Kundomdömen om Palmyra Studios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 106 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
Ut sikten
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


3 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


7 av 10

+
Rummet, utsikten, trevlig receptionist!
-
Städning varje dag. Hade varit trevlig om det fanns nån form av lättare mat eller snacks, fanns bara dryck. Vi fick för oss att det stod i beskrivningen att det skulle finnas.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
utsikten och poolen
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


7 av 10

+
Läget
-
Vi har varit på hotellet sex ggr nu. Vi ser tyvärr en långsam nedåtgående standard. En löpande reparation och service skulle inte skada. Trasig toalettsits, kontakter i vägg som börjar lossna, en spis som någon föregående gäst förstört. Dynor på stolar på balkong som är trasiga…. Vi har sett förut hur fina hotell börjar fallera för att underhållet inte sköts. Apollos hotell Lalaria låg vi på innan Palmyra. Ett praktexempel på misskött skötsel förstörde hela hotellet. Uppryckning borde krävas av Apollo till ägare. Ett sådant fint studiohotell får inte fallera. Till sist så var städningen bra - när det städades. Inga 7 dagar i veckan som lovas. Mer varannan dags städning… Vi fick också den fina extra sängen på vårat rum. Vi hade inte beställt någon och den var mer än lovligt i vägen. Tack för ordet !!

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
Underbar utsikt o stor balkong. Bra storlek på lägenheten. Stort bra kylskåp med frysfack .
-
Bättre utbud i köket typ kaffebryggare samt glas , diskborste.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


7 av 10

+
Den fina havsutsikten från vår balkong
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


7 av 10

+
Balkongen, Utsikten o närheten
-
Utrustningen i köket, städningen o toaletten

Bekräftad gäst: 2021-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-13

av dodger292014 London, Storbritannien

Great small hotel

We stayed for only one night at the end of our holiday. It is a great hotel, rooms very modern, well equipped and clean. The staff could not have been more helpful and friendly. Lovely pool but we walked down to the local beach which was delightful. I highly recommend this place.

 
2018-07-26

av Ilkka3000 Helsingfors, Finland

great place to stay

Very nice location and everything in the room is brand new, luxury hotel level apartment. The whole building is very recently renowated, very nice pool area and a good view to the opposing hill. Good places to eat very nearby

 
2018-06-27

av jessies966 Centrala Grekland, Grekland

!!!!

Very nice new room ! With a big and comfortable bed ! View of room was the pool and nature ! Close to the center ( by car ) . Parking available for free ! Very clean bathroom , also a small kitchen inside the room ! Price was very low! Definitely will stay there again !

 
2016-08-06

av Ana M

Poor accomodation

I was in apartments in the lowest floor. Beds are not comfy at all, stoves are not working. Sound isolation is very poor - I could hear everything from another rooms. Room size is very small for two persons. There is always some toilet smells around the place in the evening. There is a poll but for some reason we couldn't use it, we were told it is open from 8 to 20h but even after 20h there were people swimming. They clean the room almost every day and change the sheets.

 
2015-07-09

av Nicolae Andrei Ș

One week, over the expectation acomodation.

There is a supermarket very close, taverns all over the place, short walk from Kolios beach. Bus stop 15 at 5 min walk. Nice pool, clean, every day room cleaning. If you want to get around the island rent a scooter, you can get to most of the beaches from the villa. Kolios beeing almost in the middle of it all.