Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 668 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-21


8 av 10

+
Läget, vackert vid en fin strand. Trevliga aktiviteter för barnen genom apollos anställda. Fina rum och rymliga. Nära till affärer och restauranger men ändå lugnt läge.
-
Kanske lite snålt med solstolar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2021-09-21


8 av 10

+
Läget
-
Maten, den går absolut att äta men vissa rätter smakade konstigt.

Bekräftad gäst: 2021-09-21


8 av 10

+
Frukosten
-
Gymmet

Bekräftad gäst: 2021-09-15


7 av 10

+
Stor och bra pool Fräscha familjerum.
-
Tydligare med att det är rökförbud runt poolen, tömma papperskorgarna ute flera gånger om dagen. Maten kan behöva kryddas lite mer.

Bekräftad gäst: 2021-09-15


7 av 10

+
Närhet till havet och fina badmöjligheter!
-
Dämpa ljud nivå på musik uppträden samt göra lokal där uppträdande ägde rum anpassade för ljud!

Bekräftad gäst: 2021-09-15


9 av 10

+
Svårt att specificera, allt var bra.
-
Mer personal som vistas kring pool och de platser där det finns solstolar. Upplevde ev tillbud då parasollerna flög iväg och ingen tog hand om dem vid stark vind.

Bekräftad gäst: 2021-09-14


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2021-09-14


7 av 10

+
Läget strandnära. Och nära till restauranger .träningsmöjligheter .
-
Dusch i anslutning när man kommer upp från havet. Mer speciell lekyta för barnen så de inte spelar fotboll bland oss som befinner på solstolar. Störande o h farligt ! Större utbud vid lunchtid för oss som inte har all inklusive till fräscha matalternativ. Smidigare lösning än att gå,till receptionen och betala för lunch .

Bekräftad gäst: 2021-09-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

136 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
44
Bra
 
19
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-08-12

av _anna_henriksen1 Västerås, Sverige

Hotell vid stranden men tyvärr mycket dålig mat

Vi reste med Apollo till Tisilivi Beach hotell med all inclusive vilket vi verkligen ångrade att vi betalade extra för. Maten på hotellet var usel. Så vi rekommenderar er att välja bort all inclusive och gå på restaurang istället. Transfer tar cirka 20-30min till hotellet och det var en smidig incheckning. Rum 613 var med havsutsikt. Ny renoverade rum men väldigt små för 3 personer. Sängarna var bra men extra bädden var i en stenhård soffa. Städningen var inte den bästa, då vi bor vid en strand så hade det vart önskvärt att bli av med sanden på golvet. Det fanns morgonrock och tofflor på rummet samt hårfön. AC och safe ingår. Strand/poolhanddukarna ingick som man kunde byta i receptionen men när vi skulle byta så var det slut. Maten som serverades var så dålig så vi tappade helt aptiten. Det skulle vara olika tema varje kväll men det var samma mat varje dag till lunch o middag. Maten var inte varm och den var torr, ingen smak. Fanns inte mycket frukt att välja på. Melonen hade smak och lukt utav kött, tolkade som att dom använde samma kniv till köttet som till melonen. Kan tyvärr inte nämna något som var ät eller drickbart. Poolområdet var stort men tyvärr inga möjlighet till solstol då folk var ut och placerade sina handdukar redan vid 07.30 och tyvärr så var det rätt smutsigt då alla glömde bort att kasta sina glas i papperskorgen och det fanns ingen som städade under dagen. Stranden var fin och man kunde hyra 2 solsängar inkl parasoll för 8eur per dag, man kan få rabatt om man hyr för flera dagar. Tyvärr så var det rätt trångt så det här med avstånd var det ingen som tänkte på. På avresedagen lämnar man rummet redan 11.00 och det fanns inte tillgång till ett rum för att duscha och byta om, man hänvisas till dusch vid poolen som det var en minimal stråle, fanns heller inget bagagerum, så väskorna står i receptionen längs en vägg obevakade. Vi reste under covid tider och användning utav mask var det lite si så där, man såg många varianter utav användning, någon hade placerat sin mask under näsan eller vid armbågen och andra struntade helt att sätta på sig mask. Tillgång till handsprit fanns det gott om. Kan tänka mig att åka tillbaks till Zakynthos men då väljer jag ett annat hotell. Vill ni veta mera så får ni gärna kontakta mig.

 
2021-07-08

av G6131BLlinab

Sofia

Väldigt fint hotell med bra läge till allt. Vi kunde vara med på träningen som apollo höll i den var väldigt bra. Så tacksamma att få komma iväg på semester igen, sen att Grekland är under uppbyggnad får man har förståelse för.

 
2021-07-04

av pirozm

Värsta hotellet någonsin

Hur hotellet kan ha fått mer än möjligtvis 2 stjärnor är bortom all förstånd. Blev väckt av min grannes iPhone alarm, så tunna väggar är det. Hade både silver fiskar och loppor i rummet och fick byta rum totalt 4 gånger på 2 veckor. House cleaningen var helt katastrof, fick inte ens toa papper om jag inte specifikt bad om det. Frukosten som vi betalade 1000kr extra för var smaklös och obefintlig, trots tre i personalen och minimalt med gäster så var det alltid brist på allt, vilket personalen nonchalantare bort. Varit på många hotell i många olika klasser men detta är absolut värsta hotellet jag har varit med på. Jag sätter ingen hög standard, bara att man ska kunna slappna av. Men ärligt, detta hotellet sög

 
2019-11-14

av MatsB325 Skellefteå, Sverige

Trevligt familjehotell med hyfsad standard!

