Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med balkong eller markterrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.