Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Stort rum
-
Maten var oätbar!!! Alltid kall och smaklös! Vi fick gå ut å äta!Städningen obefintlig!!

Bekräftad gäst: 2021-09-22


3 av 10

+
Poolbaren för där var maten ätbar
-
Restaurangen var under all kritik på många sätt, personalen urusel, maten väldigt dålig, odukade bord. Går ej att jämföra med 2018.

Bekräftad gäst: 2021-09-21


2 av 10

+
Dimitra i poolbaren, alltid glad och serviceinriktad.
-
Att ge en ärlig beskrivning av hotellet på er hemsida, inte falsk marknadsföring, olika bilder, allt kan man inte skylla på covid-19

Bekräftad gäst: 2021-09-21


1 av 10

+
Dimitra i hotellbaren
-
Var där 2018 allt var då toppen, nu dålig mat ingen underhållning , dålig städning . Såg inte röken av apolloguider ej heller någon pärm på hotellet . Vi fick gå ut var kväll för att äta. Hade dock betalt för all inklusive. Känner att Apollo hade behöver ersätta oss, för att vi ska åka med dem igen

Bekräftad gäst: 2021-09-21


6 av 10

+
Bra läge, rätt fina rum
-
Städningen på rummet, bäddmadrass i sängarna (var väldigt hårda), trevligare och mysigare när man äter middag, var väldigt trist och mörkt där man satt.

Bekräftad gäst: 2021-09-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-10


8 av 10

+
Rent och snyggt med vacker trädgård. Bra service och trevlig personal.
-
Den skramliga och kala matsalen. Den oftast torra och sönderkokta maten. De sladdriga plastglasen. Tillgången till is. En skiva citron i drinkarna hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2021-08-04


8 av 10

+
The staff were excelletnt, the hotel was in a great condition and the pool area was very nice.
-
A better selection in the bar drinks and snack would be great and the cleanliness of the rooms could be improved.

Bekräftad gäst: 2021-08-04


9 av 10

+
Allt
-
En lapp vad det är för mat i lådorna

Bekräftad gäst: 2021-07-28


8 av 10

+
Närhet till allt! Trevlig personal i reception och bar. Mindre glatt i restsurangen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

994 omdömen
Utmärkt
 
485
Väldigt bra
 
317
Bra
 
126
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-09-21

av Helene E

Bra hotell med värdelösa badrum

Hotellet är jätte fint med väldigt trevlig personal. Fina rum men saknade lite krokar på balkongen för att hänga handdukar och badkläder på. Det som tar ner hela vistelsen var att det inte gick att använda toaletten utan att sitta med ett ben i sittbadkaret. Vi kunde inte använda toaletten fullt ut och fick använda toaletten i korridoren. Sen kunde man inte vara i badrummet och stänga badrumsdörren utan man fick kliva ner i badkaret. Duschade man så hade man det sanitära ofräsha badkarsdraperiet hängande på kroppen, äckligt! Detta gör att vi inte kommer tillbaka igen, tråkigt. Maten och personalen i restaurangen är helt fantastiska och maten är mycket bra för all inklusive. Personalen i poolbaren är endast den kvinnliga trevlig, mannen behöver en charmkurs. Baren inne hade två killar där de var trevliga båda två i början. Senare så var den korta killen mest i intresserad av sin mobil. Den långa killen däremot var alltid lika trevlig och glad så han lyft innebaren mycket. Den killen jobbade även med mottagande av nya resenärer i receptionen, mycket service i riktad och glad. Har man känslig rygg är sängarna hårda och knarrar i fjädrarna så vi bäddade under lakanen med filtar.

 
2017-08-04

av TonyOrtenlof Halmstad, Sverige

Bra hotell men högljuda flyg

Bra hotell med trevlig personal och fräscha rum. Maten helt ok för att vara ett Grekiskt all inklusive hotell. Nära till stranden. Det negativa med hotellet är flygen som flyger över hotellet. Bullrade extremt 2-3 gånger i timmen.

 
2017-07-29

av juliaasplund Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bra hotell. Servicen på Golden sun är väldigt bra. Inderhållningen Golden girls var duktiga, höll igång området. Ibland var det lite för hög musik. Personalen i poolbaren, restaurangen, vanliga baren, receptionen och städerskorna var trevliga och gjorde ett bra jobb.

 
2016-03-05

av Andersnygren Jarfalla, Sverige

Underbar semestervecka.

Ett mycket bra o fint hotell, bra personal, bra rum fast vi hade flygplanen utanför balkongen. Reste med frun och vi stortrivdes med så gott som allt, Ett stort hjärta till Sofia med personal vid poolen, Irini med övrig personal vid incheckningen. Bartendern som gav en sån underbar service under vistelsen. Vi hyrde oxå bil en dag och åkte runt på ön, vilken upplevelse ( rekomenders ). Nära till kalamaki och nära till havet. Ska dit en gång till.

 
2015-10-12

av osn2014 Eksjö, Sverige

Turist

Vistelsen på Golden Sun var behaglig. Maten som en del har klagat var över förväntan. Sofia i poolbaren helt underbar. Städningen var inget att anmärka på. Nära till en fin strand med klart o fint vatten. Hyrde bil en dag och åkte runt ön vilket kan rekommenderas. En väldigt fin ö med mycke grönska. Sammantaget en härlig vecka i lugn miljö. Ett litet minus för dålig wi-fi på hotellet som man fick betala för.