Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal, bra frukost, fint poolområde.
-
Behöver renoveras. Dålig lukt på rummet och slitet med en hel del brister i rummet, färg som flagnar från taket med mera. Officiellt 5 stjärnor, Apollo sätter 4, jag skulle säga 2+.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Inte ett typiskt Grekhotell. Utsökt design. Smakfull design. Väldigt bra utbildad personal. Fint poolområde. Nu talar en affärsresenär som bor 180 dagar / år på hotell. Inte mycket får mina ögonbryn att höjas när det gäller hotell. Men detta är över vad man kan förvänta sig. Mycket harmoniskt och utsökt designat hotell. Rummen ligger i små hus vilket gör att man aldrig störs av grannar. Rummet låg högst upp med utsikt över poolen. Mycket bra! Läget nära stranden - Bra!
-
Som hotell-råtta sedan 30 år på resa har jag svårt att önska mig något ytterligare. Kunde man önska hur ett bra hotell skulle se ut = Du hittar det på 9 Muses

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Lugnet, fina poolområdet med de bästa solsängarna vi provat. Snabb service vid frukosten-Väldigt trevlig personal över hela hotellet. Vi återkommer gärna! Gillar inredningen med de underbara färgerna samt blandning av nya möbler och antika gjorde ett härligt intryck.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Lugn atmosfär, trevlig personal, fint poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

+
Stort och fint poolområde och med väldigt trevlig och duktig personal.
-
Veganska alternativ i restaurang och framför allt frukost.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

+
Vänlig och trevlig personal, vackert hotell
-
Skulle vara bra med en flaska vatten varje dag

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

+
Poolområdet och rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
21
Bra
 
3
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-08

av MiHed1967 Stockholm, Sverige

Mycket trevlig resort!

Trevlig och hjälpsam personal, fint poolområde, bra städning, bra frukost, god mat i restaurangen. Vårt rum var trevligt med bra luftkonditionering och havsutsikt från altanen (1:a våningen). 300 meter till havet där restauranger/barer med solstolar & småbutiker finns. Massor med bankomater i området.

 
2021-09-19

av maverick516 Ashton-under-Lyne, Storbritannien

This hotel has a lot to offer and it is a pity this small problem has caused me to give such a low score.

We stayed here in September 2021 and from the moment we arrived here we were made to feel welcome by the reception staff and the bar man, our room was clean and very modern in decor , however there was a problem with the room on the second day and we were moved to a superior suite which was surprisingly good as we didn’t expect it. The outside area is spacious and tidy but we did not really use this area as we had our own pool, the hotel is quite close to the beach, about a 5 minute walk, and is near to perissa. Now for the down side...the restaurant staff really need a lesson in people skills as we both found the staff there to be rude and humourless! There were comments like “ you need to sit over there” and “ do you want juice? Yes or no?” I’m sorry but I’m on holiday and common courtesy seem to be lacking here. The breakfast is reasonable but the evening set meals need improvement I was served with raw pork! And my partner got a Greek salad that was more olive oil than salad! We ended up eating elsewhere after this

 
2021-09-14

av ABGandMEG

Exceptional experience

The hotel was beyond our expectations. Extremely lovely, clean and comfortable rooms. The pool area is very tidy and enjoyable. The breakfast varied every day and was really good. Also the pool bar food was excellent. The staff was helpful and kind. The hotel is located in a remote and quiet area, but only about 5 minutes walk from the Perissa beach. Absolutely fabulous hotel!

 
2021-09-04

av Xanthippi T Athens, Attiki, Greece

Muse stay at the 9 muses hotel

Excellent place! Excellent service! Superb hosts! An all inclusive hotel with many facilities. Breakfast, lunch, dinner delicious. Pool area and jacuzzi stylish & relaxing. Polite, smiling efficient staff for any request. The accommodation very well organized. I am really looking forward to visiting it again.

 
2021-08-29

av 204madtrav101

Great, relaxing hotel with an amazing pool!

Fabulous hotel with the best pool and short distance from the beach. If you want a totally chilled out holiday this hotel is fantastic. The pool is calm and quiet and never feels too busy. The rooms are spread out so it always feels quiet despite being full booked. The walk to Perissa beach is about 4 minutes away with restaurants all along the beach, bars and shops too. The beach is lovely but the black sand does get hot! The sea is nice lots of waves and clear. Breakfast is good. Nothing amazing but it has all you would want - proper coffees would be really nice but the filter coffee does the job. The ambience at breakfast is wonderful overlooking the pool in the sun - option of a modern hotel style area or you can sit in the pool bar area which is more like a taverna. Only minor negative points: - the pool makes your swim stuff go green - There is no water provided except one bottle at the beginning of your stay - lugging water constantly in the heat is hard work! - The pool food is quite expensive - No tea or coffee facilities in the room