Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 80 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen var toppen. Aktiviteter och musik varje kväll. Bra mat.
-
Lite för enkel frukost. Rann vatten på den lilla balkongen från AC. Toasitsen passade inte till toaletten.

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Restaurangen
-
Rummet var litet

Bekräftad gäst: 2023-09-20


10 av 10

+
Personalen-den familjära stämningen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-20


2 av 10

+
Poolområdet fanns där inget att klaga på.
-
Otroligt dåliga rum, som jag kommer ha i minnet alltid. Tyvärr förknippar jag resan mycket med det.

Bekräftad gäst: 2023-09-12


9 av 10

+
Servicen, rummet, närheten till stranden
-
Se ovan vad gäller frukostutbudet

Bekräftad gäst: 2023-09-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-05


7 av 10

+
Mysigt poolområde, bra läge och bra städning
-
Frukosten. Hotellet har aktiviteter på kvällarna fram till rätt sent. Hotellrummen är väldigt lyhörda. Detta störde inte oss, men vill man gå och lägga sig före kl. 00.30-01 på kvällen så får man räkna med att det är rätt mycket ljus och liv nedifrån hotellets bar.

Bekräftad gäst: 2023-08-22


10 av 10

+
Trevlig personal. Nära havet och huvudgatan.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-15


7 av 10

+
The pool area, the bar and the hall/reception were very nice. The staff was friendly. The room was cleaned daily.
-
First, I suggest to improve the breakfast options and quality. Also, aircon should be included in the price. It was way too humid in the room, especially on the ground floor, to the point that we had wet floor and saltpetre forming on the wall inside the room. Impossible to keep the window open due to mosquitoes and lack of mosquitos nets, which I would really recommend to install.

Bekräftad gäst: 2023-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

776 omdömen
Utmärkt
 
541
Väldigt bra
 
180
Bra
 
48
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-10-05

av SusanneR217 Malmö, Sverige

Vi ger betyg 6 av 5 möjliga !

Vi var här förra året och då skrev jag det kändes som om vi hälsade på hos vänner. Sannerligen är det så! De kom ihåg oss och vi fick ett hjärtligt välkomnande. Denna gången hade vi utsikt över poolen, rum 208, rent och fint , med AC, kyl och safe. Frukosten jättegod, lite av allt och tillräckligt. Vi åt lunch, grekisk sallad med fantastiska grönsaker från deras egen odling, alla dagar. Vi åt middag på stan, vilket man inte kan misslyckas med, men vi testade på hotellet kväll tre och sedan fortsatte vi äta där. Lugnt, verkligen jättegott, från entrecot och pasta till gyros och souvlaki. Otrolig personal, ingen nämnd ingen glömd ! Härlig bar och härlig Lola ! Vi var på trevliga promenader och utflykter. Trevlig liten supermarket och en underbar strand. Vi är inga poolhängare ! Vi ska definitivt tillbaka ! Och nästa gång ska jag försöka låta bli att fälla en tår när vi äker hem igen :)

 
2022-10-02

av KerstinW344

Trevligt och familjärt

Ett familjärt välkomnande hotell med många återkommande gäster där frukost ingår. Bra storlek på poolen som även har en barnsektion. Egen restaurang där du kan inta både lunch och middag om inte de runtomkrinliggande restaurangerna lockar. Rummen är helt ok med kylskåp, vissa med lite små balkonger och sängarna får godkänt av oss. Hade önskat att det stod en vattenkokare på rummet då jag personligen gillar en sen / tidig kopp att avnjuta i stillhet.

 
2022-09-16

av Rekreation Höör, Sverige

Familjärt hotell med mycket bra service

Känsla av att de som drev hotellet verkligen brydde sig om att jag skulle få en bra semestervecka. Tillmötesgående och serviceinriktad personal som var mycket tillgängliga. Bra restaurang med stort utbud. Lagom avstånd till fantastisk sandstrand, affärer och restauranger Vill rikta ett speciellt tack till Denny i receptionen. Jag kommer tillbaka

 
2021-10-04

av SusanneR217 Malmö, Sverige

Det kändes som om vi hälsade på hos vänner !

Varmt mottagande, jättehärliga damer som jobbade där, fint och nyrenoverat rum. Bra mat och trevlig bar. Cool tjej som gjorde goda drinkar. Lugnt trots närheten till flygplatsen. Nära till jättefin strand. Nära till närbutik och lagom liten promenad till huvudgatan. Vi kommer med all säkerhet - och med glädje - tillbaka. Robertsson i rum 324 :)

 
2021-08-16

av Departure63045742091 Uppsala, Sverige

STOR FAVORIT!

Super trevligt hotell med nära till både havet och centrum. Genuin och trevlig personal som fick en att känna sig som hemma. Super trevliga allihopa. Super bra frukost och maten i deras egen resturang var på topp med superbra priser. Vi kommer definitivt att återvända hit! En stor favorit.