Resor till Baska Voda

Baska Voda

  • Lugn atmosfär
  • Trevlig strandpromenad

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Vid foten av bergsmassivet Biokovo, alldeles nere vid havet ligger Baška Voda – ett riktigt guldkorn i Kroatien för alla som vill ha det lugnt omkring sig på semestern, men ändå ha gott om valmöjligheter gällande bad, restauranger och shopping. Här finns dessutom en lång och härlig strandpromenad som lockar många flanörer i kvällssolen.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Baska Voda

Valuta

Euro (EUR).

Sedan 1 januari 2023 är euro Kroatiens officiella valuta.

Transfer

Transfer från flygplatsen i Split till Baska Voda ca 1 timme och 15 minuter. Vid kombinationsresa med Brac reser du via Splits hamn. Observera att transfertiden kan bli betydligt längre under högsäsong då trafiken är intensiv. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Baska Voda har en klapperstenstrand och det finns några fina klippbad i närheten. Fint kristallklart vatten.

Mer fakta

Väder

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 15°c
dec 11°c
9,2 av 10 Baska Voda
Våra gästers betyg, baserat på 673 omdömen

Alla orter Makarska rivieran

Podgora

Podgora är en mysig och gemytlig liten by som välkomnar alla besökare med öppna armar. Här kan du koppla av på den kilometerlånga stenstranden och njuta av god mat på byns restauranger. Namnet Podgora betyder ordagrant "under berget" i och med sitt läge vid foten av det imponerande bergsmassivet Biokovo som bäddar för en mäktig upplevelse, så glöm inte att ta med dig kameran!

Makarska

En resa till Makarska låter dig upptäcka en mysig hamnstad som är centrum för turismen på Makarska rivieran. Här hittar du fina stränder, god mat och en rik historia i en stad som har mycket att berätta.

Tucepi

Res till Tučepi, en pittoresk kuststad i Kroatien som lockar med härliga stränder, kristallklart vatten och en avkopplande atmosfär. Här väntar bland annat en av Makarska rivierans kanske finaste stränder, den flera kilometer långa klapperstenstranden lockar med bad i kristallklart vatten och avkoppling i pinjeträdens sköna skugga. Förutom att njuta av dagar fyllda med sol och bad i det Adriatiska havet kan du passa på att utforska Tučepis spännande historia och rika kulturliv.