade superiorrum med två separata sängar. Möjlighet till extrabädd för barn i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Observera att balkongerna inte är fritt hängande, utan inbyggda i fasaden. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.