Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 85 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och rent och fint. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Rent, modernt och fantastiskt läge vid strandpromenaden. Bästa lägenhetshotellet jag bott på.
-
Utcheckning klockan 11 när man har flight hem klockan 21 var under all kritik. Vi pratade med receptionen kvällen innan, och de lovade att vi kunde ha kvar rummet under hela avresedagen. Men sedan knackade det på dörren på morgonen när vi äter frukost och vi tvingas lämna rummet. Att packa ihop allt på 30 minuter på det sättet var inte en trevlig avslutning på en fantastisk semester. -"Men ställ ert bagage här i receptionen bara, vi har kameraövervakning... " I en reception som ofta var helt obemannad? Vi argumenterade länge. De sa att det var totalt omöjligt att hitta en lösning. Hotellet var tydligen fullbokat dygnet runt i flera veckor! Men efter lite mer argumenterande så gick det helt plötsligt att "låna" ett annat rum? Hoppsan, Vilket betyder att vi, under tidspress, fick släpa alla våra tillhörigheter till rummet bredvid? Totalt ologiskt. En historia vi kommer berätta för våra vänner. Blir inte bra för Apollo.

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Väldigt bra läge
-

Bekräftad gäst: 2023-07-09


7 av 10

+
Nærhet til alt
-
Rengjøring bør starte senere/ når vi har gått ut

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
Läget och storleken på lägenheten . Gick jättebra att vara 4 vuxna i en 2 rums lägenhet
-
Städning ,

Bekräftad gäst: 2023-07-01


10 av 10

+
Sängarna. Mörkläggningen. AC
-

Bekräftad gäst: 2023-06-25


9 av 10

+
Fräscht och rymliga rum
-
.

Bekräftad gäst: 2023-06-24


8 av 10

+
-
Städarna förstod inte engelska vilket skapade missförstånd ibland

Bekräftad gäst: 2023-06-18


9 av 10

+
Stor, fin, lägenhet med riktigt kök. Nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-11


8 av 10

+
Läget, rymliga lägenheter, tjejen i receptionen var mycket serviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
9
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-07-13

av svenolovb2015 Sandviken, Sverige

Två härliga veckor på Makarska rivieran i Kroatien.

Två veckors skön vistelse i en stor, fräsch lägenhet på 65 kvm med balkong mot havet. Ett stort sovrum och ett stort vardagsrum i öppen planlösning med köksdel och matgrupp. Bra toalett/duschutrymme, stor dusch. Inte så välplanerat för förvaring och, inga lådor att lägga prylar i. Mycket goda förvaringsmöjligheter i övrigt för två personer. Köksdelen är mycket bra och välutrustad, vi gillar att hushålla och laga mycket mat själva. Det enda som saknades var en ugn och en diskmaskin, men det kan man leva med. I övrigt fanns allt för att kunna fixa rätt avancerad matlagning. Tips; ta med potatisskalare, det fanns inte. Hela lägenheten andades ett diskret lugn, med hög klass i materialval, och med en skandinavisk design. sängar och sängkläder håller hög klass, man sover mycket gott. Perfekt fungerande AC i bägge rummen, mycket tyst, och diskret, den blåser inte dej i nacken, utan bara finns där och du reglerar klimatet till perfektion. Vi kan verkligen rekommendera lägenhet med balkongen mot havet, du får magiska solnedgångar, och utsikt mot strandpromenaden och havet. Hotellet har ingen egen pool, men det är tio meter till havet, och stranden, som består av runda småstenar. Badskor rekommenderas. Det kostar tyvärr 10€ att hyra en solstol, om man inte vill ligga på filten. Dyrt. Att gå ut och äta var också dyrt, väl i paritet med svenska priser. Ska du äta ute hela tiden blir det ordentligt dyrt. Att handla livsmedel och kocka själv blev billigare än Sverige. Det tills Lidl och en stor Tommy-affär, där man som medveten konsument shoppar billigt. Vi hade inga måltider alls i hotellets regi, men servicen och städning fungerade jättebra. Alla vänliga och hjälpsamma. Vi tyckte läget på hotellet var perfekt. Ganska mitt på Makarska rivieran med gångavstånd till affärer, hamnen och gamla stan. Omgivningarna var prydliga, fina och välordnade. En fröjd att flanera på strandpromenaden. Vi såg andra ställen där det var stökigt, fult, det pågick byggen o.s.v. så det är viktigt att göra en bra hemläxa så du väljer rätt. Det är inget partyställe med festande ungdomar, mera familjevänligt. Framåt kvällen blir det tyst och lugnt efter strandpromenaden. under våra två veckor här, hörde vi inte ett enda utryckningsfordon. Vi besökte Split en dag, där fanns en annan stämning. Här börjar partylivet vi solnedgången, och fortsätter natten igenom, Split upplevdes som stökigare och bökigare, lite ostädat, men säkert jättekul om man är 21 år och vill ta hela världen i famn. Sammanfattning: City Beach är perfekt boende, med ett perfekt läge, om du söker avslappad, lyxig semester, det tycker vi som två resvana livsnjutare i övre medelålder.

