Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget som är lite avskilt och mycket nära havet och vänlig och hjälpsam personal.
-
Det ända jag saknade var en hårtork.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Underbart läge precis vid stranden. Rymlig lägenhet med fantastisk utsikt från balkongen. Sängarna var mycket sköna och inte "Greklandshårda".
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


9 av 10

+
Närheten till havet och aircondition och ägaren
-

Bekräftad gäst: 2023-08-06


8 av 10

+
Närheten till havet. Att det är litet och familjärt. Att "bossen" är så otroligt service minded och vänlig. Gratis solbäddar och parasoll till alla, de är dessutom välskötta. Fina uteplatser. Andra gången för oss och vi fick samma lägenhet! Förra tillfället var dock i maj så ny upplevelse nu med värme och mygg.
-
Vi hade stora problem med mygg och fick inte bukt med det trots apparater, myggnät, spray etc Misstänker att problemet är större i markplan där vi bodde. Lägenheten skulle behöva mer köksutrustning. Vi var fyra på en kaffekopp och tre temuggar tex. Önskvärt med ac i båda rummen. Vi fick en stor fläkt till rummet utan ac men den lät såpass att man inte kunde sova. Det var tekniska problem med Wifi i början men det störde inte oss.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
11
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-07-25

av Marie A Stockholm, Sverige

Livadia beach

Jättemysigt familjehotell! Familjen som har det är mycket trevliga och hjälpsamma! Perfekt läge precis brevid stranden, tar ca 15 min att gå till torget. Gratis solstolar, det är klapperstenstrand så det kan vara bra att ha badskor. Det blir djupt ganska fort så det är lite mer svårbadat fö de minsta.Rent och fräscht, ganska enkla men rymliga rum. Vi har bott där flera år. Många trevliga restauranger i närheten, vi gillar Armenon bäst!

 
2015-07-06

av Marie A Stockholm, Sverige

Tilos

Tilos är en liten rofylld ö, här kan man slappna av! Vi är en familj med 2 barn 10 och 12, vi bodde på Livadia beach apartments. Enkla rum , men rent och fint, superbra läge precis vid vattnet. Jätte-mysig familj som driver stället, väldigt omtänksamma och hjälpsamma! Det är andra gången vi är på Tilos, vi har tidigare bott på Dream Island som ligger precis bredvid, det är också bra, men har bara en stor lägenhet. Solstolar är gratis, det ingår på alla hotell i Livadia, vilket känns trevligt. På Tilos finns inte en massa shopping eller aktiviteter, så det kan vara bra att ta med kortlek, några spel, böcker eller annat man kan ägna sig åt! Det finns flera bra ställen att äta på, några små supermarket, men ingen shopping som på många turistställen. Skönt! På torget i Livadia finns ett par barer där det är mysigt att hänga på kvällarna.

 
2022-10-16

av Perek24 Ashford, Storbritannien

Perfect

Lovely accommodation, spacious and clean, from the front balcony we had great views of the bay and at the rear lovely mountain views. A walk to the beach takes at least 30 seconds, plenty of sunbeds both in the shade or in the sun. The walk to the village square is about 1 km yet there are many tavernas serving great food on the way.. Overall our 3 week stay was brilliant and we are planning a return trip soon, the number of repeat quests staying here says something.

 
2019-07-06

av billsL471GO Lindome, Sverige

Nice Hotel

Really nice hotel. Wonderful staff nice and clean hotel. Free air conditioning and WiFi . WiFi also on the beach. 3meters to the beach. The apartment we got was really nice with a view over the entire bay. The hotel serves breakfast and lunch drinks and coffee.

 
2015-08-25

av jskog1 Sandnes, Norge

On the beach

Third year in a row this year. Fantastic place situated on the beach, Walking distance to nearby restaurants with local food. Family driven place with very service oriented staff. We'll for sure come back, year after year.