Vi reste tre familjer i tre generationer och alla hade nog lika trevligt. Bra planerat hotellområde och strandläge med en otroligt fin strand. All inclusivematen var överlag vällagad och god men man får gärna satsa lite mer på typiskt grekisk mat. Lite mer "godsaker" för barnen att välja på vore också välkommet. Personalen överlag och särskilt i poolbaren är fantastiska.

 
2019-08-17

av Shahin L

Charterhotell. Superbra läge. Bra familjehotell.

Läget är fantastiskt, med närhet till stranden, Tsilivis huvudgata med restauranger och affärer. Maten Maten var ej sämre än andra all inclusive hotell vi har varit på. Vissa dagar erbjöds grillat kött eller skaldjur. Stor variation av sallader, grytor, och efterrätter. Barnbuffen var något undermåligt, med för få alternativ. Senapsåsen som finns i stort sett på samtliga vegetariska alternativ måste bort. Den tillförde ingenting, och gav allting en sur smak. Det var också dåligt märkt med allergener. Är man allergiker hade man haft svårt att veta vad man kan äta. Snackbaren Detta var riktigt bra! Gyrosen är gudomlig, och damen som gör dem är alltid tillmötesgående och gjorde dem precis som man ville. Hon var dessutom riktigt trevlig att prata med och frågade hur man mår varje dag, med ett genuint leende. Pizzorna lika gudomliga. Jag överdriver inte, vi tyckte att det var bland de godaste pizzorna vi har ätit. Det finns även smörgåsar, hamburgare, frukt och fruktsallad. Det fanns till och med souvlaki-spett. Poolen Poolen är stor och har en sluttning som går från 0 till 1,8m Den grunda delen har en sträv botten, och man kan få skrapsår på fötterna och man råkar skrapa dem. Vattnet var perfekt temperatur, något smutsigt botten med sand. Rena badhanddukar fick man varannan dag (byt dem i receptionen.) Läget Det tar ca 5-10 sekunder att gå från solstolen till havet. Stranden är helt suverän med fin sand, tillräckligt med solstolar (ca 7-8 Euro för 2st plus parasoll.) Vattnet var riktigt rent och klart. Stranden var långgrund och perfekt för småbarn. Man fick gå riktigt lågt innan det började bli djupt. Från hotellet kommer man till en huvudgata med många restauranger och affärer på mindre än 10 minuters promenad. Vägen är dock ganska trafikerad av bilar och mopeder, utan trottoar. Man kan även hitta ett par restauranger vid stranden. Gå ner till stranden från hotellet, och sen gå vänster, ca 5 minuter så kommer man till Boomerang, vilket hade bra läge, och god mat. Man får dock boka bord i förväg för att få de bästa platserna. Aktiviteter Gymmet är godkänt. Det finns fria hantlar upp till 10kg, cykel, löpband, crosstrainer osv. Samt en multi-maskin för alla möjliga övningar (riktigt bra!) Det finns även ett par kettlebells, liggdynor och gummiband. Det finns även ett kylskåp med kallt vatten. Handduk finns, samt frukt. Lagom med aktiviteter under hel dagen, med träningspass, vatten-dans, vatten-polo osv. Rummet Fint renoverat rum (familjerum) med stora sköna sängar. Våningsängar för barnen. Stort badrum, med bra vattentryck och så varmt eller kallt man vill ha det i kranen. Man fick bara låta vattnet rinna ett tag så fick man rätt värme. Baren Bartendern var alltid trevlig och man fick sällan vänta på att bli serverad. Service Tjejerna i receptionen var trevliga och talade god engelska. Toaletten på rummet slutade spola, och vi fick detta åtgärdat inom en timme efter att vi ringde till receptionen. Förslag på förbättringar: Solstolar Något måste göras med reservation av solstolar. Detta var ett stort problem i stort sett varje dag. Folk reserverade solstolar genom att lägga ut handdukar redan klockan 7 på morgonen. Trots att hotellet förbjöd reservation innan klockan 9. Maten Märk ut allergener och innehåll. Man fick ibland gissa sig fram till vad maten innehöll. Ta bort senapsåsen. Den tillför ingenting. Den kan finnas vid sidan om, för dem som vill ha den. Baren Ölen var svag och smaklös. Vinet var undermåligt och smakade inte så gott helt enkelt. Drinkarna var dåliga, med billig alkohol. Rummet Det finns endast 4 små vattenflaskor på rummet vid ankomst. Därefter får man köpa vatten själv. Hotellet borde fylla på med vatten varje dag! Det finns endast 3 stolar på balkongen, trots att vi var 4 resenärer. Det fanns inga andra stolar på rummet. Service Incheckningen tog väldigt lång tid där de beskrev i detalj diverse tider och regler till varje familj, trots att informationen stod nedskrivet.