 
2023-05-28

av 64carina64 Sandviken, Sverige

Underbart!!!!

Fantastiskt hotell Läget är underbart! Personalen trevliga Vi hade en 2 rummare med havsutsikt och det var så lyxigt! Kan inte säga nåt om maten för vi hade eget kök. Skön lyx i 14 dagar Bara några meter från havet Apollo var verkligen hjälpsam med utflykter mm Ett måste är att äta glassen här, så god och i många annorlunda smaker. En bra restaurang i närheten är en som heter Berlin , alldeles vid havet. Jag vill verkligen åka hit igen.

 
2020-07-19

av Ben_Hur_12 Stockholm, Sverige

Ett bra lägenhetshotell.

Ett alldeles utmärkt och välskött lägenhetshotell. Ganska nytt verkade det som. Och det såg ut som om vi var de första gästerna i vår lägenhet. Personalen var väldigt vänliga och tillmötesgående. Det enda tråkiga var att de inte hade full kontroll över sin beach. De hade en ung man där som hyrde ut solsängar till det facila priset av 40 Kunas. På alla andra delar av beachen kostade det 50 Kunas. C:a 70 Sv kr. Väldigt dyrt. Han skulle också se till att gästerna följde Coronabestämmelserna om 2 meter mellan varje sällskap. Under eftermiddagen och framåt kvällen invaderades stranden av lokala invånare som inte var gäster på hotellet och som lade sig med sina handdukar överallt utan tanke på något mellanrum. Det var inte särskilt kul att behöva säga åt dem att respektera de tydliga skyltar som stipulerade minst 2 meter. Detta var direkt otrevligt. Hotellet måste med sin personal kunna garantera sina gäster att alla människor följer myndigheternas och hotellets anvisningar så länge pandemin pågår.

 
2019-08-06

av Jessica L Tjörn, Eyjafjardarsysla, Iceland

Makarska

Ett mycket trivsamt lägenhetshotell. Rent och snyggt. Havet precis utanför hotellet, behöver endast korsa strandpromenaden, för bad i havet. 50 kuna per solstol och dag, för den som vill nyttja dessa. God tillgång till restauranger, utmed strandpromenaden. För den som vill gå utanför strandpromenaden, finns även där fina små restauranger och barer - rekommenderas.

 
2019-05-27

av Tomas B Falun, Dalarnas Län, Sweden

Toppen

Detta lägenhets hotell var bland det bästa jag bott på. Vi hade en 3 rums lägenhet på över 100 kvadratmeter, vi var 5 st. Stora fina rum och ett stort allrum, städning varje dag. Rent och snyggt. Hotellet ligger 50 m från stranden och den mysiga strandpromenaden. Med fullt med restauranger och barer. Lugnt område. Stranden är stenig,så använd badskor. Åker gärna tillbaka till detta ställe.