Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddfåtölj (80 centimeter bred). Trägolv. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong direkt mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter i etage

Rymliga trerumslägenheter i etage, med olika utseenden. Lägenheterna har ett kombinerat vardagsrum och kök samt två separata sovrum. Smal trappa leder upp till sovrummet på övervåningen. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Moderna kök med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksredskap. Trägolv. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 gg/vecka.

Antal personer: 2-7 personer, varav 3 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett separat sovrum. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Köket har kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksredskap. Trägolv. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har ingen uteplats och andra lägenheter har balkong, varav vissa direkt mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.