Kundomdömen om Tsilivi Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 412 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

+
Gillade aktiviterna och det härliga läget. Lugn miljö. Vänliga och tillmötesgående personal. Apollo inte minst.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Rummet
-
Sämsta underhållning vi varit med om

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

+
Fin utsikt över havet. Supernära till havet. Fräscha rum. Bra AC. Bra städning. Nära till Tsilivi byn. Där finns härliga restauranger, mataffärer & små söta affärer. Dionysos restaurang är verkligen värt ett besök. Bra träningspass varje dag. Yoga, gruppträning & vattenaktiviteter.
-
Upplägget på hela hotellet är helt klart gjort för att man har all inclusive. Vi hade inga måltider & var tvungna att betala i receptionen och visa kvittot i baren om vi ville ha någon enkel dricka. Hotellet tar endast cash. Långsam & ålderdomlig incheckning. Oerhört lyhört ut i korridoren från rummen, kan inte ha funnits någon isolering i dörren. Går ej att låsa dörren inifrån.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Servicen och närheten till havet.
-
Införskaffa tvätt maskin

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Riktigt bra rum och med bra all inclusive. Närheten till havet Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Allt var bra men maten kunde ha varierats lite mer Det var lite enahanda varje dag
-
Maten se ovan

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Allt ...hotellet , läget, maten, faciliteter, havet..ja, allt
-
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

+
Närheten till stranden o byn
-
Maten var smaklös så där finns mycket att förbättra

Bekräftad gäst: 2019-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

96 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
31
Bra
 
11
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-11-14

Inlägg av MatsB325 Skellefteå, Sverige

Trevligt familjehotell med hyfsad standard!

Vi reste tre familjer i tre generationer och alla hade nog lika trevligt. Bra planerat hotellområde och strandläge med en otroligt fin strand. All inclusivematen var överlag vällagad och god men man får gärna satsa lite mer på typiskt grekisk mat. Lite mer "godsaker" för barnen att välja på vore också välkommet. Personalen överlag och särskilt i poolbaren är fantastiska.

 
2019-08-17

Inlägg av Shahin L

Charterhotell. Superbra läge. Bra familjehotell.

Läget är fantastiskt, med närhet till stranden, Tsilivis huvudgata med restauranger och affärer. Maten Maten var ej sämre än andra all inclusive hotell vi har varit på. Vissa dagar erbjöds grillat kött eller skaldjur. Stor variation av sallader, grytor, och efterrätter. Barnbuffen var något undermåligt, med för få alternativ. Senapsåsen som finns i stort sett på samtliga vegetariska alternativ måste bort. Den tillförde ingenting, och gav allting en sur smak. Det var också dåligt märkt med allergener. Är man allergiker hade man haft svårt att veta vad man kan äta. Snackbaren Detta var riktigt bra! Gyrosen är gudomlig, och damen som gör dem är alltid tillmötesgående och gjorde dem precis som man ville. Hon var dessutom riktigt trevlig att prata med och frågade hur man mår varje dag, med ett genuint leende. Pizzorna lika gudomliga. Jag överdriver inte, vi tyckte att det var bland de godaste pizzorna vi har ätit. Det finns även smörgåsar, hamburgare, frukt och fruktsallad. Det fanns till och med souvlaki-spett. Poolen Poolen är stor och har en sluttning som går från 0 till 1,8m Den grunda delen har en sträv botten, och man kan få skrapsår på fötterna och man råkar skrapa dem. Vattnet var perfekt temperatur, något smutsigt botten med sand. Rena badhanddukar fick man varannan dag (byt dem i receptionen.) Läget Det tar ca 5-10 sekunder att gå från solstolen till havet. Stranden är helt suverän med fin sand, tillräckligt med solstolar (ca 7-8 Euro för 2st plus parasoll.) Vattnet var riktigt rent och klart. Stranden var långgrund och perfekt för småbarn. Man fick gå riktigt lågt innan det började bli djupt. Från hotellet kommer man till en huvudgata med många restauranger och affärer på mindre än 10 minuters promenad. Vägen är dock ganska trafikerad av bilar och mopeder, utan trottoar. Man kan även hitta ett par restauranger vid stranden. Gå ner till stranden från hotellet, och sen gå vänster, ca 5 minuter så kommer man till Boomerang, vilket hade bra läge, och god mat. Man får dock boka bord i förväg för att få de bästa platserna. Aktiviteter Gymmet är godkänt. Det finns fria hantlar upp till 10kg, cykel, löpband, crosstrainer osv. Samt en multi-maskin för alla möjliga övningar (riktigt bra!) Det finns även ett par kettlebells, liggdynor och gummiband. Det finns även ett kylskåp med kallt vatten. Handduk finns, samt frukt. Lagom med aktiviteter under hel dagen, med träningspass, vatten-dans, vatten-polo osv. Rummet Fint renoverat rum (familjerum) med stora sköna sängar. Våningsängar för barnen. Stort badrum, med bra vattentryck och så varmt eller kallt man vill ha det i kranen. Man fick bara låta vattnet rinna ett tag så fick man rätt värme. Baren Bartendern var alltid trevlig och man fick sällan vänta på att bli serverad. Service Tjejerna i receptionen var trevliga och talade god engelska. Toaletten på rummet slutade spola, och vi fick detta åtgärdat inom en timme efter att vi ringde till receptionen. Förslag på förbättringar: Solstolar Något måste göras med reservation av solstolar. Detta var ett stort problem i stort sett varje dag. Folk reserverade solstolar genom att lägga ut handdukar redan klockan 7 på morgonen. Trots att hotellet förbjöd reservation innan klockan 9. Maten Märk ut allergener och innehåll. Man fick ibland gissa sig fram till vad maten innehöll. Ta bort senapsåsen. Den tillför ingenting. Den kan finnas vid sidan om, för dem som vill ha den. Baren Ölen var svag och smaklös. Vinet var undermåligt och smakade inte så gott helt enkelt. Drinkarna var dåliga, med billig alkohol. Rummet Det finns endast 4 små vattenflaskor på rummet vid ankomst. Därefter får man köpa vatten själv. Hotellet borde fylla på med vatten varje dag! Det finns endast 3 stolar på balkongen, trots att vi var 4 resenärer. Det fanns inga andra stolar på rummet. Service Incheckningen tog väldigt lång tid där de beskrev i detalj diverse tider och regler till varje familj, trots att informationen stod nedskrivet.

