Kundomdömen om Palmyra Studios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, utsikten,
-
Inget

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Närhet till Centrum, fint rent härligt poolområde . Helt underbara Nikky i receptionen som blev en bästa vän.
-
Brödrost bör finnas på rummet vilket Apollo även uppger i beskrivningen, negativ upplevelse . Skärpning på den punkten bör ske.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Receptionisten fixade saker för oss, och var alltid trevlig
-
I beskrivningen om lägenheten skulle vissa saker finnas som inte fanns, ej skulle finnas enl ägaren och enl honom var detta ert fel. Blir dumt, jag brukar ta med mig ex hårtork men nu skulle detta finnas och jag lämnade den hemma.☹️

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
-
Det var extremt svårt att sova med all galen trafik nätterna igenom på vägen nedanför.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Utsikten!
-
Bagaget lämnades utan tillsyn innan vi kom fram, vet inte hur länge. Jobbiga trappor upp till hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Mycket trevligt mottagande av trevliga Caroline som hjälpte oss med flertal tips på ex olika restauranger !
-
Installera en hiss utvändigt från markplan hade varit toppen , mycket drygt att ta sig upp även om vi visste det innan 🤗

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
Läget och fina rum
-
Tyvärr hade hotellet blivit en engelsk koloni. Förmodligen berodde det på att hon var engelska hon som jobbade där. Det är redan begränsat med solsängar runt poolen - det blir inte bättre med extragäster. Vi har trots allt betalat för "fria" sängar vid poolen. Inte för att det ska komma andra gäster från andra hotel för att nyttja poolen och sängar. Man får en känsla av att det sätts i system att boka enkla billiga hotel för att sedan gå till de lite mera påkostade för att använda deras faciliteter. Det kanske behöver stävjas... Kanske armband på hotellen som på all-inclusive anläggningar.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Rent o fräscht, trevlig personal o närheten till strand o stad
-
Tar inte betalkort, behöver euro för att handla i bar och för att betala turistskatt o avgift för AC

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
Utsikten, rent och ordning
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-13

av dodger292014 London, Storbritannien

Great small hotel

We stayed for only one night at the end of our holiday. It is a great hotel, rooms very modern, well equipped and clean. The staff could not have been more helpful and friendly. Lovely pool but we walked down to the local beach which was delightful. I highly recommend this place.

 
2018-07-26

av Ilkka3000 Helsingfors, Finland

great place to stay

Very nice location and everything in the room is brand new, luxury hotel level apartment. The whole building is very recently renowated, very nice pool area and a good view to the opposing hill. Good places to eat very nearby

 
2018-06-27

av jessies966 Centrala Grekland, Grekland

!!!!

Very nice new room ! With a big and comfortable bed ! View of room was the pool and nature ! Close to the center ( by car ) . Parking available for free ! Very clean bathroom , also a small kitchen inside the room ! Price was very low! Definitely will stay there again !

 
2016-08-06

av Ana M

Poor accomodation

I was in apartments in the lowest floor. Beds are not comfy at all, stoves are not working. Sound isolation is very poor - I could hear everything from another rooms. Room size is very small for two persons. There is always some toilet smells around the place in the evening. There is a poll but for some reason we couldn't use it, we were told it is open from 8 to 20h but even after 20h there were people swimming. They clean the room almost every day and change the sheets.

 
2015-07-09

av Nicolae Andrei Ș

One week, over the expectation acomodation.

There is a supermarket very close, taverns all over the place, short walk from Kolios beach. Bus stop 15 at 5 min walk. Nice pool, clean, every day room cleaning. If you want to get around the island rent a scooter, you can get to most of the beaches from the villa. Kolios beeing almost in the middle of it all.