Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenhet med 3 ord. bäddar

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar placerade bredvid varandra. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, mikrovågsugn, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa vetter mot havet. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.