 
2019-08-11

Inlägg av tomasj1966 Kungälv, Sverige

Charter

Gillar ljudnivån i restaurangen, inget slammer med disk bland gäster! Stolarna är tysta när man drar ut dem! Snabb undanplockning av tallrikar! Självklart hör man barn och högljudda gäster! Dåligt kött, de flesta alldeles för torrt! I övrigt mycket bra! Efterrätt med massor av tårtor och liknande! Kaffet drickbart men svagt, finns cappuccino! Poolbaren har bra mellan snacks pizza, wraps, mackor, grillspett. Men pizzan tog alltid slut! Extremt fint badvatten, endast sand, långgrunt!

 
2019-07-31

Inlägg av Hans-Olof S Trollhättan, Sverige

Strandläge med god restaurang!

En heldag vid denna Beach! Badade i havet, hotellets pooler och åt väldigt god mat på deras restaurang. Härligt att äta lunch med denna utsikt! Att sedan ta en promenad på denna långa beach var ett plus!

 
2019-07-20

Inlägg av jde2020

Sammanfattning: ett bra hotell!

Bra: Fina pooler, nära stranden, nyrenoverat och fräscha rum. Bra och hjälpsam service och trevligt bemötande av hotellpersonalen. Bra service i restaurangen, de plockar undan tallrikar och fyller på mat väldigt snabbt. De gör omeletter till frukosten! Bra med "barköket" som gjorde väldigt goda pizzor. Även Gyros men de var inte lika goda, köttet de använder är för dåligt! Veckans höjdpunkt var grillaftonen vid middagsbuffén för Allinclusivegäster som var mycket bra! Alltid fina salladsbord med god tzatziki, olivoljor, grekisk sallad o.s.v. För AI gäster får man Poolhanddukar som byts varje dag. Nära centrum Tsilivis huvudgata (men ej störande trafik) för shopping och restauranger. Finns ett vattenland i Tsilivi som är ca en km från hotellet, rekommenderas! Överlag ett mycket bra hotell. Inte bra: Tydligare regler för matsalen. Såg vuxna gäster plocka mat med händerna och äta direkt vid buffé borden, hade badkläder, flipflops och svettiga tröjor där t.ex väldigt stora och håriga magar hänger ut.... Hostade i händerna och petar sig i näsa och öron och plockar mat som små barn. Det är äckligt och faktiskt inte OK på en restaurang. Man kan som vuxen bete och klä sig anständigt. Borde vara rökförbud bland andra gäster. Många som röker vid solstolarna och poolerna och bland andra gäster och barn. Dörrarna till hotellrummen i vår byggnad var inte nya, har obefintlig ljudisolering. Man tror att andra gäster som går förbi och tjoar och pratar är inne i sitt rum! Vaknar av andra gäster som är ute sent/uppe tidigt. Maten främst varmrätterna varierar stort i kvalite. Vissa dagar toppenmat andra mindre bra med en del rester från dagen innan. Men finns ändå oftast alltid nåt man gillar.