Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 106 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-
Rent och trevlig personal hjälpsamma.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


5 av 10

+
Rent och snyggt. Trevlig personal i receptionen.
-
Inte så hög musik i matsal och vid poolen. För mycket parfym i receptionen och hela området där omkring.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Vackert läge, rent och snyggt.
-
Mer aktiviteter på kvällen eftersom hotellet ligger avsides.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Läget , poolområdet
-
Servicen var mycket sämre än tidigare. Bland annat städades inte poolen mer än tre gånger under den veckan vi var där. Stopp i avloppet i badrummet när vi kom.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Rent och fräscht överallt. Läget. Jag åt endast frukost och buffén lämnade inget övrigt att önska! Mycket bra! Bra och serviceminded personal i matsalen. Kan alltså inte uttala mig om övriga måltider.
-
Trodde inte att 95% av gästerna var barnfamiljer! Bör påpekas i info! Inte alltför rolig personal i receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


3 av 10

+
Gymmet
-
För mycket folk vid frukost o vid poolen

Bekräftad gäst: 2023-08-13


6 av 10

+
Strandnära o svalt.
-
Alldeles för stort, innebärande trångt, högljutt o gäster som var buffliga. Gymmet OK men trasiga maskiner o en som rasade över mig. Påtalade detta men ingen åtgärd. Denna typ av nonchalans tyder inte på säkerhetstänkande.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


8 av 10

+
Närheten till havet. Läget! Mitt i smeten!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-30


8 av 10

+
Poolområdet.
-
Det mesta var toppen. Det var kvaliteten på maten som sänkte standarden en del.

Bekräftad gäst: 2023-07-30


8 av 10

+
Läget och lobbybaren
-

Bekräftad gäst: 2023-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

632 omdömen
Utmärkt
 
159
Väldigt bra
 
271
Bra
 
130
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2023-07-23

av josefink367

Dålig middagsbuffé, mycket folk, men rent och fräscha rum.

Rummet var bra, rent och snyggt på hela hotellet. Bra personal. Vi ångrade dock att vi valde halv pension frukost+ middag. Det var otroligt mycket folk och långa köer. Frukost var helt okej. Middagsbuffen åt vi två kvällar sen skippade vi den trots att vi redan betalt för den. Maten var smaklös, överkokt pasta och väldigt tråkig miljö där inne om man inte lyckades knipa ett plats utomhus. Folk armbågar sig fram. Det var hemskt. Poolen var så full av människor så den testade vi inte. Behövdes dock inte heller eftersom hotellet ligger så nära havet. Så bra rum, rent och snyggt och bra läge. Men hit åker vi inte igen då det var alldeles för mycket folk (nu var det ju högsäsong men tråkigt att ställa klockan på 6:30 för att hinna äta frukost innan det blev totalt kaos)

 
2021-09-06

av Pioneer35979888044

Rekommenderar, nära havet

Rekommenderar detta hotell! Vi hade en toppen vecka. Ligger perfekt i tucepi . Precis vid havet . Strandpromenad mellan hotel o hav men inga bilar får köra där. Havet är fantastiskt! Hotellet är fint. Vi bodde med två barn. Spjälsäng kostade 70 eur extra vilket vi tyckte var väldigt dyrt dåligt det inte ingick . Vi hade all Inclusive. Är ganska kräsen men Maten var helt ok. Var varierande varje dag även om vissa saker alltid fanns. Bra personal vid resturangen . Det bästa var uteserveringen mot havet där vi med all inclu fick sitta .Folk hade munskydd när man tog mat men inte när man satt . Början på veckan var det inga munskydd men i början på sep så var det munskydd inomhus på hotellet vilka få följde . Drycken däremot var kass! Vi all Inclusive var inte värda något. Fanns någon öl ( helt ok) tjeckisk sa de. Lite blaskig. Rödvin o vitt var på tapp kran . Vitt gick o dricka . Rött var odrickbart. Läsken var på tapp. Smaka sådär. Drinkar var gin o tonic typ . Man fick vara blanda med tapp läsk dryckerna så gick typ inte o göra några drinkar. Tips till hotellet är att ta in BRA viner ! Kroatien som har bra inhemska viner. Och gör en drinklista. Ha aperol spritz ! Fanns bara en hiss vad vi hittade och alltid kö. Speciellt när Corona härjar o man inte kunde åka ihop. Rummen var bra. Städades varje dag. Tog dock inte disken ? Lagom storlek för en familj med två barn. Såg havet från sidan. Vi var väldigt nöjda och kan tänka oss åka hit igen!

