Superiorrum

Superiorrum med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet med 3 ordinarie bäddar

Trerumslägenhet med takterrass och havsutsikt. På takterrassen finns en jacuzzi (med värme), solstolar, soffor, fåtöljer och bord samt ett matbord med stolar. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, ugn, diskmaskin, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc.

Rumsstorlek: ca 67 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, ugn, diskmaskin, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc.

Rumsstorlek: Ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.