Resor till Perivolos & Perissa

  • Strandpromenad längs den svarta lavastranen
  • Vacker natur
  • Perfekt bas för att upptäcka Santorini

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

En resa till Perivolos & Perissa bjuder på en härlig semester i vacker natur. Längs den svarta lavastranden löper en lång strandpromenad där du kan slå dig ner på en mysig restaurang och njuta av god mat och den vackra utsikten över havet. Här finns flera caféer, barer och ett par nattklubbar. Längs huvudgatan som går genom hela byn ligger affärer och restauranger vägg i vägg.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Perivolos & Perissa

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till Perivolos & Perissa tar det cirka 30-40 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Santorini är en ö med många små och smala gator. I vissa fall kan transferbussen inte köra ända fram till hotellet, utan stannar 50-500 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.

Stränder

Svart lavastrand.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 17°c
8,3 av 10 Perivolos & Perissa
Våra gästers betyg, baserat på 334 omdömen

Alla orter Santorini

Caldera

Santorinis huvudstad Fira ligger som ett örnnäste på kammen av calderan. De små vita husen är inpassade i varandra och i berget i ett harmoniskt mönster. Nära Fira ligger byarna Firostefani och Imerovigli på bergets topp, med en obeskrivligt vacker utsikt över calderan. I båda orterna finns ett fåtal tavernor och livsmedelsaffärer i de små vindlande gränderna.

Kamari & Agia Paraskevi

På den östra sidan av Santorini ligger den kända turistorten Kamari med sin långa, svarta lavastrand med klappersten. Res till Kamari & Agia Paraskevi och njut av värmen på något av våra strandnära hotell med pool, upplev mer av bildsköna Santorini på en utflykt och låt lugnet i Kamari smitta av sig.

Vlychada

Vlychada är en liten stillsam fiskeby på Santorinis södra sida. Här väntar en pittoresk hamn med trevliga tavernor som serverar lokala läckerheter. Atmosfären i Vlychada är rofylld och passar dig som vill koppla av och njuta av lugnet.