Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 54 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


10 av 10

+
Läget och den fantastiska servicen vi fick från ägarna. Helt underbara människor!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


10 av 10

+
Hotellägarna familjekänsla genuint grekiskt underbar frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


10 av 10

+
Fantastiska ägare med trevlig och omfattande service.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


10 av 10

+
Mycket vackert, utmärkt servis, vänlig och lite till med allt!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


10 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
Familjen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


10 av 10

+
Mkt trevliga ägare, charmigt och litet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


5 av 10

+
Frukosten & familjen som drev det.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


10 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Litet och charmigt hotell. Oklanderligt rent och gudomlig frukost.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
10
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-09-20

av AgnetaSweden Sweden

Litet charmigt hotel

Vi trivdes som fisken i vatten på det här lilla gulliga hotellet. Trevliga och omtänksamma ägare . Fantastisk frukost. Trädgården är en liten oas och där får man äta sin frukost. Ner till hamnen och restaurangerna är det en kort promenad på 10 min och går man 5 min ytterligare så kommer man till stränder. Vi gick till Mega Ammos stranden nästan varje dag och dit är det en promenad på 30 min. Värt varje steg, en fantastisk strand. Åter till hotellet, trevligt poolområde och ingen trängsel. Bra Wi-Fi. Mycket rent, ofta nya handdukar och lakan. Våra favoritrestaurang blev Osteria men även Hellas på bygatan hade god mat.

 
2022-06-19

av Leif O Kalmar län, Sverige

Genuint grekiskt hotell med härlig stämning!

Vi reste som ett par och hade en mycket bra vecka här! Vi sökte ett hotell med den genuina känslan som det ger att bo "mitt i byn" så att säga. Detta hotell erbjuder allt som vi älskar med grekland, att bo på ett mindre hotell (15 rum) med nära kontakt med ägarfamiljen och de boende i området. Ägarfamiljen är fantastiskt hjälpsamma och trevliga, och deras service är alltid mycket bra! Hotellet erbjuder en frukost som var över vår förväntan. Man väljer en plats att sitta, oftast ute i den underbara trädgården. Där blir man sedan serverad frukosten som innehåller mer än man kan begära! Hotellet har en lummig trädgård som leder runt till poolområdet med tillhörande solstolar och parasoller. Där finns även ett "barområde" där frukost eller mat kan avnjutas. Vid ett tillfälle lagade ägarens mamma Pastitio till oss, jag tror det var den godaste jag någonsin ätit!! Vi bodde i ett rum som vette mot gatan, och viss trafik förekommer, det är dock en liten väg i ett lugnt område, det var inget vi stördes av. Inte heller stördes vi av att grannen på andra sidan gatan har höns som ibland kacklar, eller att någon hund skäller någon enstaka gång. Det är i vårt fall det vi uppskattar, att semestra i en levande miljö!! Sängarna var bra, sömnkvaliteten god. Städningen genomfördes varje dag, och det var alltid rent och väldoftande när vi kom tillbaks till vårt rum. Det finns en del myggor i omgivningarna, och ägaren har därför satt upp heltäckande rullgardiner av nät i balkongdörrarna, vilka vi nattetid hade neddragna. Det fungerade perfekt, inte en mygga inne men ändå ventilerat på rummet! Hotellet är beläget någon km från Sivotas huvudgata och vägen dit avslutas med en uppförsbacke på hemvägen, vi (två pensionärer) gick varje dag till och från hotellet, men om man har svårt att gå längre sträckor kan det kanske vara ett alternativ att hyra cykel eller scooter. Totalbetyget måste bli högt för detta underbara lilla hotell, med sina fantastiska ägare!

 
2018-07-30

av NiklasB875 Göteborg, Sverige

Extremt lyhört

Bra Städning var topp Väldigt trevlig personal Bra pool och soldäck Frukost utmärkt god, gott kaffe Luftkonditionering var effektiv Dåligt Wi-fi var ofta avbrott på internet. Luktade cigarettrök på toaletten, kom från grannens rum. Inget varmvatten i duschen på morgonen. Uselt Sömn, rummen var så lyhörda att vi inte fick bestämma själva när vi skulle vakna, ofta blev vi trots öronproppar väckta av hundar 05:40 eller av personal runt 8. När jag är på semester önskar jag vakna när jag är utvilad och inte gå omkring som en zombie i två veckor. Och i vanliga fall vill man inte lyssna på grannens toalettbesök.

 
2016-09-02

av Per K Falkenberg, Sverige

Lugnt ,mycket gästvänligt!!

Det är bara att buga och tacka för en genomtrevlig vecka på denna pärla till hotel! Detta är ett hotel som passar par som vill ha lugn och ro. Ni som vill ha liv å rörelse omkring bör nog välja något annat. Syvota som stad har det mesta men är betydligt mindre än typ Parga som ligger närmare flygplatsen. Att hyra bil och prova på alla fina badstränder är att rekommendera.Vägarna är av godkänd standard

 
2015-08-10

av krsa09sk Jönköping, Sverige

En riktig pärla som känns som hemma!

Om man är ute efter en avkopplande,rogivande semester är detta hotel ett utmärkt val. Trädgården och poolområdet är ombonat och har många ställen att sitta och läsa en bok på , på terassen i skuggan eller sköna solsängar på soldäcket. Fruktträden i trädgården är inte bara oerhört vackra utan används även till att göra dryck/marmelader till frukosten,supergott! familjen som driver hotellet finns tillgängliga dygnet runt och behandlar sina gäster som sin familj. Även om rummen har en enkel inredning är de alltid väldigt välstädat och snyggt! Lugn och ro, tiden står still här i denna lilla pärla!