Rumstyper på Miramare (Makarska)

Enrumslägenheter

Stora och rymliga enrumslägenheter med kombinerat sovrum och minikök. Dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med mikrovågsugn och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Stora och ljusa badrum med badkar eller dusch och wc. Balkong (varav några är inbyggda), vissa med utsikt mot staden och hamnen. Andra har begränsad havsutsikt. Vissa lägenheter har ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Familjerum

Ljusa och rymliga familjerum med vardagsrum och ett stort sovrum. Dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Stora och ljusa badrum med badkar eller dusch och wc. Balkong (varav några är inbyggda)med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-5 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med vardagsrum och ett stort sovrum. Dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök finns i slutet av en korridor och har mikrovågsugn och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Stort, ljust badrum med badkar eller dusch och wc. Balkong (varav några är inbyggda). Vissa balkonger har utsikt mot staden och hamnen (dessa lägenheter har snedtak). Vissa har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer.