Kundomdömen om Mikros Paradisos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 214 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Anna i receptionen var underbart duktig.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-06


9 av 10

+
Vackert
-
Städa gångvägar

Bekräftad gäst: 2021-08-24


7 av 10

+
Nära havet
-
Inne på vårt badrum luktade det väldigt illa från avloppet. Det behöver nog ses över.

Bekräftad gäst: 2021-08-23


10 av 10

+
Absolut läget med havet poolen o trädgården var jättefin, hela hotellkomplexen var jättefina!
-
Lånecyklar för det var en bit till stan och det var en bitvis lite obehaglig väg utan trottoarer och det fanns ingen supermarket så det var svårt att handla om man ville äta eller dricka eget! BRANDVARNARE!!

Bekräftad gäst: 2021-08-16


9 av 10

+
Läget och personalen
-
Inte tillåta paxning av solstolar

Bekräftad gäst: 2021-08-10


10 av 10

+
Atmosfären och personalen
-
Maten som ingick? Kändes lite osammanhängande och konstig..

Bekräftad gäst: 2021-08-02


7 av 10

+
Läget.
-
Rumsbeskrivning, bilder på rum som ej var detsamma som vi fick. Olika typer av rum i olika hus och relativt stor skillnad i standard.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
Läget, närheten till havet! Bad från klippor men med möjlighet att gå 100 meter till jättebra sandstrand.
-
Bättre kaffe på frukosten och fler solstolar...

Bekräftad gäst: 2021-07-12


8 av 10

+
Service, närhet till stranden, fina och moderna rum, trevligt hotell!
-
Egentligen inte hotellets ansvar men längs vägen från huvudvägen och ner till hotellet är belysningen trasig vilket gör det väldigt mörkt att gå där på kvällen och risken att ramla ökar!

Bekräftad gäst: 2021-06-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
24
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-06-26

av ulrik a Arusha, Tanzania

Charmigt, personligt och närhet.

Vill man ha lugn och ro, närhet till bad i både pool, klippor och strand, god mat och personlig touch är detta platsen. Vi var 6 pers på 3 rum, lite olika åldrar och behov, alla var helnöjda. Ägaren Thomas gjorde allt för att vi skulle trivas, och fixade och donade med såväl mat, och utflykter.

 
2019-08-31

av 903amandan Harnosand, Sweden

Greklands bästa

Fantastiskt fint och välkomnande hotell. Levererar från start till mål. Området är fantastiskt välskött och personalen gör alltid det lilla extra. Vårt rum var nyrenoverat och interiören smakfull och genomtänkt/designad. Uppskattad terass i riktning mot trädgården. Ingen trafik som stör. För oss (vuxna) är det enkelt med badstegen rakt ner i havet (passar inte små barn som istället nyttjar poolen eller grannstrand). Service med badhandduk och vatten mot betalning. Praktiskt då det är 20 min att gå till sivota centrum/hamn. Maten håller samma klass som vilken bättre restaurang som helst. Vällagat och otroligt gott! Buffén gör att man får chansen att smaka många grekiska specialiteter. Frukosten även den överträffar förväntningarna. För resenären som söker lugn och ro är detta en fullträff. We would like to devote a special/targeted THANK YOU to Anna for being the best hostess at all times! We’ll see you again:) sisters Malin & Amanda Näslund (room no 25).

 
2019-07-23

av Anna Carina M Korfu, Grekland

Underbart hotell!

