Griya Santrian

  • Härliga poolområden
  • Perfekt läge nära strand och centrum
  • Köp till hel- eller halvpension

I den tropiska trädgården på hotell Griya Santrian i Sanur på Bali finns tre pooler och flera byggnader med fina rum. Det är ett modernt hotell som bevarar den balinesiska känslan genom arkitektur, skulpturer och sin gästvänliga stämning. Några steg bort ligger stranden med möjligheter för sköna bad och olika vattensporter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum, beachside för 1-3 personer. Deluxerum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7,3 av 10
baserat på 3 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1989 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Griya Santrian i Sanur ligger vackert i grönskande omgivningar direkt vid stranden. Här finns tre pooler, två som ligger i den tropiska trädgården, varav den ena har barnsektion, och en vid stranden. Gratis solstolar, parasoller och strandhanddukar. Poolbar vid poolen vid stranden. Gratis solstolar på stranden.

På hotellet finns två restauranger. På restaurang The Wantilan serveras såväl västerländsk som indonesisk och balinesisk mat. Restaurangen ligger vid stranden och flera kvällar i veckan bjuder de också på musikunderhållning. Griya Beach Corner är en utomhusrestaurang som erbjuder italiensk, japansk och asiatisk mat.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis yoga, snorkling och kanot. Spa, massage och skönhetssalong mot avgift. Gångavstånd till restaurangerna och butikerna på Sanurs huvudgata. Ingen trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Helpension eller halvpension mot tillägg.