 
2020-09-25

av mirao362 Göteborg, Sverige

Åk inte dit ,åk till Turkiet _ en besviken Kroatien

Bra: trevlig personal i mat salen , rent , nära till badet i havet .bra solstolar vid poolen.handsprit finns på flera ställen. Mindre bra: kvinnlig yngre personal i baren är ointressant av att tillfredsställa gästen på gränsen till otrevlig , skillnad på all inklusive o betalande gäster till o med kaffe koppar är inte samma för alla vid baren .Maten : 7 dagar i veckan sallad som består av gammal tomat,gurka, kål,sallad- ingen variation samma med kakor till frukosten o resten av frukosten.I huvud maträtter kunde det hittas något att äta men inte mycket mer. Kaffe kunde man få i matsalen bara till frukosten ??? För betalande gäster finns lista med drinkar men ingen lust för all Inklusive gäster. servitörer vid baren kom aldrig ut o frågade om man vill ha något utan man fick ta på sig kläder o gå o hämta själv fast de hängde flera stycken arbetslösa vid baren . Poolen : parasoller va katastrof o ingen som va där o hjälpte att öppna dem ,den som va där ibland såg man typ 2 min om dagen . Till chefen: moze se to po puno bolje. Mvh Mira

 
2019-09-20

av suzannebn Kalmar, Sverige

Bra läge

Stort hotell med väldigt små rum. Beskrivningen av rummen stämmer inte överens med verkligheten. Ett familjerum rymde knappt en familj med två vuxna och två barn under 5 år. Väldigt små balkonger men en underbar utsikt över havet. Ett fåtal hissar fanns och dessa var upptagna hela tiden. Luftkonditioneringen på rummen var under all kritik. Poolområdet var inte dimensionerat för så många gäster, poolerna var grunda och endast en liten del av den största poolen hade simdjup. Området runt poolen var glashalt av vatten och sololjor/krämer. En träbro över poolen var brant och glashal och vi såg dagligen barn, och även vuxna, som halkade och föll på bron. Då det inte var ett heltäckande staket kunde små barn lätt glida ner i vattnet från bron. Matsalen var stor och kal, maten var tråkig och enformig. Väldigt lite variation. Det mesta var halvljummet och kändes inte fräscht. Personalen i matsalen var oengagerade. All Inclusivegästerna serverades inhemsk dryck, de som betalade i baren fick bättre drycker av kända märken. Glass till barnen ingick inte i All Inclusive. Man kunde inte få kaffe efter maten i matsalen, ville man ha kaffe fick man få till poolbaren. Minibaren på rummet innehöll massa svindyra drycker, nötter i smutsiga glasburkar som varit öppnade och blivit påfyllda. Spa-avdelningen var otroligt ljudlig och luktade mögel. I duschen var väggen full av svartmögel, färgen på väggarna flagnade, klädskåpen var trasiga. Kvällsunderhållningen var trevlig. Det bästa med hotellet var läget, max 30 meter till havet, jättefin strandpromenad. Lätt att ta minibussen in till Makarska, tyvärr gick sista bussen tillbaka till Tucepi kl 19:45 från Makarska. Skulle inte rekommendera hotellet tyvärr

 
2019-07-15

av Camilla P

Familjeresa

Hotellet meddelar att man inte får paxa solstolar, men tillåter att man lägger ut handdukar på kvällar och nätter. På morgonen när vi skulle fira 50- årsdagen fick vi inte en enda solstol. I fortsättningen väljer vi hotell där det inte är tillåtet