Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget! Vi stormtrivdes i vår juniorsvit med den fantastiska utsikten mot havet!
-
Allt var bra!

Bekräftad gäst: 2023-10-04


4 av 10

+
Snyggt och prydligt. Bra med eluttag på rummet.
-
Maten och framförallt frukosten var under all kritik. Superior rum var mycket snyggt men ganska litet (borde inte heta superior) och det var inte genomtänkt, fanns ingenstans att lägga resväskan, ingen upphängning av ytterkläder, ingenstans att lägga saker. Om man hängde handikatna där det var tänkt hamnar de i handfatet. Mycket lyhört! Man vaknade av städerskornas prat utanför dörren. Grannarna rökte och även om vi hade balkongdörren stängd så luktade hela vårt rum rök.

Bekräftad gäst: 2023-10-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-20


6 av 10

+
Fin standard och inredning. Läget och utsikten mot havet.
-
Det fanns ingen strand, som vi trodde skulle finnas där. Det var väldigt lyhört från bilvägen bredvid hotellet. Man vaknade även tidigt av att städpersonalen började arbeta.

Bekräftad gäst: 2023-09-13


10 av 10

+
PERSONALEN. Helt grym personal, så trevliga och hjälpsamma. Precis alla verkligen. Älskade dom allihopa!
-
Restaurangen på kvällarna hade kunnat vara lite mer anpassad. Det va inte heller jätte trevligt att bada i havet när det är så långgrunt, hade vart kul med en brygga eller liknande ut. Det hade också vart bra om det fanns något förbud mot att lägga handdukar innan en viss tid. Fanns människor som gick upp vid 5 för att lägga handdukar på solstolarna.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


10 av 10

+
Frukosten och närheten till havet och sötvattenduschen där.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-15


9 av 10

+
Rummen, utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-15


8 av 10

+
Läget och fräschheten
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2023-07-25


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2023-07-11


10 av 10

+
Smakfull inredning, bra läge en bit utanför turistvimlet och mycket fin restaurang. Otroligt trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

512 omdömen
Utmärkt
 
377
Väldigt bra
 
102
Bra
 
23
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-10-03

av lenalin2019 Uppsala, Sverige

Kommer inte åka tillbaka.

Snyggt hotell men man hade glömt en del detaljer. Dåligt med upphängningsmöjlighet i superfort room. Ingenstans att lägga resväska. Handukshängare placerade så att handukarna hamnade i handfatet. Frukosten var under all kritik. Rent och fräscht och trevlig personal.

 
2018-09-15

av 641perb Bålsta, Sverige

Solsemester

Väldigt trevligt hotell. Fin lgh och stor balkong havsutsikt. All personal jättetrevlig och serviceinriktad. Ett stort plus för solsängarna på gräsmattan där det var mycket rymligt och lugn och ro. Hotellets restaurang höll toppklass. Väldigt god mat och suverän service. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Per och Susanne bodde i rum 405.

 
2018-07-11

av mariaaG4450RF Alfta, Sverige

Hotell

Fantastiskt hotell på alla sätt och vis. Bra läge. Trevlig personal. Bra restaurang på hotellet. Städning varje dag. Jättegod frukost. Bra balkonger. Vacker utsikt . Nära in till gågatan med alla fantastiska restauranger och nära supermarket. Nära in till zakhyntos stad. Bästa hotell jag bott på.

 
2018-07-03

av 877kristinas

Zakynthos.

Vi är väldigt nöjda med detta hotell. Väldigt serviceminded vänlig personal. Många av dem har jobbat här över 10 år. Mycket mycket god mat som även tillgodoser vegan och vegetarian alternativ samt olika allergier/ intoleranser. Rena fräscha rum med daglig städning o byte av handdukar. Lakan byts varannan dag. Dygnet runt bemanning i reception. Ok Wifi. Lugnt poolområde med endast några trappsteg ner till havet från gräsmattan och du slipper få sand överallt. Frukost kan man få a la carte med otaliga varianter och alternativ. Rekommenderar clubsandwich till lunch då det gott o väl räcker till två personer och går att få vegetariskt. Middagar åt vi på hotellet, inne i stan och på ett ställe intill. Favorit var hotell restaurangen som håller hög klass. Som vegetarian kan jag verkligen rekommendera vildsvamprisotto, pasta med olika vegetariska såser samt tzatziki förståss😉 Lugn vilsam musik. Taxi 8E till stan. Lummig fin ö som inte är överexploaterad ännu. Vi åkte på en utflykt att se Caretta Caretta sköldpaddor, vilka var fina att se men vi fick bara se dem från båt. Efter det åkte båten vidare till vackra badställen där vi simmade med fiskar som i akvarie. Mysigt för snorkling. På alla sätt är det här ett underbart ställe att vila upp sig och familjen undan partyliv och dunka dunka.

 
2017-09-06

av Gunnar H Ljung, Sverige

Kanonläge vid havet

Mycket trevligt hotell i utkanten av Argassi. Ligger o meter från havet. Trappa (13 trappsteg) ner till havet. Stenigt ca. 5 meter (badskor bra att ha) sedan fin sandbotten. Två pooler finns. en barnpool och en vanlig pool. Personalen mycket trevlig. Lägenheten vi hade bestod av ett sovrum, ett vardagsrum med kokplattor och spis och kylskåp. Rymligt badrum/toalett. Sovrummet ochvardagsrummet mycket rymliga. Helt ok uteplats. Vi hade markplan 5-10 meter från poolen. Ytterligare 25 meter till havet.