Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 74 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Väldigt trevlig personal
-
Dåliga sängar

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
Frukosten, städningen, personalen och trädgården!
-
Hade önskat att man lyste upp poolområdet på kvällstid så man kunde sitta och ta en drink där och förlänga kvällen då balkongen var lite tråkig. Även att man kanske bör ut dynorna som var lite ruttna.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-04


7 av 10

+
Lugnt Ägarna Frukosten
-
Dåligt med förvaring för kläderna

Bekräftad gäst: 2023-08-28


9 av 10

+
Litet och mysigt
-

Bekräftad gäst: 2023-08-21


10 av 10

+
Familjära känslan, bra service
-

Bekräftad gäst: 2023-08-14


10 av 10

+
Läget, lugnt och skönt. Perfekt service på hotellet väldigt tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


10 av 10

+
Läget,poolområde, frukosten, lunchen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


10 av 10

+
We loved staying at Villa Marie, the hotel and rooms were clean and have everything you need! We loved the hotel owner and his family who works there, they are so helpful, friendly and so serviceminded. They took really good care of us and helped us with anything from tips about genuine local restaurants to place to rent great motorbikes/cars. We would definitily come back!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-24


10 av 10

+
Den otroligt trevliga personalen som gärna kom med tips på upplevelser och restauranger. Frukosten och maten som man kunde beställa var väldigt bra. Hela hotellet var väldigt mysigt och vi kommer gärna tillbaka!
-
-

Bekräftad gäst: 2023-07-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
12
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-08-28

av camillal622 Skogås, Sverige

Mysigt och lugnt hotell

Trivsamt litet hotell med fint och lugnt poolområde. Bra frukost, trevlig personal och bra städning. "Enkelt" ganska litet rum, badrumnet "sådär". dåligt med förvaring till kläder men skön säng. Ligger ca 10-25 minuter från mysigt hamnområde med supermakets och restauranger. Ca 20 till närmsta strand, en medioker stenstrand. 30 min promenad efter landsväg till en något bättre strand, även den en sten strand finns inga bussar så det är hyra bil ell taxi som gäller om du inte som vi gillar att promenera. Hotell ligger på höjd med en en ordentlig backe.

 
2022-09-20

av AgnetaSweden Sweden

Litet charmigt hotel

Vi trivdes som fisken i vatten på det här lilla gulliga hotellet. Trevliga och omtänksamma ägare . Fantastisk frukost. Trädgården är en liten oas och där får man äta sin frukost. Ner till hamnen och restaurangerna är det en kort promenad på 10 min och går man 5 min ytterligare så kommer man till stränder. Vi gick till Mega Ammos stranden nästan varje dag och dit är det en promenad på 30 min. Värt varje steg, en fantastisk strand. Åter till hotellet, trevligt poolområde och ingen trängsel. Bra Wi-Fi. Mycket rent, ofta nya handdukar och lakan. Våra favoritrestaurang blev Osteria men även Hellas på bygatan hade god mat.

 
2022-06-19

av Leif O Kalmar län, Sverige

Genuint grekiskt hotell med härlig stämning!

Vi reste som ett par och hade en mycket bra vecka här! Vi sökte ett hotell med den genuina känslan som det ger att bo "mitt i byn" så att säga. Detta hotell erbjuder allt som vi älskar med grekland, att bo på ett mindre hotell (15 rum) med nära kontakt med ägarfamiljen och de boende i området. Ägarfamiljen är fantastiskt hjälpsamma och trevliga, och deras service är alltid mycket bra! Hotellet erbjuder en frukost som var över vår förväntan. Man väljer en plats att sitta, oftast ute i den underbara trädgården. Där blir man sedan serverad frukosten som innehåller mer än man kan begära! Hotellet har en lummig trädgård som leder runt till poolområdet med tillhörande solstolar och parasoller. Där finns även ett "barområde" där frukost eller mat kan avnjutas. Vid ett tillfälle lagade ägarens mamma Pastitio till oss, jag tror det var den godaste jag någonsin ätit!! Vi bodde i ett rum som vette mot gatan, och viss trafik förekommer, det är dock en liten väg i ett lugnt område, det var inget vi stördes av. Inte heller stördes vi av att grannen på andra sidan gatan har höns som ibland kacklar, eller att någon hund skäller någon enstaka gång. Det är i vårt fall det vi uppskattar, att semestra i en levande miljö!! Sängarna var bra, sömnkvaliteten god. Städningen genomfördes varje dag, och det var alltid rent och väldoftande när vi kom tillbaks till vårt rum. Det finns en del myggor i omgivningarna, och ägaren har därför satt upp heltäckande rullgardiner av nät i balkongdörrarna, vilka vi nattetid hade neddragna. Det fungerade perfekt, inte en mygga inne men ändå ventilerat på rummet! Hotellet är beläget någon km från Sivotas huvudgata och vägen dit avslutas med en uppförsbacke på hemvägen, vi (två pensionärer) gick varje dag till och från hotellet, men om man har svårt att gå längre sträckor kan det kanske vara ett alternativ att hyra cykel eller scooter. Totalbetyget måste bli högt för detta underbara lilla hotell, med sina fantastiska ägare!

 
2018-07-30

av NiklasB875 Göteborg, Sverige

Extremt lyhört

Bra Städning var topp Väldigt trevlig personal Bra pool och soldäck Frukost utmärkt god, gott kaffe Luftkonditionering var effektiv Dåligt Wi-fi var ofta avbrott på internet. Luktade cigarettrök på toaletten, kom från grannens rum. Inget varmvatten i duschen på morgonen. Uselt Sömn, rummen var så lyhörda att vi inte fick bestämma själva när vi skulle vakna, ofta blev vi trots öronproppar väckta av hundar 05:40 eller av personal runt 8. När jag är på semester önskar jag vakna när jag är utvilad och inte gå omkring som en zombie i två veckor. Och i vanliga fall vill man inte lyssna på grannens toalettbesök.

 
2016-09-02

av Per K Falkenberg, Sverige

Lugnt ,mycket gästvänligt!!

Det är bara att buga och tacka för en genomtrevlig vecka på denna pärla till hotel! Detta är ett hotel som passar par som vill ha lugn och ro. Ni som vill ha liv å rörelse omkring bör nog välja något annat. Syvota som stad har det mesta men är betydligt mindre än typ Parga som ligger närmare flygplatsen. Att hyra bil och prova på alla fina badstränder är att rekommendera.Vägarna är av godkänd standard