Segara Village

  • Tropisk trädgård
  • Modern inredning och balinesisk tradition
  • Vid stranden

Hotell Segara Village ligger precis vid stranden och är omgivet av en stor, grönskande oas. Här välkomnas gäster till tre olika pooler, omtyckta hotellrestauranger och ett avkopplande spa. Detta är ett verkligt balinesiskt paradis med moderna rum och gästvänlig personal.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Kampanjrum (vinter) för 2-3 personer. Kampanjrum (sommar) för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1850 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Segara Village är ett härligt hotell som har ägts av en balinesisk familj i över 60 år. Hotellet, som ligger bäddat i härlig grönska, kombinerar traditionell balinesisk arkitektur med modern inredning. Vid poolområdet finns en pool och en barnpool, solstolar och parasoll. Här finns också en jacuzzi med poolbar, där det serveras exotiska cocktails, kall öl och andra drinkar. Precis i närheten väntar stranden med sin vita sand och härliga dopp i Indiska Oceanen.

Restaurang Le Pirate serverar både internationella rätter och rätter från det balinesiska köket, medan Minami by the beach enar japanskt hantverk med lokala ingredienser. Varje eftermiddag mellan kl. 15.00 och 16.00 dag bjuds alla gäster på te och kaka. Vid strandpromenaden finns ett café som brygger starkt gourmetkaffe och en loungebar med live-underhållning på kvällstid.

Gratis wifi i allmänna ytor. Underhåll dig med gratis tennis, bordtennis, biljard och beachvolley. Gratis parkering. Spa mot avgift med skönhetscenter och massage. Vattensporter mot avgift.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg. Halvpension är frukost och lunch eller middag. (Dryck ingår inte.)