Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och direkt utsikt mot havet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddfåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage och med balkong, vissa med havsutsikt. Lägenheterna har olika planlösningar och inredning. I entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt ett sovrum. En trappa upp finns ett sovrum. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. En dubbelsäng i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor och i bäddbar fåtölj. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksredskap. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gg/vecka.

Antal personer: 2-7 personer, varav 3 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong, vissa med direkt utsikt mot havet. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i bäddbar fåtölj. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet utan uteplats.

Tvårumslägenheter utan uteplats. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Lägenheterna som ligger på översta våningen har snedtak. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller i bäddbar fåtölj. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kokplattor och enklare köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.