Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Rent och fint med fräscha rum.
-
Poolen var inte uppvärmd.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Städning g ocg receptionen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Trevlig personal, sköna sängar, att Wi-Fi och aircond ingick
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Det var i ett lugnt område. Hyfsat nära till stranden och restauranger.
-
Finns nog inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Trevligt, stort dubbelrum.
-
Stort fönster mellan badrum och sovrum. Ljust i hela rummet om någon tände lampan på natten. Störande. Sätt tassar under stolarna i matsalen så ljudnivån dämpas. Placera gärna vänner i rum närma varandra. Då hiss inte fanns överallt vore det bra med bärhjälp.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


6 av 10

+
Utvändigt var hotellet så fint men inne fanns att jobba med. Mest tråkigt faktiskt
-
Skulle vara 400 m till stranden var snarare 800. Vi fick själva kånka upp våra tunga väskor för 17 trappsteg famms inte hiss. Var lite diktatoriskt där, ni får inte göra si ,ni får inte göra så fick vi till oss redan vid incheckningen.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Service
-
Lite för långt till centrum

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Bra läge. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

356 omdömen
Utmärkt
 
90
Väldigt bra
 
107
Bra
 
82
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2016-08-05

av Peggy G Kävlinge, Sverige

Hotell i utkanten av Kamari

Ljusa fräscha rum. Sköna sängar och kuddar. Mysig pool och området runt den. Matsalen och maten var sisådär, men för det priset kan man inte begära mer. Hotell ägaren var vänlig och service inriktad och tog väl hand om oss. Dock får hotellet ett - pga dåligt internet.

 
2014-10-12

av 463ninaa

En vecka all inclusive

En vecka all inclusive. Ingen variation på frukosten. Tråkig. Varma maträtterna på lunchen o middagen var kalla o för det mesta ganska smaklösa. Vi åt annanstans för det mesta. Hotellrummen välstädade o rena. Duschen jätteliten, men varmt vatten fanns det. Flygtrafiken störde oss inte. Stranden närmast hotellet - inte alls lockande. Vi rekommenderar att bo på ett hotell mitt i Kamari o endast med frukost. Santorini kan man helt klart besöka flera gånger!

 
2014-09-02

av cathrinnk Falun, Sverige

Trevligt

Ett helt okej hotell en kort promenad till stranden. Maten var god tyckte vi men killen i baren borde gå på charmkurs helt klart... Städningen var helt suverän och rummen vi hade jättefräscha och fina. Flygen störde inte oss ett dugg.

 
2014-06-25

av Susann W

Toppenbra

Tycker allt var bra med detta hotell...trevlig personal...fina rum...välstädat...fin pool...flygen störde inte alls...baren bra...saknade tzatziki till maten bara.(endast 2 ggr) blev lite torrt utan sås....rekommenderar verkligen detta hotell...

 
2014-06-21

av 512Sara Landskrona, Sverige

Hotell Makarios Kamari Santorini

Var på Santorini 1 vecka all inclusive. Frukosten var inte alls bra, så jag fick gå ut och äta frukost för att bli mätt. Fanns ingen mysfaktor, maten gick att äta med ingen wow upplevelse. Dukarna på borden var inte rena. Mycket lyhört och flygplanen kör rakt ovanför samt att det var lyhört i korridoren. Sängarna var hårda så jag sov ganska dåligt. Stranden närmast hotellet var mycket stenig och man fick betala för solstolarna. Långt till centrum, mer än 500 m. Inte jättekul att gå i 30-35 grader värme. Runt omkring vid hotellet var det inte alls mysigt eller fint. Hittade dock en mysig restaurang/hotell nästan tvärs över gatan som hette Dimitris. Det fanns dator med internet, men det gick inte att skriva. Äldre man ägde hotellet som var bra på engelska, trevlig och förklarade vägen till Kamari centrum, samt kunde hjälpa en om man ville på utflykt. Övrig personal var OK. Rent och fint överallt. Alltid nybäddat. Duschen fungerade bra. Mycket liten TV med BBC News bla. Enkla rum. Jag själv skulle inte åka tillbaka till samma hotell, men gärna till Kamari på vackra Santorini.