Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten, soffan på balkongen. God frukost
-
Blev översvämning när vattnet i duschen inte rann ner i brunnen.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
Lugnt o avskilt läge, trevlig personal fantastisk utsikt.
-
Litet tidigare access till rummet, fick rummet på eftermiddagen, men beror troligen på av Apollo tidigarelagd flight.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


10 av 10

+
Läget, utsikten
-
Skönare kuddar, ett tunt täcke istället för det tunga ”handduken”

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
Utsikten, lugnet och läget.
-
Skulle vara bra om man kunde få tillgång till ett rum på avresedagen om flighten är på kvällen. Nu checkar man ut 11.00, väskor lämnas i den så kallade receptionen och duscha får man göra utomhus i en backe. Hjälp med bagage vore trevligt och även att Apollo personal vet att man har bokat in sig på hotellet. Vid avresa fick vi vandra från hotellet ca 400m och fick se Apollo transport köra förbi och hämta på närliggande hotell.

Bekräftad gäst: 2021-08-09


8 av 10

+
Bryggan vid havet med solstolar.
-
Parasoller på balkongen, nu kunde man ej använda den fina balkongen pga avsaknad av skugga.

Bekräftad gäst: 2021-07-12


8 av 10

+
Personalen var trevligt och serviceinriktad. Läget och utsikten. Vi var mycket nöjd.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
Läget! Vilken utsikt! Balkongen - helt underbart att sitta där och se ut över havsviken. Bra frukost.
-
Granatäpplen till frukostyoughurten

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
Utsikten
-
Youghurt till frukosten

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

+
Havsutsikten från balkongen. Läget på hotellet. Samt den lilla badplatsen vid havet
-
Utöka maten med fler variationer och höj standaren något på kvaliteten.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
16
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-09-28

av Sara A Ljungskile, Västra Götaland, Sweden

Fantastisk vy

Vyerna från rummet, poolen och poolbaren är fantastiska. Den vackra, höga kustlinjen, Paxos och öar nära land är som ett vykort. En liten trappa leder till ett trädäck med parasoller vid vattnet för bad eller kajakpadfling. Nära till sandstränder på en liten ö som man vadar till. Trevlig personal, parkering utanför varje hus. Troligen det vackrast belägna hotell jag bott på. Rejäl frukostbuffé. Åk!

 
2018-08-01

av 49ssf Stockholm, Sverige

Utsikten!

Ett lite mindre hotell som passade oss perfekt. Avkopplande och fräscht. Trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. fanns en pool och en egen brygga ner till havet för dem som vill. Passade våra behov jättebra med fräscha rum. Maten var okej om man vill äta lunch där, frukosten skulle väl kunna behöva sig ett lyft men var okej. Väldigt nöjd med vistelsen! skulle verkligen rekommendera för de som vill ha något lite mer avslappnat.

 
2018-07-26

av christinen781 Stockholm, Sverige

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt mindre hotell. Superfin service, helt okej mat (mindre spännande frukost men det är nog liknande på de flesta mindre hotell)! Stor tummen upp för saltvattenpool och fantastisk utsikt! Lugnt och härligt område. Tung uppförsbacke hem från hamnen men det gick bra för oss, bra med rörelse och motion ;)

 
2017-07-24

av Veronica L

Nytt fräscht och underbar utsikt!!

Stor och luftig lägenhet i två plan, hotellägarna har tänkt på alla små detaljer som gör det lilla extra för gästerna. Tex, myggnät i alla fönster, poolhandduk, två toaletter, två balkonger med enastående utsikt! Väldigt trevlig personal. Handdukar och sängkläder byttes flera ggr i veckan, städningen var perfekt. Det enda som vi saknade var lite större utbud i poolbaren. Det är lite backigt i området så det passar kanske inte för den som har problem att gå. Men för oss var det perfekt, lite träning på köpet! Klart det bästa hotellet vi varit på i Grekland på flera år.

 
2017-07-17

av Tommy S

Romantiskt

Lägenhetshotellet har allt man kan tänka sig. Utsikten är helt fantastisk och de båda balkongerna gjorde att man kunde avskjuta den på två olika våningar. Mycket trevlig pool och nära till stranden Bella Vraka. Hotellet har en egen brygga nedanför som vi hängde en del på också. 8 minuters gång till Sivota där man kan äta bra middagar. Kan verkligen rekommendera detta hotell.