Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 78 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-16


9 av 10

+
Enkelt men trevligt. Bra personal
-
Är nöjd

Bekräftad gäst: 2024-07-09


8 av 10

+
Det fina poolområdet och frukosten.
-
Vi missade att luftkonditionering inte ingick trots 38° ute.

Bekräftad gäst: 2024-07-02


10 av 10

+
Allt är bäst med Dennys Inn 💕💕💕
-
Hotellet är fantastiskt 💕

Bekräftad gäst: 2024-07-02


6 av 10

+
-
Otillräcklig AC trots att man betalade 70 euro extra

Bekräftad gäst: 2024-06-25


8 av 10

+
Rent och fräscht. Bra och billig mat.
-
Lite trångt i rum, på balkong etc.

Bekräftad gäst: 2024-06-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-18


8 av 10

+
Bra service och personal.Bra frukost.
-
AC och safetybox kostar extra. flugor i badkaret. Enkel standard i rummet

Bekräftad gäst: 2024-06-11


10 av 10

+
Bara positivt med känsla av trygghet och lyhördhet från personalen
-
Det enda som var negativt var att toaletten var väldigt trång på rum 305. Litet avstånd mellan toalett och tvättställ

Bekräftad gäst: 2024-06-04


8 av 10

+
Rent och fint med trevlig personal.
-
Skulle kunna vara bra med en form av torkmöjligheter för våta kläder, tex en torkställning på balkongen.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

798 omdömen
Utmärkt
 
561
Väldigt bra
 
183
Bra
 
48
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2024-06-06

av Rekreation Höör, Sverige

Enastående hotell

Det som skiljer Dennys Inn från andra hotell är den ytterst trevliga lyhörda personalen. Känns mycket tryggt att vistas var som på hotellet, både inne och ute. Vacker utemiljö, inte ett skräp på hotellområdet. Gott om platser att sitta och slappna av på. Fint rum med bra sängar. Att önska lite rymligare mellan toalett och tvättställ på just det rum som vi bodde i. Kylskåp och TV på rummet Fin balkong med 2 stolar och bord. God vällagad frukost Nära till små butiker Hotellets restaurang Summer Breeze serverar god dryck och mat. Återvänder gärna

 
2022-10-05

av SusanneR217 Malmö, Sverige

Vi ger betyg 6 av 5 möjliga !

Vi var här förra året och då skrev jag det kändes som om vi hälsade på hos vänner. Sannerligen är det så! De kom ihåg oss och vi fick ett hjärtligt välkomnande. Denna gången hade vi utsikt över poolen, rum 208, rent och fint , med AC, kyl och safe. Frukosten jättegod, lite av allt och tillräckligt. Vi åt lunch, grekisk sallad med fantastiska grönsaker från deras egen odling, alla dagar. Vi åt middag på stan, vilket man inte kan misslyckas med, men vi testade på hotellet kväll tre och sedan fortsatte vi äta där. Lugnt, verkligen jättegott, från entrecot och pasta till gyros och souvlaki. Otrolig personal, ingen nämnd ingen glömd ! Härlig bar och härlig Lola ! Vi var på trevliga promenader och utflykter. Trevlig liten supermarket och en underbar strand. Vi är inga poolhängare ! Vi ska definitivt tillbaka ! Och nästa gång ska jag försöka låta bli att fälla en tår när vi äker hem igen :)

 
2022-10-02

av KerstinW344

Trevligt och familjärt

Ett familjärt välkomnande hotell med många återkommande gäster där frukost ingår. Bra storlek på poolen som även har en barnsektion. Egen restaurang där du kan inta både lunch och middag om inte de runtomkrinliggande restaurangerna lockar. Rummen är helt ok med kylskåp, vissa med lite små balkonger och sängarna får godkänt av oss. Hade önskat att det stod en vattenkokare på rummet då jag personligen gillar en sen / tidig kopp att avnjuta i stillhet.

 
2022-09-16

av Rekreation Höör, Sverige

Familjärt hotell med mycket bra service

Känsla av att de som drev hotellet verkligen brydde sig om att jag skulle få en bra semestervecka. Tillmötesgående och serviceinriktad personal som var mycket tillgängliga. Bra restaurang med stort utbud. Lagom avstånd till fantastisk sandstrand, affärer och restauranger Vill rikta ett speciellt tack till Denny i receptionen. Jag kommer tillbaka

 
2021-10-04

av SusanneR217 Malmö, Sverige

Det kändes som om vi hälsade på hos vänner !

Varmt mottagande, jättehärliga damer som jobbade där, fint och nyrenoverat rum. Bra mat och trevlig bar. Cool tjej som gjorde goda drinkar. Lugnt trots närheten till flygplatsen. Nära till jättefin strand. Nära till närbutik och lagom liten promenad till huvudgatan. Vi kommer med all säkerhet - och med glädje - tillbaka. Robertsson i rum 324 :)