Kundomdömen om Villa Marie

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

+
allt
-
inget

Bekräftad gäst: 2019-07-22


6 av 10

+
Servicen hos ägarfamiljen. Atmosfären och den underbara trädgården/poolområdet
-
Bättre sängar, bättre ljudisolering mellan rummen och ut till korridor/hall. Hotellet är väldigt lyhört om man bor på första våningen

Bekräftad gäst: 2019-07-19


9 av 10

+
Servicen och gästvänligheten
-
Renovera badrummen

Bekräftad gäst: 2019-07-19


10 av 10

+
Den underbara hotellägaren Themis och hans fru och att det var mysigt och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

+
Underbar personal och så lugnt och skönt. Rekommenderar detta hotell verkligen och så får man motion till och från hamnen
-
Wi-fi fungerade inte. Hade varit bra med en vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-06-28


10 av 10

+
Trevlig hjälpsam personal! God frukost.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
11
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-30

Inlägg av NiklasB875 Göteborg, Sverige

Extremt lyhört

Bra Städning var topp Väldigt trevlig personal Bra pool och soldäck Frukost utmärkt god, gott kaffe Luftkonditionering var effektiv Dåligt Wi-fi var ofta avbrott på internet. Luktade cigarettrök på toaletten, kom från grannens rum. Inget varmvatten i duschen på morgonen. Uselt Sömn, rummen var så lyhörda att vi inte fick bestämma själva när vi skulle vakna, ofta blev vi trots öronproppar väckta av hundar 05:40 eller av personal runt 8. När jag är på semester önskar jag vakna när jag är utvilad och inte gå omkring som en zombie i två veckor. Och i vanliga fall vill man inte lyssna på grannens toalettbesök.

 
2016-09-02

Inlägg av perkar131 Falkenberg, Sverige

Lugnt ,mycket gästvänligt!!

Det är bara att buga och tacka för en genomtrevlig vecka på denna pärla till hotel! Detta är ett hotel som passar par som vill ha lugn och ro. Ni som vill ha liv å rörelse omkring bör nog välja något annat. Syvota som stad har det mesta men är betydligt mindre än typ Parga som ligger närmare flygplatsen. Att hyra bil och prova på alla fina badstränder är att rekommendera.Vägarna är av godkänd standard

 
2015-08-10

Inlägg av krsa09sk Jönköping, Sverige

En riktig pärla som känns som hemma!

Om man är ute efter en avkopplande,rogivande semester är detta hotel ett utmärkt val. Trädgården och poolområdet är ombonat och har många ställen att sitta och läsa en bok på , på terassen i skuggan eller sköna solsängar på soldäcket. Fruktträden i trädgården är inte bara oerhört vackra utan används även till att göra dryck/marmelader till frukosten,supergott! familjen som driver hotellet finns tillgängliga dygnet runt och behandlar sina gäster som sin familj. Även om rummen har en enkel inredning är de alltid väldigt välstädat och snyggt! Lugn och ro, tiden står still här i denna lilla pärla!

 
2020-08-13

Inlägg av lelettac Luxemburg, Luxemburg

Pleasant surprise

We booked while Crossing from Italy. Owner called us in perfect French to ask us about what time we would arrive. Gave us directions because apparently google maps was misleading but we used Waze and that was fine. Nice simple bedroom. Breakfast by the pool in the shade. The people were all extremely pleasant. Tip : phone to book.

 
2020-08-09

Inlägg av Y4437LEkarenm

Fabulous time

We stayed at the Hotel Villa Marie for 2 weeks from 25th July 2020. Because of the present situation we were the only passengers from our Jet2 flight who were staying in Syvota. The family who run the hotel couldn’t do enough for us. The hotel is clean and spacious. Our room was on the small side with not a lot of storage but hey ho, you’re on holiday enjoying the resort, sunshine and Greek hospitality. We spent most of our days by the pool, as we decided we had a comfy wide bed, with a huge umbrella and mostly had the huge pool to ourselves and it meant we only had to do the walk to the resort centre once a day, as it is about 15 mins but with an uphill climb on the way back. Breakfast was served by the pool and it was a surprise each morning what we got. Not usually a yoghurt fan but became converted- best part of breakfast! Plenty of tavernas, restaurants and bars to choose from around the marina and Main Street. Beautiful sunsets each evening over the marina. Plenty of boat trips to enjoy. Would highly recommend this hotel and resort if you want authentic Greek.