Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugnt och skönt
-
AC funkade inte 2 nätter. Det åtgärdades först vid andra tillfället vi sa till. Vi fick hämta toapapper en dag själva då vi inte fick något på rummet. En dag städade de inte. Vi var på rummet just när städerskan kom. Vi bad henne komma tillbaka om 10 minuter. Men hon kom inte tillbaka alls.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


6 av 10

+
Fint poolområde, god mat
-
Undermålig städning

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Deras personal o service är sjukt service inriktade o trevliga, bemötesgående serviceminded
-
Wifi var väldigt dåligt man fick ingen uppkoppling med det i rummen

Bekräftad gäst: 2024-07-06


9 av 10

+
Poolområdet, frukosten.
-
Bussen stannade utanför hotellområdet. Borde stannat utanför receptionen då det fanns gott om plats att vända bussen där och underlätta för främst äldre och barnfamiljer.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


7 av 10

+
De allmänna ytorna, poolområdet, frukosten som var varierad med mycket gott kaffe. Snyggt hotell.
-
Städningen, inga krokar på rummet över huvud taget.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


8 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


8 av 10

+
Jättefint poolområde, bra frukost, bra storlek på rummet. Välskött utemiljö med fiina planteringar. Trevlig personal. Det tar cirka 10 minuter att promenera till den bättre delen av stranden, det helt ok då det är roligt att se omgivningarna också. Även cirka 10 minuters gångväg till närmsta affär, rekommenderar Carrefour uppe vid main road.
-
Slarvig städning. Rummet saknade all form av krokar och torkmöjligheter. Ingen torkställning på balkongen. Inga krokar i rummet eller i badrummet. Inga krokar eller stång alls i badrummet, alltså noll krokar, inte ens någonstans att hänga duschhanduken efter dusch.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Det var lagom stort, inte så många rum. Nära till stranden, resturanger och lite shoping.
-
Förbättra wifi, dålig kontakt på rummet. Wifi gick väldigt mycket upp och ner.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


7 av 10

+
Pool, frukost (lite mycket ägg och mindre frukt) städningen.
-
Tråkig väg till stranden, ingen service vid utcheckning.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


7 av 10

+
Trevligt poolområde. Trevligt område runt poolen där man kunde äta frukost, lunch och eller middag.
-
Slitet rum. Fanns inga krokar att hänga upp handdukar på inne på toaletten. Fanns inte heller några krokar någonstans på rummet.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

159 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
44
Bra
 
16
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2024-05-27

av Anna L

3-4 stjärnigt hotell

Bra: Snyggt hotell med jättefint poolområde. Personalen var för det mesta väldigt trevlig. Sköna badrockar på rummet. Bra frukost med många alternativ, jättegott kaffe. Bra priser i poolbaren, mysigt att sitta där i skuggan på eftermiddagen. Mycket effektiv luftkonditionering på rummet. Gratis att utnyttja tennisplanen, men vill du spela - ta gärna med egna bollar. ;) Mindre bra: Undermålig städning av rummet, det var inte ens riktigt rent när vi checkade in. Vi hade som tur var en disktrasa med oss och kunde torka av golvet och stolarna på balkongen, som var ganska smutsiga. Inte en enda krok i rummet, vi fick hänga handdukar, badkläder o. dyl. på handtagen till garderoberna. Svårt att kommunicera med en del av personalen då de inte ens talade engelska.

 
2019-07-08

av MiHed1967 Stockholm, Sverige

Mycket trevlig resort!

Trevlig och hjälpsam personal, fint poolområde, bra städning, bra frukost, god mat i restaurangen. Vårt rum var trevligt med bra luftkonditionering och havsutsikt från altanen (1:a våningen). 300 meter till havet där restauranger/barer med solstolar & småbutiker finns. Massor med bankomater i området.

 
2024-07-08

av Exploration761788

Det værste hotel jeg nogensinde har boet på med dårlig beliggenhed. Absolut ikke pengene værd. Manager meget uhøflig.

Ikke pengene værd. Meget slidt hotel med en dårlig service. Badeværelser med skimmelsvamp, brune toiletter, beskidt altan og meget hårde senge. Dyner der er for lange til betrækket. Ingen knager til hverken jakke eller håndklæder. Poolbaren er meget dyr og så tager det dem 45 min. at lave en sandwich. Deres cocktails er også meget dyre og desværre meget dårlige. Uhøfligt personale overalt, især bartenderen i poolbaren, dog er tjeneren Niko meget opmærksom. Hotellet ligger langt fra alt, selv en lille købmand, hvor man skal gå langs en meget befærdet vej. En meget skuffende oplevelse - og desværre samtidigt meget dyr. Jeg har aldrig før brugt så mange penge på mad og drikkevarer på et hotel. Penge jeg hellere ville have brugt på shopping og hygge.

 
2024-07-06

av Journey39287291692 Forte Dei Marmi, Italien

Purtroppo sotto le aspettative per un 5 stelle

Siamo stati in luna di miele e le aspettative erano molto alte visto le 5 stelle ed il prezzo. Siamo arrivati e tutto sembrava fantastico dagli spazi comuni alle piscine tutto molto curato ed all’altezza della struttura, Poi ci accompagnano alla suite con piscina privata e lì inizia a calare l’entusiasmo, la camera molto grande ma con molti segni del tempo e della scarsa manutenzione. Doccia piena di macchie e rubinetteria con calcare misto a ruggine, lo specchio in bagno pieno di segni del tempo… poi finalmente arriviamo alla piscina che riaccende il tutto. Ma i problemi non sono finiti, faccio presente che la tv in camera non ha segnale e mi viene detto che avrebbero provveduto subito ma in realtà ho dovuto contattare la mia agenzia dopo 2 giorni per farli intervenire. Pulizia delle camere appena sufficiente, dopo tre giorni ho dovuto richiedere il bagnoschiuma e non ultimo ne’ bidet che ci può anche stare in una struttura internazionale ma neanche una soluzione alternativa e per un 5 stelle mi sembra un po’ poco. La colazione molto adatta a chi ama il salato per il resto due o tre opzioni e non ultimo caffè o cappuccino che oltretutto di scarsa qualità, disponibili solo come extra.Il tutto con mosche ovunque , frutta tagliata e yogurt senza nessuna protezione. Basterebbe poco per riaccendere le stelle ma per Noi questa struttura non è stata all’altezza della sua fama. Basterebbe abbassare i prezzi o aumentare i servizi e la cura nei dettagli per rendere il tutto da sogno.

 
2024-06-17

av Myriam D

Parfait !

Nous avons sejourné dans cet hotel dont le personnel est aux petits soins ! Ambiance relaxante, bien entretenue et tres propre. Nous nous sommes regalés au restaurant de l’hotel. Maria, la masseuse, a des doigts de fées. Nous sommes resorti du spa detendu au maximum. Je recommande a 100% cet hotel. On nous a meme permis de garder la chambre plus longtemps que prevu afin de pouvoir profiter de la piscine privée avant notre vol tardif. Je reviendrai !!