Juniorsvit

Juniorsviter med balkong och havsutsikt. Vissa rum har en hög tröskel till/från balkongen. En sovrumsdel och en vardagsrumsdel. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Juniorsvit deluxe

Juniorsvit deluxe med en jacuzzi samt två sköna fåtöljer samt en soffa på markterrassen. Sovrumsdel med en dubbelsäng och en vardagsrumsdel med en bäddsoffa och en bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Vissa rum har en hög tröskel till/från balkongen. En dubbelsäng.Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.