Rumstyper på Miramare Makarska

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong (varav några är inbyggda), vissa med utsikt mot staden och hamnen, andra har begränsad havsutsikt. Vissa lägenheter har ingen uteplats. Kombinerat sovrum och minikök.En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa.Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong (varav några är inbyggda) med begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong (varav några är inbyggda). Vissa balkonger har utsikt mot staden och hamnen (dessa lägenheter har snedtak). Vissa har begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer.