Villa Anchor

Villa Anchor är ett fräscht lägenhetshotell i Baska Voda med endast tolv lägenheter. Hotellet ligger strax ovanför hamnen och strandpromenaden med ett myllrande folkliv och det finns flera fina klapperstenstränder på bekvämt promenadavstånd. Hyr gärna en cykel och upptäck omgivningarna, gå på marknader och njut av god mat och dryck.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Kroatien till låga priser! 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det var så rent och fräscht och stort. Läget var också väldigt bra. Killen som jobbade på hotelle...
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Anchor ligger mitt i Baska Voda och på promenadavstånd till den Blå Flagg-märkta Nikolina Beach. Strax norr om centrum hittar du ytterligare två pärlor, Ikovac Beach och Podluka Beach.

Wifi ingår över hela hotellet. Receptionen är öppen kl. 08.00-11.00. Hotellet hyr ut cyklar. Trafikerad väg måste korsas för att komma till stranden.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Baska Voda

Dijana

Lägenhetshotellet Dijana har ett lugnt men samtidigt centralt läge i mysiga Baska Voda. Från hotellet har du en vacker utsikt över havet. Lägenheterna är ljusa och moderna och här finns ett trevligt litet poolområde. Till både fina klapperstenstränder och strandpromenaden med barer och restauranger är det bara några minuters promenad.

Noemia Resort

Noemia Resort erbjuder moderna tvårumslägenheter i lugna omgivningar i Baska Vodas utkant. Dagarna tillbringar du med fördel vid hotellets pool eller också tar du hyrbilen och letar upp en vacker badvik eller klapperstensstrand. På kvällarna är strandpromenaden i Baska Voda ett måste – restauranger och barer ligger på rad och kvällen avslutas med fantastisk solnedgång!

Anna Noemia

Med sitt läge vid Baska Vodas klapperstensstrand har hotell Anna Noemia ett fantastiskt läge. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter, på gångavstånd till den mysiga hamnpromenaden med alla restauranger och barer. Vill du upptäcka mer av Kroatien ligger flera charmiga små byar längs med kusten.