Kundomdömen om Miramare Makarska

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 72 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Rent och fräscht samt perfekt läge.
-
Mer frukostpersonal som fyllde på det som tog slut samt godare (starkare) kaffe. Det var gott om fåglar på terrassen, och när matgästerna lämnade sin plats var fåglarna på plats direkt och åt av smulorna. Här kunde personalen ha plockat undan resterna mycket snabbare samt upplysa gästerna om att det inte är ok att mata fåglarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Rummet var utmärkt med stor balkong med utsikt, vilket vi hade beställt. Välstädat.
-
Entrén till hotellet var via en 24 trappsteg lång trappa. Det angavs ej att trappan ledde till receptionen skyltning angav Restaurant o Lounge. Det kom några gäster som släppte in oss genom garaget så vi kunde ta hissen med våra väskor tack o lov.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
Så rent och välstädat
-
Lite tråkigt pool område och ingen sol på eftermiddagen

Bekräftad gäst: 2023-09-17


7 av 10

+
Läget, frukosten, rummet, personalen i receptionen.
-
Stökigt vid poolen. Smaklös och dåligt komponerad middagsmat.

Bekräftad gäst: 2023-09-03


8 av 10

+
Rummen, frukosten, läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


8 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


10 av 10

+
Lägenheten. Stor, fräsch, stor balkong
-
Poolområdet framför allt

Bekräftad gäst: 2023-08-27


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


8 av 10

+
Läget
-
Jag förstod inte att det typ inte fanns balkonger. Sen som sagt lite torftig frukost

Bekräftad gäst: 2023-08-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
47
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-06-05

av fruedfeldt Sundsvall, Sverige

Jättefint och bra hotell!

Väldigt fint hotell! Modernt inrett, med alla bekvämligheter som behövs. Ett stenkast från både stan och stranden. Vi hade sån tur att vi fick rummet på första våningen med största balkongen hotellet erbjuder. Rummen är stora med bra förvaring, och väldigt skön säng. Personalen är tillmötesgående och trevlig. Var nästan inga andra gäster på hotellet, så vi fick hela relaxavdelningen för oss själva, som har både torrbastu och ångbastu. Frukosten var likaså väldigt bra.

 
2021-09-11

av M8049WYandreasb Stockholm, Sverige

Lite att önska

Gymmet under all kritik, värdelös utrustning som dessutom var trasig. Polen nästan oanvändbar då den ligger i skuggan och saknar all mysfaktor. Städningen lämnar lite att önska, ingen påfyllning av toapapper eller schampo, och koppar diskade väldigt sporadiskt. Vattentemperaturen i duschen växlade något enormt, och emellanåt verkade avloppsgaser tränga upp som fyllde rummet med en hemsk lukt. Frukosten ok, men inget extra. Riktig jouice sakans och kaffet sådär. Något större engagemang att plocka fram dynor till soffor i receptionen verkar inte heller finnas. Här i början av september, men upplevs som att hotellet snart bommar igen för säsongen. Överlag hade jag förväntat mig mer.

 
2021-08-08

av chillout222 Göteborg, Sverige

Bästa läget i Makarska

Mycket bra och fräscht hotell. Fantastiskt rum, bra läge och väldigt bra frukost. Mycket nära till strand och stadskärna. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Långtidsparkering med gott om plats för de som har bil finns ca 10 min från hotellet.

 
2019-10-29

av Rebecka Å

Perfekt

Ett jättebra hotell och prisvärt. Har bara två nackdelar. Den första att det bara är sol vid hotellet och polen ett fåtal timmar. Solen försvinner ungefär vid klockan 14, så ingen pool man vill ligga och pressa vid i eftermiddagssolen. Den andra nackdelen var gymmet som var ganska dåligt. Få vikter och många maskiner som var ur funktion. Annars var hotellet jättefräsht, bra frukost samt trevlig personal. Det bästa med hotellet var nog läget då det ligger alldeles perfekt, med promenadavstånd till det mesta. I utkanten till hamnen så man slipper stöket men man ändå får de nära avståndet till allt.

 
2019-09-28

av JNY90 Piteå, Sverige

Underbart läge mitt i hamnen

Går nog inte att ha ett bättre läge om man bor i makarska. Hotellet ligger i hamnen och är bara ett stenkast från stranden. Fint promenadstråk precis bakom hotellet med fina vyer över makarska stad. Hotellet är rent och fräscht och städningen sköts otroligt bra. Rummet betydligt större än väntat. Vi rymdes utan tvekan tre vuxna i rummet utan att trängas. Extrasängen även den mycket större än vad som annonserats. Däremot var inte sängarna speciellt sköna vilket är ett litet minus. Vi hade ett rum med balkong mot hamnen. Otroligt fin utsikt. Bra frukost med ett okej urval. Man kan utan tvekan äta sig mätt på morgonen. Kommer absolut att återvända :)