Kundomdömen om Miramare (Makarska)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 90 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Har varit på Miramare flera gånger och tycker läget, poolen, spat är superbra
-
Glutenfritt bröd under all kritik. En plastförpackning från mataffären. Och det vanliga brödutbudet är jättestort och fint. Känns alltid snopet. Kan åtminstone vara hembakt. Sedan saknas det hängare för handdukar och blöta badkläder på rummet. Behövs verkligen!

Bekräftad gäst: 2021-08-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


10 av 10

+
Service &barn
-
Sängar och bätre städ

Bekräftad gäst: 2021-08-07


10 av 10

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Trevlig personal i receptionen. God frukost
-
Någon Markis på balkongen, Lampa till kvällen, gick knappt att se något. Ställning/krokar att hänga blöta kläder på. Buffén var smaklös.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

+
-
Utomhuspoolen gillade vi inte

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Väldigt hög standard,rent fint trevlig personal
-
Trappan upp till entrén,tungt med väskorna upp för trappan

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

+
Rummet och frukosten
-
Poolen var liten, få solstolar

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

124 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
40
Bra
 
8
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-09-11

av M8049WYandreasb Stockholm, Sverige

Lite att önska

Gymmet under all kritik, värdelös utrustning som dessutom var trasig. Polen nästan oanvändbar då den ligger i skuggan och saknar all mysfaktor. Städningen lämnar lite att önska, ingen påfyllning av toapapper eller schampo, och koppar diskade väldigt sporadiskt. Vattentemperaturen i duschen växlade något enormt, och emellanåt verkade avloppsgaser tränga upp som fyllde rummet med en hemsk lukt. Frukosten ok, men inget extra. Riktig jouice sakans och kaffet sådär. Något större engagemang att plocka fram dynor till soffor i receptionen verkar inte heller finnas. Här i början av september, men upplevs som att hotellet snart bommar igen för säsongen. Överlag hade jag förväntat mig mer.

 
2021-08-08

av chillout222 Göteborg, Sverige

Bästa läget i Makarska

Mycket bra och fräscht hotell. Fantastiskt rum, bra läge och väldigt bra frukost. Mycket nära till strand och stadskärna. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Långtidsparkering med gott om plats för de som har bil finns ca 10 min från hotellet.

 
2019-10-29

av Rebecka Å

Perfekt

Ett jättebra hotell och prisvärt. Har bara två nackdelar. Den första att det bara är sol vid hotellet och polen ett fåtal timmar. Solen försvinner ungefär vid klockan 14, så ingen pool man vill ligga och pressa vid i eftermiddagssolen. Den andra nackdelen var gymmet som var ganska dåligt. Få vikter och många maskiner som var ur funktion. Annars var hotellet jättefräsht, bra frukost samt trevlig personal. Det bästa med hotellet var nog läget då det ligger alldeles perfekt, med promenadavstånd till det mesta. I utkanten till hamnen så man slipper stöket men man ändå får de nära avståndet till allt.

 
2019-09-28

av JNY90 Piteå, Sverige

Underbart läge mitt i hamnen

Går nog inte att ha ett bättre läge om man bor i makarska. Hotellet ligger i hamnen och är bara ett stenkast från stranden. Fint promenadstråk precis bakom hotellet med fina vyer över makarska stad. Hotellet är rent och fräscht och städningen sköts otroligt bra. Rummet betydligt större än väntat. Vi rymdes utan tvekan tre vuxna i rummet utan att trängas. Extrasängen även den mycket större än vad som annonserats. Däremot var inte sängarna speciellt sköna vilket är ett litet minus. Vi hade ett rum med balkong mot hamnen. Otroligt fin utsikt. Bra frukost med ett okej urval. Man kan utan tvekan äta sig mätt på morgonen. Kommer absolut att återvända :)

 
2019-09-11

av YvonneL1782

Hane

Fint hotell nära till stranden o staden. Rent o fint trevlig personal. Bra frukost men lite tråkig middag /halvpension. Bastu,/spa i källaren, utomhuspool. Gratis badhandukar. Kylskåp och vattenkokare på rummet. Aircondition.