Kundomdömen om Golden Sun

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 69 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

+
Bra personal. Ny handdukar på rummet varje dag
-
Poolhanddukar bör kunna bytas minst var 3dje dag. Erbjud större, diskbara, muggar som kan bytas ut varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
-
Man ska inte betala i baren mellan 23 o 24 när man har all inklusive. Poolhanddukar ska kunna bytas minst varannan dag. Dålig vattengympa.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

+
Rent och snyggt överallt, trevlig personal
-
”Underhållningen” kan definitivt göras bättre

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

+
Närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

+
Lagom stort, lugnt
-
Bättre mat. Den var smaklös och väldigt engelsk

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

+
Ac på rummet utan extra kostnad.
-
Bodde på gamla hotelldel bottenplan. trång toalett och sittbadkar. blött på hela toan vid duschning. Sängarna hårda och flera fick begära bäddmadrass annars låg man typ på fjädrarna. Det städades bristfälligt men bäddning utfördes alltid.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

+
rymligt poolområde med många stolar. Superfin och välskött trädgård. Vi fick ett lugnt och fint rum mot baksidan. All personal trevlig och hjälpsam. Thomas som höll i underhållningen var bra. God mat och dryck och bra kaffe!! Nära till fin strand. Bra sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

+
nära vattnet
-
Bättre sängar. Avställningsytor i rummet för tex resväskor. Upphängningsmöjligheter på balkongen, hylla för toa-artiklar.Krokar för handdukar

Bekräftad gäst: 2019-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

984 omdömen
Utmärkt
 
482
Väldigt bra
 
316
Bra
 
125
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2018-09-21

Inlägg av Helene E

Bra hotell med värdelösa badrum

Hotellet är jätte fint med väldigt trevlig personal. Fina rum men saknade lite krokar på balkongen för att hänga handdukar och badkläder på. Det som tar ner hela vistelsen var att det inte gick att använda toaletten utan att sitta med ett ben i sittbadkaret. Vi kunde inte använda toaletten fullt ut och fick använda toaletten i korridoren. Sen kunde man inte vara i badrummet och stänga badrumsdörren utan man fick kliva ner i badkaret. Duschade man så hade man det sanitära ofräsha badkarsdraperiet hängande på kroppen, äckligt! Detta gör att vi inte kommer tillbaka igen, tråkigt. Maten och personalen i restaurangen är helt fantastiska och maten är mycket bra för all inklusive. Personalen i poolbaren är endast den kvinnliga trevlig, mannen behöver en charmkurs. Baren inne hade två killar där de var trevliga båda två i början. Senare så var den korta killen mest i intresserad av sin mobil. Den långa killen däremot var alltid lika trevlig och glad så han lyft innebaren mycket. Den killen jobbade även med mottagande av nya resenärer i receptionen, mycket service i riktad och glad. Har man känslig rygg är sängarna hårda och knarrar i fjädrarna så vi bäddade under lakanen med filtar.

 
2017-08-04

Inlägg av TonyOrtenlof Halmstad, Sverige

Bra hotell men högljuda flyg

Bra hotell med trevlig personal och fräscha rum. Maten helt ok för att vara ett Grekiskt all inklusive hotell. Nära till stranden. Det negativa med hotellet är flygen som flyger över hotellet. Bullrade extremt 2-3 gånger i timmen.

 
2017-07-29

Inlägg av juliaasplund Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bra hotell. Servicen på Golden sun är väldigt bra. Inderhållningen Golden girls var duktiga, höll igång området. Ibland var det lite för hög musik. Personalen i poolbaren, restaurangen, vanliga baren, receptionen och städerskorna var trevliga och gjorde ett bra jobb.

 
2016-03-05

Inlägg av Andersnygren Jarfalla, Sverige

Underbar semestervecka.

Ett mycket bra o fint hotell, bra personal, bra rum fast vi hade flygplanen utanför balkongen. Reste med frun och vi stortrivdes med så gott som allt, Ett stort hjärta till Sofia med personal vid poolen, Irini med övrig personal vid incheckningen. Bartendern som gav en sån underbar service under vistelsen. Vi hyrde oxå bil en dag och åkte runt på ön, vilken upplevelse ( rekomenders ). Nära till kalamaki och nära till havet. Ska dit en gång till.

 
2015-10-12

Inlägg av osn2014 Eksjö, Sverige

Turist

Vistelsen på Golden Sun var behaglig. Maten som en del har klagat var över förväntan. Sofia i poolbaren helt underbar. Städningen var inget att anmärka på. Nära till en fin strand med klart o fint vatten. Hyrde bil en dag och åkte runt ön vilket kan rekommenderas. En väldigt fin ö med mycke grönska. Sammantaget en härlig vecka i lugn miljö. Ett litet minus för dålig wi-fi på hotellet som man fick betala för.