Rumstyper på Puri Santrian

Deluxerum

Moderna och bekvämt inredda deluxerum belägna i Santrian Club Wing. Här finns en en tropisk trädgård och en egen pool. Här får du lite extra service och eftermiddagste ingår varje dag. Deluxerummen vänder sig endast till gäster över 12 år.

En härlig dubbelsäng och en liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum plus

De eleganta deluxe plus-rummen är bekvämt inredda i en modern balinesisk stil och belägna i en separat flygel av hotellet. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Nära rummen finns infinitypool, soldäck och loungepaviljong som endast får användas av gäster i deluxerum plus. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rummen vänder sig till gäster över 12 år, det gäller även person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Moderna och bekvämt inredda dubbelrum belägna i Beach Wing –nära havet och huvudpoolen. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35-38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Puri Santrian, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.