Kundomdömen om Mikros Paradisos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 160 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, närhet till bad i havet. Trevlig personal. Gott om solstolar, ingen trängsel och tillgång till gratis solstolar på stranden bredvid.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
Läget, servicen, den vackra trädgården och nära steanden Ammos beach.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


8 av 10

+
Läget närhet till strand
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


9 av 10

+
Maten, personalen , men framför allt läget vid havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


9 av 10

+
Läget och närheten till havet. Trevlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


10 av 10

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


10 av 10

+
Servicen inget verkade omöjligt,vi fick det vi bad om ,tex en extra dyna till bäddsoffan ,läs lampa mm
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


9 av 10

+
Rummet var inte så fint som det såg ut på bilderna, annars fin trädgård och poolområde, trevlig personal. Läget vid havet. Vilka fick bo i de nyare byggnaderna med balkong åt havet?
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


9 av 10

+
Fräscht hotellrum, närheten till havet, trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

88 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
26
Bra
 
6
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-09-24

av Rutan50 Lidingö, Sverige

Litet paradis

Hotell nära havet 2 min gång liten stig ner ,där fanns flera restauranger med god mat, lagom promenad avstånd till byn och hamnen ,Hotellet passar den som söker lugnet . Hotell området med den vackra trädgården ,oliv träd blommande buskar mm Hotellet gjorda som små villor i vacker sten så även väggar på rummen ,stora fräscha lägenheter. Maten var bra även på hotellets restaurang . God underbar service, vi fick det vi saknade bla läslampa 6 st vatten flaskor fanns på rummet då vi kom . Frukost buffén fanns det mesta vi saknade inget ,personalen var strålande alltid hjälpsamma ,städning byte av linne varje dag .

 
2021-06-26

av ulrik a Arusha, Tanzania

Charmigt, personligt och närhet.

Vill man ha lugn och ro, närhet till bad i både pool, klippor och strand, god mat och personlig touch är detta platsen. Vi var 6 pers på 3 rum, lite olika åldrar och behov, alla var helnöjda. Ägaren Thomas gjorde allt för att vi skulle trivas, och fixade och donade med såväl mat, och utflykter.

 
2019-08-31

av 903amandan Harnosand, Sweden

Greklands bästa

Fantastiskt fint och välkomnande hotell. Levererar från start till mål. Området är fantastiskt välskött och personalen gör alltid det lilla extra. Vårt rum var nyrenoverat och interiören smakfull och genomtänkt/designad. Uppskattad terass i riktning mot trädgården. Ingen trafik som stör. För oss (vuxna) är det enkelt med badstegen rakt ner i havet (passar inte små barn som istället nyttjar poolen eller grannstrand). Service med badhandduk och vatten mot betalning. Praktiskt då det är 20 min att gå till sivota centrum/hamn. Maten håller samma klass som vilken bättre restaurang som helst. Vällagat och otroligt gott! Buffén gör att man får chansen att smaka många grekiska specialiteter. Frukosten även den överträffar förväntningarna. För resenären som söker lugn och ro är detta en fullträff. We would like to devote a special/targeted THANK YOU to Anna for being the best hostess at all times! We’ll see you again:) sisters Malin & Amanda Näslund (room no 25).

 
2019-07-23

av Anna Carina M Korfu, Grekland

Underbart hotell!

Mycket trevlig personal som gjorde allt för att serva och stå till tjänst. Ordnade rum för sällskapet intill varann enligt önskemål då vi reste med småbarn. Löste uppkomna situationer (ett försvunnet bagage på transferbussen, utebliven taxi inför utflykt ) snabbt och lätt. Maten var överraskande god, frukosten varierad och då personalen första dagen förstod att vi hade en vegetarian i sällskapet ökade utbudet av vegetariska rätter redan nästa kväll. Den grekiska aftonen som anordnades en kväll i veckan var jättetrevlig, extra god mat i form av grill-buffé och det kändes som hela personalen bjudit in oss till fest och deltog själva för att skapa en familjär stämning som man lyckades med.Hela hotellområdet var propert och välstädat, fräscha moderna rum med sköna sängar. 6 liter vatten stod utanför varje rum när vi kom; ville man ha det debiterades 5 € extra på räkningen, om inte lät man det bara stå kvar. Vid transferbussens ankomst stod en liten pickup på plats som fixade ner bagaget till hotellet och när vi kom dit stod värdinnan Anna personligen och hälsade oss välkomna. Hela området genomsyrades av god stämning, alltifrån städpersonal till bartendrar och frukostvärdinnor var trevliga och tillmötesgående och eftersom hotellet är ”lagom stort” var det familjärt och gemytligt. Trädgården är välskött, poolen likaså och utsikten mot havet underbar. Syvota var en trevlig bekantskap med en fantastisk solnedgång.

 
2019-05-21

av Leif O Kalmar län, Sverige

Genuin trivsel på detta hotell

Vi reste som ett par i Maj -19. Vid incheckningen fick vi ett rum på andra våningen, i en helt nybyggd del av hotellet. Vi var troligen bland de absolut första i rummet. Rummet hade en mycket bra standard, med bekväm dubbelsäng, gratis aircondition, det hade också en liten pentrydel med diskho, vattenkokare och diverse bestick och tallrikar o.s.v. Det fanns kylskåp. Fönster av treglastyp, med insektsnät utanför vilket gjorde det möjligt att vädra utan risk att få in mygg. Hotellet bjuder i övrigt på en fantastiskt fin service enligt vår uppfattning. Personalen är alltid villiga att hjälpa dig tillrätta. Trevligt poolområde med poolbar, och bra med solstolar som är utan kostnad att använda.Vi hade halvpension under vår vistelse, och frukosten hade det mesta vi ville ha. Färskt bröd av varierande typ, olika pålägg, ost, skinka, gurka, tomat. Det fanns omelett, och någon form av stekt bröd doppat i ägg. Naturligtvis fanns det grekisk youghurt och honung, juice, kaffe, kokt ägg o.s.v. Kvällsmaten inleddes med en soppa som varje kväll var olik den föregående, fantastiskt god soppa för det mesta. Det fanns sedan en buffe med olika grönsaker, sallader och grekiska rätter. vi var alltid nöjda när vi gick från bordet. Vill man bada i havet, så ligger det en strand en liten bit ifrån hotellet, kanske 3 -4 minuters gångväg bort. Vi kommer troligen att återkomma redan i år till samma hotell. Rekommenderas varmt!