Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och direkt utsikt mot havet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddfåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage och med balkong, vissa med havsutsikt. Lägenheterna har olika planlösningar och inredning. I entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt ett sovrum. En trappa upp finns ett sovrum. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. En dubbelsäng i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor och i bäddbar fåtölj. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksredskap. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gg/vecka.

Antal personer: 2-7 personer, varav 3 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong, vissa balkonger vetter mot havet eller tvårumslägenheter utan uteplats. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i bäddbar fåtölj. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.