Kundomdömen om Bluesun Alga

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 174 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal .
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


5 av 10

+
Läget
-
Dålig all inclusive för barnen! Endast läsk som ingår på dagarna! Ingen glass! Snacks på em var fika, frukt och smörgås! Dåligt att allt serverades i matsalen och inte vid poolen! Kallt i poolen! Och dåligt att man måste betala för solstolarna på stranden!

Bekräftad gäst: 2019-09-29


6 av 10

+
Ett rent och fint hotell
-
All inclusive var jätte dålig. Maten var inte bra, matsalen var som en skolmatsal. Snacks på em var bara smörgås och frukt ingen glass till barnen mm Personalen måste bli lite mer service inriktad

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
-
Vid all inklusive så behövs det mer variation vid lunch och middag, var lite lika mat, fick ingen större inspiritation. Sedan väntade man sig att kunna gå och ta sig snacks och glass under dagarna men här var det bestämda tider, snackstimmen mellan 16-17 inspirerade inte med mackor och lite fikabröd, det ska vara mer ”after beach” känsla.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

+
Rent
-
Maten var samma varje dag, tråkigt.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
-
Mer utbud på dryck som ingår i priset. Tex var kaffe och whisky gratis .men får betala för irischcoffy lite grädde?

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
pool området + rum
-
Mera variation på maten , varm mat ska vara varm inte kall. Mellan lunch o middag var det så kallat mellanmål ( snacks) 7 dagar med te och smörgås , nja inte kul.

Bekräftad gäst: 2019-09-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

545 omdömen
Utmärkt
 
140
Väldigt bra
 
255
Bra
 
100
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2020-09-25

Inlägg av mirao362 Göteborg, Sverige

Åk inte dit ,åk till Turkiet _ en besviken Kroatien

Bra: trevlig personal i mat salen , rent , nära till badet i havet .bra solstolar vid poolen.handsprit finns på flera ställen. Mindre bra: kvinnlig yngre personal i baren är ointressant av att tillfredsställa gästen på gränsen till otrevlig , skillnad på all inklusive o betalande gäster till o med kaffe koppar är inte samma för alla vid baren .Maten : 7 dagar i veckan sallad som består av gammal tomat,gurka, kål,sallad- ingen variation samma med kakor till frukosten o resten av frukosten.I huvud maträtter kunde det hittas något att äta men inte mycket mer. Kaffe kunde man få i matsalen bara till frukosten ??? För betalande gäster finns lista med drinkar men ingen lust för all Inklusive gäster. servitörer vid baren kom aldrig ut o frågade om man vill ha något utan man fick ta på sig kläder o gå o hämta själv fast de hängde flera stycken arbetslösa vid baren . Poolen : parasoller va katastrof o ingen som va där o hjälpte att öppna dem ,den som va där ibland såg man typ 2 min om dagen . Till chefen: moze se to po puno bolje. Mvh Mira

 
2019-09-20

Inlägg av suzannebn Kalmar, Sverige

Bra läge

Stort hotell med väldigt små rum. Beskrivningen av rummen stämmer inte överens med verkligheten. Ett familjerum rymde knappt en familj med två vuxna och två barn under 5 år. Väldigt små balkonger men en underbar utsikt över havet. Ett fåtal hissar fanns och dessa var upptagna hela tiden. Luftkonditioneringen på rummen var under all kritik. Poolområdet var inte dimensionerat för så många gäster, poolerna var grunda och endast en liten del av den största poolen hade simdjup. Området runt poolen var glashalt av vatten och sololjor/krämer. En träbro över poolen var brant och glashal och vi såg dagligen barn, och även vuxna, som halkade och föll på bron. Då det inte var ett heltäckande staket kunde små barn lätt glida ner i vattnet från bron. Matsalen var stor och kal, maten var tråkig och enformig. Väldigt lite variation. Det mesta var halvljummet och kändes inte fräscht. Personalen i matsalen var oengagerade. All Inclusivegästerna serverades inhemsk dryck, de som betalade i baren fick bättre drycker av kända märken. Glass till barnen ingick inte i All Inclusive. Man kunde inte få kaffe efter maten i matsalen, ville man ha kaffe fick man få till poolbaren. Minibaren på rummet innehöll massa svindyra drycker, nötter i smutsiga glasburkar som varit öppnade och blivit påfyllda. Spa-avdelningen var otroligt ljudlig och luktade mögel. I duschen var väggen full av svartmögel, färgen på väggarna flagnade, klädskåpen var trasiga. Kvällsunderhållningen var trevlig. Det bästa med hotellet var läget, max 30 meter till havet, jättefin strandpromenad. Lätt att ta minibussen in till Makarska, tyvärr gick sista bussen tillbaka till Tucepi kl 19:45 från Makarska. Skulle inte rekommendera hotellet tyvärr

 
2019-07-15

Inlägg av Camilla P

Familjeresa

Hotellet meddelar att man inte får paxa solstolar, men tillåter att man lägger ut handdukar på kvällar och nätter. På morgonen när vi skulle fira 50- årsdagen fick vi inte en enda solstol. I fortsättningen väljer vi hotell där det inte är tillåtet

 
2019-07-07

Inlägg av Håkan C

semester

Ett helt ok hotell men har en del kvar enligt mon mening vad gäller 4-stjärnigt hotell , många fortfarande problem med engelskan maten e ok men rödvinet går verkligen inte att dricka (inte bara enligt min mening) annars e det väl ett klassigt utbud vad gäller allinclusiv ,poolen i minsta laget för ett så stort hotell den blir "knökfull" under högsäsong

 
2019-07-03

Inlägg av Martin_687 Stockholm, Sverige

Nyrenoverat hotell med ojämn nivå.

Detta hotell ligger centralt på gågatan i tucepi vid alla restauranger och precis vid stranden. Fantastiskt utsikt hade vi på våning fem över havet. Dock på en liten balkong. Hotellet är nyrenoverat med nya fräscha rum och toaletter. Men där slutar det positiva. Personalen är inte serviceinriktad och nästan otrevliga. Sängarna nya men mycket hårda. Ac funkade inte. 2 gånger tog varmvattnet slut på hotellet. Frukosten var ensidig, tråkig och tog slut. Poolområdet var stort med flera pooler. Kam behövas en renovering för att hänga med nivån på rummen. Dock var det mycket regler vid poolen. Inta ha luftmadrasser i poolen eller paxa solstolar med handdukar. Detta gjordes ändå. Skulle inte åka tillbaka till hotellet.