Mycket trevlig personal som gjorde allt för att serva och stå till tjänst. Ordnade rum för sällskapet intill varann enligt önskemål då vi reste med småbarn. Löste uppkomna situationer (ett försvunnet bagage på transferbussen, utebliven taxi inför utflykt ) snabbt och lätt. Maten var överraskande god, frukosten varierad och då personalen första dagen förstod att vi hade en vegetarian i sällskapet ökade utbudet av vegetariska rätter redan nästa kväll. Den grekiska aftonen som anordnades en kväll i veckan var jättetrevlig, extra god mat i form av grill-buffé och det kändes som hela personalen bjudit in oss till fest och deltog själva för att skapa en familjär stämning som man lyckades med.Hela hotellområdet var propert och välstädat, fräscha moderna rum med sköna sängar. 6 liter vatten stod utanför varje rum när vi kom; ville man ha det debiterades 5 € extra på räkningen, om inte lät man det bara stå kvar. Vid transferbussens ankomst stod en liten pickup på plats som fixade ner bagaget till hotellet och när vi kom dit stod värdinnan Anna personligen och hälsade oss välkomna. Hela området genomsyrades av god stämning, alltifrån städpersonal till bartendrar och frukostvärdinnor var trevliga och tillmötesgående och eftersom hotellet är ”lagom stort” var det familjärt och gemytligt. Trädgården är välskött, poolen likaså och utsikten mot havet underbar. Syvota var en trevlig bekantskap med en fantastisk solnedgång.

 
2019-05-21

av Leif O Kalmar län, Sverige

Genuin trivsel på detta hotell

Vi reste som ett par i Maj -19. Vid incheckningen fick vi ett rum på andra våningen, i en helt nybyggd del av hotellet. Vi var troligen bland de absolut första i rummet. Rummet hade en mycket bra standard, med bekväm dubbelsäng, gratis aircondition, det hade också en liten pentrydel med diskho, vattenkokare och diverse bestick och tallrikar o.s.v. Det fanns kylskåp. Fönster av treglastyp, med insektsnät utanför vilket gjorde det möjligt att vädra utan risk att få in mygg. Hotellet bjuder i övrigt på en fantastiskt fin service enligt vår uppfattning. Personalen är alltid villiga att hjälpa dig tillrätta. Trevligt poolområde med poolbar, och bra med solstolar som är utan kostnad att använda.Vi hade halvpension under vår vistelse, och frukosten hade det mesta vi ville ha. Färskt bröd av varierande typ, olika pålägg, ost, skinka, gurka, tomat. Det fanns omelett, och någon form av stekt bröd doppat i ägg. Naturligtvis fanns det grekisk youghurt och honung, juice, kaffe, kokt ägg o.s.v. Kvällsmaten inleddes med en soppa som varje kväll var olik den föregående, fantastiskt god soppa för det mesta. Det fanns sedan en buffe med olika grönsaker, sallader och grekiska rätter. vi var alltid nöjda när vi gick från bordet. Vill man bada i havet, så ligger det en strand en liten bit ifrån hotellet, kanske 3 -4 minuters gångväg bort. Vi kommer troligen att återkomma redan i år till samma hotell. Rekommenderas varmt!

 
2018-08-27

av 503_san Bromma, Sverige

Paradiset i utkanten av Syvota

Välkskött hotell med perfekt läge intill havet. Hotellet har en egen badbrygga och 50 meter från hotellet ligger den stora stranden Mega Ammos. Vi var två barnfamiljer som bodde i den nyrenoverade deluxrummen. Fint inredda med sköna sängar. AC:n fungerade perfekt. Kylskåp och tv. Städning 7 dagar i veckan. Vi bodde i rum 5-7, marknivå. Rekommenderas. Frukost och middagsbuffe ingick. Mycket god och vällagad mat. Vi åt middag ett par kvällar på hotellet men gick oftast ner till stranden och åt på närliggande restauranger eller så tog vi en taxi intill Syvota. Taxi kostar 5 Euro enkel väl. Finns tyvärr ingen supermarket i närheten av hotellet. Vi tog taxi och gjorde ett par större inköp under vistelsen. Stor och fin pool. Många solstolar och parasoller utspridda på den blomstrande och lummiga trädgården. Poolbar som serverar det mesta, även god italiensk glass. Personalen var mycket hjälpsam. Fanns inget som inte gick att lösa. Vid avresedagen fanns dusch och toalett att nyttja. Likaså bagageförvaring. Hotellet ligger nära flera stränder. Rekommenderas varmt.