Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen inga problem med solsängar
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
Rummen nära poolen och bra myskänsla
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


6 av 10

+
Läget
-
Rum utan fönster på bakgården INTE OK!

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Debbie ägaren var otroligt hjälpsam. Övrig personal var mycket trevliga och duktiga.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

38 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
13
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-29

av marieorn Göteborg, Sverige

Porto Villa hotell, Vlychada, Grekland

Tyvärr ingen bra recension på detta hotellet. När vi checkade in möttes vi på rummet av lakan med stora revor och gult på sina ställen. En av handdukarna hade svarta fläckar den andra hade rostfläckar. I duschen fanns det två stycken tvålar kvar efter föregående hotellgäst. Dessutom väldigt ostädat och smutsigt. De bilder som vi sett på nätet när vi bokade stämde överhuvudtaget inte i verkligheten. Det var frukost inkluderat i priset och den var otroligt torftig. Vitt bröd i skivor, ost, pressad skinka, juice, mjölk och kaffe som var lika tunt som te. Receptionen var endast öppen på förmiddagarna, ville man något under em eller kväll fick man vända sig till en grekisk äldre man som inte kunde ett ord engelska, utan endast pratade grekiska. Priset för hotellet var mycket högt, mycket högre än vad den angivna standarden och även mycket högre än de andra hotellen som vi bodde på under vår semester i Grekland (3 st andra hotell) vilka alla hade samma antal stjärnor som Villa Porto. Det var faktiskt ett ocker pris för detta hotellet. SEK 4600 för 3 nätter.

 
2022-09-30

av 369anielac Voivodeasa, Rumänien

Great place for accomodation

A very nice place to relax,with a very helpful and friendly stuff,very clean and with an awesome view to the port.Not far from the awesome and interesting beach of Vlychada.For sure is a place to return.

 
2019-07-18

av Marko M Seinajoki, Finland

Best value for Money in Santorini

Great location, sea views, superfriendly staff, nice pool area. Rooms basic but clean and functional. Take a sea view room and enjoy open views with sailing boats coming and leaving from harbour. Quiet place, highly recommen for couples and families.

 
2018-07-28

av 555michals

Great place in Vlichada!

We stayed one week at Porto Villa and it was so great! You feel like staying at your family summer house rather than in a hotel. There is pool, beach is 5 minutes walk and restaurants are next to it. View is also amazing and breakfast are great too.

 
2017-08-21

av PilarG233 Murcia, Spanien

I loved it

Quiet and cute hotel. The owners were so friendly ant the views amazing. I would love to go back to this hotel for definite if I ever go back to Santorini. The swimming pool was also fantastic. Highly recommended.