Kundomdömen om Nikko Bali Benoa Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Super god frukost, trevlig personal.
-
Jag tyckte inte att vi blev informerade att de var SÅ lugnt på hotellet och utanför. Detta hotell är mer för familjer eller par. Lång 20-30 min från saker och göra. Skulle varit bra om man sagt detta vid bokningen. Canggu eller seminyak är områden att erbjuda ungdomar om att bo.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

2045 omdömen
Utmärkt
 
911
Väldigt bra
 
746
Bra
 
251
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2019-03-26

Inlägg av Azi115

Wonderful place!

Kom fram sent på kvällen , fick checka ut senare dagen därpå. Vilken var snällt!Fint stort rum med en väldigt skön säng. Trevlig personal! God mat i restaurangen. Rent och fing! Trevlig personal som var väldigt hjälpsamma! Frukosten var helt amazing.

 
2018-03-27

Inlägg av kurt070 Stockholm, Sverige

Ödmjukt professionel toppservice

En fantastisk upplevelse att checka in på detta hotell. Vi kände oss verkligen välkomna. Allt fungerade enligt boken. De fick gästerna att koppla av redan vid receptionsdisken. Rummet var spatiöst och välstädat. Badrum med både dusch och badkar. Fri wifi överallt. Det är naturligtvis på både gott och ont att ständigt vara uppkopplad.... Frukostbuffen tillfredsställde alla smaker och mättade alla magar. Dessutom mycket gott kaffe. Poolområdet rent och snyggt, ett spa som verkligen behandlade oss som vip gäster. Stranden krattades varje dag. Tyvärr fimpar gäster i sanden, och fimparna ligger tyvärr kvar. Detta hotell rekommenderar jag verkligen.

 
2017-11-01

Inlägg av Linnéa T

Fantastiskt hotell med vackra omgivningar och otroligt välskött med mycket hög standard

Magnifikt poolområde. Stora fina och fräscha rum mot trädgården. Mycket fina omgivningar. Rena rum med städning varje dag inklusive nya lakan och handdukar. Ett plus var att det fanns många olika restauranger runt omkring och happy hour i barerna. Tyvärr var det inte så badvänligt, så om man vill ha vackert turkost och badvänligt hav och fin strand så skall man åka någon annanstans. Jättelätt att boka taxi och ta sig runt omkring ifrån hotellet. Grand Aston var absolut det finaste hotellet på den kusten i Nusa Dua.

 
2017-07-11

Inlägg av thereses606 Hamburg, Tyskland

Jättefint och trevligt hotell, dåligt läge

Två veckor på Grand Aston hotell i slutet på juni. Rummen är rena och fräscha, sköna sängar och bra städning. Fin pool med solsängar till alla. Bra poolbarer och drinkar. Frukosten är bra, finns något till alla. Havet är tyvärr inte alls så fint som på andra ställen. Vid lågvatten går det inte ens bada eftersom det bara blir ca 10-20cm djupt ca 100m ut. Vid högvatten flyter mycket sjögräs och liknande in. Mycket vattensport utanför hotellet dock om Man vill ha En aktiv semester! Finns inte jättemycket att göra i just Tanjung Benoa, men hotellet ordnar gratis transfer till Kuta eller Nusa Dua varje dag. Du kan också boka massa aktiviteter via hotellet, blir dock billigare om man bokar själv via tripadvisor eller liknande.

 
2016-08-13

Inlägg av Pauline R Stockholm, Sverige

Bra hotell, hög ljudnivå, bra restauranger i närheten

Vi spenderade 6 dagar/nätter på detta hotell. Vi blev uppgraderade tack vare amex samarbetet.Tyvärr blev vi placerade i två sämre rum, det ena mörkt, BV och mot gångväg (hotelletsbaksida), det andra invid de mycket högljudda aircon apparaterna inkl vid en del av hotellets mycket högljudda korridorer (blev väckta ett antal gånger mellan 3-5 då andra gäster var extremt högljudda i korridorerna). Efter fyra gånger av starkt påtalande fick vi äntligen byta rum till En del av hotellet som är lugnt. Vi råder därför kommande gäster att tydligt påtala samt ha överenskommelse om att dels ha ett "garden deluxe" rum men även ännu viktigare, säkra ett rum som ligger i mycket nära anslutning till pool och hav. Utöver detta erbjuder hotellet en fin pool, underbar frukostbuffé, trevlig personal och halvdana restauranger. Gällande mat/restauranger så titta efter tripadvisors rating i närheten. De som nu briljerar i mycket nära anslutning är glaze, bambu Bali 😃