Rumstyper på Central Beach 9

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd är möjlig i bäddfåtölj (80 centimeter bred). Trägolv. Kylskåp samt tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter i etage

Rymliga trerumslägenheter i etage, i olika utseenden. Lägenheterna har kombinerat vardagsrum och kök samt två sovrum. Smal trappa leder upp till sovrummet på övervåningen. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Moderna kök med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksredskap. Trägolv. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 gg/vecka.

Antal personer: 2-7 personer, varav 3 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt sovrum. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Köken har med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksredskap. Trägolv. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har ingen uteplats och vissa lägenheter har balkong, varav vissa vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.